хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Закордон під час чуми

  • 02.10.20, 19:28

Іноді мені хочеться побути простою людиною, яка в умовах, що склалися, рухається шляхом найменшого опору. Особливо в тому, що стосується відпустки. Якщо Європка вирішила, що їй не потрібно, аби я та мені подібні прилетіли і підвезли бабла в їхню економіку взагалі й туристичний сектор зокрема, це їх особистий вибір, який я поважаю. Якщо інші країни типу відкриті, але для потрапляння в них потрібно зробити якийсь тест, відсидіти півмісяця карантину, трахнути себе в жопу через горло і т. д. - вони теж нехай покурять бамбук. Після цього варіантів для закордонної відпустки залишається не те щоб багато, але все одно вони є. До того ж, летіти далеко не треба, достатньо усього-то стрибнути через Чорне море.



12

Коментарі

13.10.20, 11:49

Подражнилися Туреччиною.

Щодо масок — хз, наскільки вони рятують у випадку не чхання/розмови хворого. Гадаю, що трохи таки захищають, якщо вони одягнуті на всіх. Тобто тут я з Вами дещо розходжуся в поглядах.

У транспорті намагаюся уникати контакту з тими, хто кашляє, чхає або шмигає носом, навіть якщо симптоми не дуже схожі на коронавірусні. Бо зараз хворіти на щось застудне не дуже добре — одразу всі починають тебе підозрювати й боятися.

Мій колега захворів днів через 2–3 після робочої п'янки (яку я ризикнув організувати поза межами установи), причому мав високу температуру понад +38, кашель, нежить і т. д. КТ показала відсутність пневмонії, але він вирішив для заспокоєння себе та особливо інших зробити ПЛР-тест. Причому платний, щоб не чекати тиждень. Заспокоїти вдало

    23.10.20, 12:18

    Заспокоїти вдалоСЯ.

    Щодо транспорту. Як тільки хтось кашляне в маршрутці чи метро, стараюся відійти подалі й вийти на наступній зупинці. Можу вийти й якщо на якійсь зупинці народу навалить у салон. У забиті транспортні засоби стараюся не сідати взагалі — чекаю на зупинці інколи по 15–20 хвилин.

    На роботі всі робочі дані маю на флешці або у хмарі, тому можу заничкуватися в іншому кабінеті, де конкретно сьогодні немає людей. Це незручно, зате безпечніше. Інколи все-таки доводиться сидіти у великій кімнаті утрьох-учотирьох, але тоді сидимо в масках. Специфіка роботи дозволяє більшу частину справ робити вдома, тому інколи на роботу не їду взагалі або ж їду не у пікові години.

      33.10.20, 12:23

      цікаво написано.гарні фото. хороша реклама. сама в тому переконалася і не пожалкувала, що цього літа відпочила прекрасно у Туреччині.

        43.10.20, 13:59Відповідь на 2 від Nech sa paci

        Від мене довелося б точно відсажуватись бо через астму кашель частіше є, ніж немає. Правда, я і транспортом майже не користуюся. А перед відпусткою вигріб нормальний бронхіт, встиг очуняти тільки впритул. Тесту не робив, правда, обмежився рентгеном.

          53.10.20, 14:00Відповідь на 3 від Симбіоз

          Але влітку там і спекотно має бути (в Каппадокії і в кінці вересня нормально припікало), тому чекав осені.

            63.10.20, 16:15Відповідь на 4 від visnyk

            Колега зробив тест за страховкою. Тобто не платив додаткові гроші до тих, які платить страховій компанії.

              Гість: alt-code

              75.10.20, 16:52