хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Невигадані історії про котів 3.

Переїхали до сусідського будинку нові люди. Приємна така сімейка. І була в них киця. Матільдою звали. Чудо, а не киця. Вся геть руда, просто руда, без жодної полоски, очі зелені, довгошерста... Рудих кішок в наших краях ду-уже важко знайти, лиш коти бувають і ті полосаті. А щоб ще й зелені очі в рудого - геть фантастика, майже у всіх котів(не лише рудих, а всякої породи) в наших краях очі жовті (жовті, пісочні, жовтогарячі). Проте, це ліричний відступ. А часи були такі, що в моді були лисячі шапки. І от уявіть собі, отака киця скрутилась клубком і заснула... Лисяча шапка? Угу...
Одного разу... ))) Сиділи ми в гостях і тут забігає до них інша сусідка, така собі панночка, що всюди встромить свого носа, покуштує, що ви там готуєте, примірить вашу обновку... Ну, думаю, ясно, що за пані. Отже, забігає вона і прямо з порога:
- Ой, яка красива шапочка у вас, можна я приміряю?.. - і хапає нічого не підозрюючу кицю, що мирно спала на кріслі при вході.
Хапає, значить, "шапку", а та розвертаеться і впивається в жіночку пронизливим поглядом своїх зелених очей і так ласкаво:
- Гр-р-р! - мовляв, поклади, де лежала, ще й в ту саму позу...
Жіночка вся затряслась, впустила кицю і, зблідши, тихо сповзла по стіні й, скрутившись клубочком, стихла. Привели ми її до тями (не кицю, панянку) і вона, як тільки змогла більш-менш твердо на ногах стояти, тихо здиміла і з тих пір, здебільшого, без дозволу не своє до рук не брала (хоча старі звички, інколи, давались взнаки). Історію з кицею жіночка сама часто розказувала, то й перехрестили всі сусіди її (не панянку, кицю) в Шапку. Так і жила в нас на кутку киця Шапка.

Наступна історія буде про Ганса-льотчика...
18

Коментарі

129.12.14, 14:33

    229.12.14, 14:59Відповідь на 1 від ЛУКАВИЙ

      329.12.14, 15:31

      гр-р-р

        429.12.14, 16:09

        В мене пес був приблудний,але явний переводняк з лисицями.Так от,ось,допоки сусiди не звикли-увесь час мали за лиса,а один навiть ганявся по вулицi за Шариком-шапку лисячу хотiв))

          529.12.14, 16:16

            629.12.14, 17:06Відповідь на 4 від Лъйошкин_Кот

            В мене пес був приблудний,але явний переводняк з лисицями.Так от,ось,допоки сусiди не звикли-увесь час мали за лиса,а один навiть ганявся по вулицi за Шариком-шапку лисячу хотiв))Буває... В моїх сусідів також пес був ну дуже схожий на лисицю, лиш лапи короткі і , відповідно, товсті, псячі, та хвіст "прапором". До речі, клептоман був рідкісний, крав все підряд, миски, чашки, брухт, який міг понести... Якось бачив, як пес каміння з нашого двору таскав...

              729.12.14, 17:26

                829.12.14, 17:30Відповідь на 7 від olginsad

                  929.12.14, 17:53Відповідь на 6 від ДикийБезобраз

                  В принципi лиш через лапи й не дуже пухнатий хвiст,ну й дещо широкий череп й гавкiт мiй пес вiд лисиць й рiзнився))
                  а от щодо iнстинкту-лапав кури,качки,гуси по-чорному.Й у степ зайцiв ганяти постiйно бiгав й часто приносив здобич)))

                    1029.12.14, 18:47

                    я мож після нового відео....про таку шапку викладу

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна