хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Янукович ігнорує журналістів уже рік.

  • 21.12.12, 21:46
Віктор Янукович не виходить до журналістів. Фото: svit24.net

Президент Віктор Янукович вже рік не проводив прес-конференцій.

У відповідь на запитання, коли відбудеться прес-конфренція, у прес-службі президента радять стежити за анонсами на сайті глави держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент не може знайти людей для жорсткого управління фінансами?

"На 21 грудня конференція не запланована. Як тільки вона буде запланована ми завжди повідомляємо як мінімум за тиждень. Тобто, як тільки в нас буде інформація з приводу того, що в графік президента внесена прес-конференція, ми обов'язково повідомимо засоби масової інформації і розмістимо анонс на сайті", - повідомила у коментарі Тиждень.ua прес-секретар президента Дарія Чепак.

Протягом цього року Янукович давав короткі брифінги і здійснював так звані підходи до преси. При цьому він не завжди зупинявся біля журналістів, або ж представників ЗМІ не пускали на заходи за участю глави держави.

Між тим виступ Януковича на церемонії відкриття 64-го всесвітнього газетного конгресу і 19-го всесвітнього форуму редакторів у Києві супроводжувався скандалом. Так, під час виступу Януковича кілька журналістів підняли плакати з надписами про утиски свободи слова в Україні. Однак протримали вони їх недовго, оскільки охорона почала їх виривати. Згодом в Управлінні державної охорони такі дії пояснили, що зробили це для того, щоб журналісти не зашкодили президенту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справжня причина скасування візиту Януковича до Москви — його вчорашня розмова з Баррозу - експерт

Запланована на 4 липня прес-конференція глави держави в Українському домі так і не відбулася. Її перенесли за кілька годин до початку у зв'язку із акцією протесту проти ухвалення мовного закону.

Крім того, 25 вересня була скасована заздалегідь оголошена прес-конференція Януковича у Нью-Йорку. Однак у прес-службі президента заявили, що, по-перше, планувалася не прес-конференція, а підхід до преси, а по-друге, про нього повідомили усіх представників ЗМІ, які акредитувалися, і вони на нього потрапили.

Діяльність і позицію президента активно висвітлює прес-служба глави держави. При цьому журналісти іноді ловлять це відомство на поданні неповної інформації.

За даними прес-служби президента, цього року Янукович дав 10 інтерв'ю: українським телеканалам (Перший національний, Інтер, ICTV та "1+1"), а також російському інформагенству ІТАР-ТАРС, "Российской газете", південнокорейському інформагентству Yonhap News Agency, а також The Wall Street Journal, ВВС, польському виданню Dziennik Gazeta Prawna та кіпрській газеті "Філелефтерос".

Нагадаємо, остання прес-конференція Віктора Януковича відбулася 21 грудня 2011 року.

Згідно із даними прес-служби Януковича, у 2011 році він провів дві підсумкові прес-конференції, провів 57 коротких брифінгів, дав 27 інтерв'ю українським та іноземним ЗМІ.
Джерело: Gazeta.ua
5

Коментарі

115.06.13, 08:47

Взагалі то він - козел межигірський