хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Глядачі скидаються на підтримку ТВІ.

  • 17.09.12, 21:43
Фото: promptnews.info

За чотири дні збору коштів на підтримку каналу ТВі глядачі перерахували 483 тисячі 738 гривень. За рішенням суду, ТВі має сплатити податковій 4 мільйони гривень податків і штрафу. Цих грошей у каналу немає. Тому 14 вересня колектив був змушений оголосити про початок кампанії "Викупай ТВі" і відкрити мультивалютний рахунок у банку.

"За вихідні торгова марка "Воля" відключила наш канал від своїх кабельних мереж у чотирьох містах: Донецьку, Севастополі, Харкові й Львові. Натомість нас перевели на базовий цифровий розширений пакет. Ми ще не знаємо, скільки людей в цих регіонах ним користуються" - каже 45-річний Микола Княжицький, директор товариства "Телерадіокомпанія "ТелеРадіоСвіт", інша назва ТВі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підтримати ТВі вийшли понад п'ять тисяч людей

Він стверджує, що Володимир Манжосов голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення особисто вимагав вимкнути ТВі.

"До мене пишуть керівники кабельних мереж, які кажуть, що Манжосов особисто дзвонив і вимагав вимкнути ТВі. Я знаю, тому сміливо можу говорити про це", - говорить він.

Олександр Палій, 37 років, політолог, координатор Громадської ради з питань свободи слова та інформації у 2002-2005 роках, вважає, що люди несуть гроші на підтримку ТВі, бо їх вже дістала ситуація з утиском свободи слова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТВі перебуває на межі виживання

"Вони розуміють, що лише так можуть підтримати й захистити свій улюблений канал. ТВі тут є першопрохідцем, бо раніше люди обурювались кожен окремо на кухні. Зараз канал вказав їм, у який спосіб можна протистояти владі. Гроші може і повинен нести середній клас українців. Але середній бізнес наразі дуже притиснули, тому робити вони це можуть тільки анонімно."

Станом на понеділок на заклик ТВі відгукнулось 1602 глядача.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валютні рахунки ТВі заарештовано

Наразі Президент Віктор Янукович звернувся до Нацради з питань телебачення та радіомовлення з проханням терміново розібратися із ситуацією, що склалася навколо телеканалу ТВі. У прес-службі відзначили, що Янукович закликав Нацраду "уважно розглянути всі заяви керівництва та співробітників ТВі щодо конфліктів із державними органами та комерційними структурами".



4

Коментарі

117.09.12, 23:20

"Наразі Президент Віктор Янукович звернувся до Нацради з питань телебачення та радіомовлення з проханням терміново розібратися із ситуацією, що склалася навколо телеканалу ТВі." Добрий цар звертається до нацради, щоб розібралися! дякуємо і славимо цара! тьху,гидота і лицемір

    218.09.12, 20:49Відповідь на 1 від Юрий Смирнов

    Яник покидьок ще той.