хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

І знову про Антона.

  • 26.09.11, 08:54
Мама Антона ,про якого я писав тут висловлює всім величезну подяку,що не зостались байдужими та допомогли фінансово сім'Ї ,аби Антон разом з мамою поїхав до Трускавця на реабілітацію.От фото ,які були зняті у Трускавці.
В період з 29.08.11г. по 10.09.11г., завдяки зібраній сумі, Антон пройшов черговий курс лікування в Міжнародній клініці відновного лікування г.Трускавець.

Він старанно переніс усі процедури серед яких були: нейрофізіологічна корекція хребта по методу В. І. Козявкіна, рефлексотерапія, комплекс масажу, мобілізуюча гімнастика, апітерапія, мобілізація суглобів, механотерапія.

В результаті проведеного лікування м'язовий тонус в кінцівках знизився,збільшився об'єм рухів, покращалася опора на стопи, Антон почав підніматися по сходинках з підтримкою.

Але Антону поїздки до Трускавця потрібні кожні 4 місяці,тому фінансово для сім'ї це дуже тяжко.Тим паче ,що крім лікування у Трускавці йому потрібен цереброкурин,вартість якого чимала.
Від імені матері Антона звертаюсь ще раз  аби Ви допомогли назбирати потрібну сумму на лікування.Я думаю 20-30 грн.дуже великої ролі не матимуть у нашому повсякденному житті ,однак вони  можуть допомогти дитині  у повній мірі стати повноцінною людиною.Адже саме завдяки нашій небайдужості ми можемо змінити світ навколо.Вся потрібна інформація тут.
1

Коментарі