Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Привет всем. жаль, что давно не писала. но это поправимо.

  • 24.05.09, 12:38

На улице так мрачно, что ничего не хочется делать. хочу с вами поделиться моим маленьким наброском по поводу чувств. Те, кто не знает украинского языка с удовольствием вам переведу. Итак, вот, под ваше осуждение:

Чи вірите ви в кохання ( сумбур думок про нього і про будні)

Зранена птиця кружляє в серці і бється з острахом об камінне скло. задумливі очі стоять і ніби дихають всіма почуттями.На вістрі леза. Без совісті і нерішучості. Сумяття гострих слів з домішками кави, подиху і чаю. Забери мене і віддай у руки вічності. Віднеси від болю і страждань. Натомлено брянчить дощ. земля ковтає ці осколки прожигаючи щось усередині, що рухається і танцює. немає слів, тільки один суцільний набір літер.Крапка. Пробіл. Засмальцьованим оскалом вулиць рухаються машини і потопають у сірому небі із калюж. Ніколи так не хотілось писати. Мереживо сліз і слів шється із легкістю. Скільки треба пережити? Невігласи, ви хоч раз давали волю своїй душі? Безтурботливі дитятка, примхливі сонця, а ви думали про зірки - багатство галактик? одяг від кутюр, дзенькіт струмка із намиста, стервозність сумління. Мелодія ллється сама і її не спинити. Ще не вечір, світлофори ще не горять. Відцвітає на столі бузок, із ним линяють, обезбарвлюються одні почуття, а возвеличуються інші. так багато треба сказати, і рухливі рядки сповзаються у текст. Зміїний шип, розстановка знаків. Крапки над і уже давно стоять на своєму місці -як сльози дощу. Квітнуть і водночас шукаються частинки одного цілого, білого і чорного, добра і зла, інь і янь. Перехід думок у сприятливий формат. Заповнення символами ворду. Скільки можна натискати пейст, якщо вже все контрл-це? Хворобливо закінчується весна, із присмаком волі і туги, температурою 37. Уже знайшла ЦЕ, тільки б втримати і дочекатись. Дочекаюсь! Поринаю у плескіт думок, метра на 2 чи більше. Все одно я вмію плавати...

fingal


0%, 0 голосів

100%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
1

Коментарі

Гість: Kilim

124.05.09, 13:12

в целом прикольно и очень индивидуально...но - читается тяжело. а это минус. я так и не поняла о чем речь - и жизни, о душе, о боли или просто философия.
может убрать тяжелые слова, который не всем понятны, даже не смотря на знание украинского языка...или же просто придумать название, которое будет отражать суть всего.
неплохо))))

    224.05.09, 13:17

    здесь речь обо всем. спасибо за совет!) буду стараться)

      Гість: beloe_oblako

      328.03.11, 10:24

      жду когда вишня
      покроется цветением
      экибана влюбленности