хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Привіт противсіхам

Сталося те, що сталося, Янек наступив нації на яйця, а Україна, хоч деяким вигідно вважати її покриткою, таки виявилась мужиком. Тепер іде війна.
Але хотілось би спитати всіх наших чистоплюїв, всіх отих андруховичів і забужок, ви цього хотіли, мразі в білих плащиках? Бо, якби не оте ваше "проти всіх" , нація не отримала б коліном самі знаєте куди від донецького урки. І не сталося б ситуації, за якої справжній мужик дає в морду.
А тому кров на Майдані і на вашій совісті. Бо Юля таки леді, і, ставши президентом, вона не стала б гвалтувати свій народ збоченим способом. Хоча б тому, що жінка.
А тепер Браголлах плавно перейшов у Нірнает, і де ж ви тепер?
Ви вилізете зі своїх схронів аж як усе закінчиться, і барлоги навалять гору трупів. І будете хитати головами й засуджувати екстремістів. І плащики ваші будуть чистими й незаплямованими.
Проклятий вкраїнський Доріат...


5

Коментарі

119.02.14, 12:12

ти наче спав увесь час. давно все змінилося. ще б згадав про переяславську раду.

    219.02.14, 12:27Відповідь на 1 від Пробіотик

    Та ні, сплять якраз ті, хто не бачить логічного розвитку подій. Те, що коїться зараз, я передбачив ще тоді. А саме - що Янек доведе країну до війни. Тоді в це ніхто не вірив - ну подумаєш, таки вибрали уркагана, зате ми маємо чисті руки.
    Юля на той час уособлювала тих олігархів, котрі ще розуміли необхідність утримування народу у мирному стані - себто не здавати Росії все підряд і грати патріотичною картою. А Янек за ці роки передбачувано охрінів і почав уже зовсім відкрито не зважати на "казлів" За що зараз і отримує.
    Ми так легко забуваємо, з чого все починалось. Зараз інші обставини - але що до них привело?

      319.02.14, 12:37Відповідь на 2 від nolofinve

      Зрозумій, так звані противсіхі давно на боці опозиції. А ось ті що за владу - такими і залишились. Їх поменшало, та все ж. І до чого це сьогодні? Кому легше? Сьогодні по справам судять, та ж Богоплюйська та інші купують собі прощення. Інші реалії.

        анонім

        419.02.14, 12:41

        "Бо Юля таки леді, і, ставши президентом, вона не стала б гвалтувати свій народ збоченим способом". От з цим згоден -- ВАНА би згвалтувала набагато вишуканіше. А взагалі-то, якщо ти не помітив, то мушу тобі повідомити -- це повстання є власне повстанням "противсіхів". Які не за Юлю, Сєню, Віталю, Олега і т.д. Які за Україну. Тому припини хєрньой страдати -- якби не "противсіхи" Майдан вже давно би розігнали. Досить вже срач розводити -- у всіх один ворог. Якщо цього не розумієш -- звернись до лікаря. Хай до тями приведе.

          520.02.14, 19:12

          http://euromaydan.com/hromadske.tv.htm

            624.02.14, 12:58Відповідь на 4 від анонім

            Сумніваюся, що Юля застосовувала б заборонені міжнародною спільнотою методи і зброю. Вона дуже розумна для цього. І такої кровавої розвязки не було б.

              724.02.14, 13:00Відповідь на 2 від nolofinve

              По тій золотій хлібині, я зрозуміла, що у нього просто шизофренія. Чорновіл був правий. Межигіря це мікс жадоби і несмаку.

                анонім

                824.02.14, 13:09Відповідь на 6 від ЯКриворожанка

                Сумніваюся, що Юля застосовувала б заборонені міжнародною спільнотою методи і зброю. Вона дуже розумна для цього. І такої кровавої розвязки не було б.Так і я про те -- Юля зробила би усе вишуканіше, а результат був би той же -- колонія москви з диктатором-губернатором на чолі.

                  924.02.14, 13:12Відповідь на 8 від анонім

                  Погано ви знаєте Юліні амбіції. Нафіг їй Пуцькін, вона сама може бути Президентом! І не любить, коли їй наказують усякі Пуцькіни. Тому, москва нехай нервово палить в куточку.

                    анонім

                    1024.02.14, 13:15Відповідь на 9 від ЯКриворожанка

                    Погано ви знаєте Юліні амбіції. Нафіг їй Пуцькін, вона сама може бути Президентом! І не любить, коли їй наказують усякі Пуцькіни. Тому, москва нехай нервово палить в куточку.Тобто, з тим, що вона була би диктатором, Ви згодні. Але мені диктатор не потрібен. Тому я проти категорично.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна