хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Совкова показуха в дії.

  • 04.05.13, 21:34
Влада Севастополя другий день поспіль дивує місцевих жителів несподіваним запалом щодо благоустрою прилеглої території до заповідника Херсонес Таврійський, куди на великоднє богослужіння у Володимирському соборі має прибути президент Віктор Янукович.
 
 
 
 <
>
Бійці МНС працювали на відповідальному завданні кілька годин

У Севастополі в заповіднику Херсонес Таврійський авральними темпами йде благоустрій території напередодні очікуваного візиту президента Віктора Януковича. Глава держави, який знаходиться в короткостроковій "робочій відпустці" в Криму  має бути присутнім на службі у Володимирському соборі.

З ранку суботи, 4 травня, севастопольці стали свідками того, як пожежні машини МНС були виведені на особливо важливе завдання - миття площі перед в'їздом в заповідник з брандспойтів. Тротуари милися з таким завзяттям, що бійцям МНС довелося поливати асфальт кілька годин.

В самому заповіднику вже другу добу кипить робота з розкидання землі вздовж алеї, якою проїде кортеж Януковича. Привезений на вантажівках грунт розкидають за допомогою техніки, а потім робочі граблями і лопатами розпушують її створюючи вигляд доглянутих газонів.

Парафіян Володимирського собору вже попередили, що завтра будуть посилені заходи безпеки, охорона глави держави має намір встановити рамки металошукачів, тому всіх вірян, бажаючих потрапити на богослужіння в храм, попросили приїхати раніше.
16

Коментарі

15.05.13, 23:54

Хоч якась користь місту від гаранта...

    26.05.13, 14:21Відповідь на 1 від дТОЛЯізХорола

    Мабуть дійсно з паршивої вівці хоч шерсті пучок.

      Гість: ZlaTitka

      37.05.13, 10:44

      Металошукачі? В церкві?

        47.05.13, 20:19Відповідь на 3 від Гість: ZlaTitka

        Харант на перед све.