хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Щасливого Різдва Христового І Нового Року!


          Від свята до свята

    Радиј віншувати шановне панство з Різдвом Христовим і Новим роком! Најсердечнішого зичення з приводу цих зимових свят! podarok Різдвяно-новорічні свята завжди були для мене чимось особливим. Вельмишановне панство, хочу нагадати, аби ви не забулися загадати новорічне бажання. Зичу, щоби воно неодмінно здіјснилося! А я загадаю, щоби на цьому сајті з Нового року: українська мова була установлена стандарнтно (як усталено), кодування символів змінилося на Юнікод, а малюнки формату GIF відображалися як анімаціјні.

Хај з подихом холодної зими,
Приходить щастя, стукає в віконце,
І ти јого у душу пропусти
Щоб зігрівало наче сонце,
Хај день дарує усмішку тобі,
А вечір затишок ј палке кохання,
І щоб завжди в твоєму крузі,
Була любов і вірні друзі.

    Коли святкують Новиј рік? Дивне, скажете ви, запитання. Звичајно, 1-го січня святкують Новиј рік. Це ж тільки Різдво Христове святкують в різні дні: 25 грудня і 7 січня… Але не поспішајте з такою відповіддю. 1 січня справді відзначають свято Нового року в більшості країн світу. Однак в Афганістані, приміром, Новиј рік святкують напровесні — 21 березня. А в Індії взагалі для цього свята нема єдиного дня: в одніј місцевості відзначають взимку, в іншіј — улітку. В Італії Новиј рік святкують 6 січня. І подарунки маленьким італіјцям приносить не Св. Микола, а добра фея Бефана…
    Святиј Микола пријшов до нас з Християнства. Він зараховується до лику святих: як такиј опікується воїнами, водіями і подорожуючими, допомага бідним у скруті; вважається покровителем дітеј та студентів, моряків, торговців, і лучників. А слов'янськиј Дід Мороз має язичницьке коріння, це персоніфікація холоднечі, яка може і заморозити людину, і щедро обдарувати її.
    Серед парадоксів нашої країни најневиннішим видається тој, що Новиј рік зустрічаємо до Різдва. Та, як сказав політичниј класик: «Маємо те, що маємо». Тож, щоб не образити долю, гідно вшановуємо сили небесні та земні: і на европејськиј кшталт, і на східниј. Як за новим стилем, так і за старим — у кого здоров'я лишилося. А прикрашаємо здебільшого не споконвічниј українськиј дідух, а европејську ялинку.
    Можете собі уявити, на цьому веб-вузлі «I.UA» я знајшов багато друзів, вірніше вони знајшли мене. Це дуже цікаві люди. Щиро дякую всім своїм офіціјним друзям, що підтримували мя! Так само велике спасибі всім, хто читав мої праці та доповіді, голосував, коментував, рекомендував.
    На жаль, певен, що не один раз отримував від своїх читачів негативні оцінки моєї сторінки на штиб -1, -2. Ці вчинки їхні вельми зневажили мене і принесли мені немалу шкоду, проте, я не буду, прикладом давніх предків старатися око за око панству свою зневагу і образу відплачувати і мститися, а якщо ј так, то явно, а не таємно, по-лицарському, а не так, як вчинили зі мною вони; і Біг серцевидець при моїј правді мені допомагатиме.
    А зрештою вважаю, що заслужив те ј отримав. Значить щось не так написав як треба. Дарујте мені це. Тисячу разів дарујте, коли щось не так «сказав» або зробив. Зрештою, якщо панство напише мені в чому річ, то я спробую змінити свої висловлювання, наскільки то буде можливе. А на тих, хто ставив мені мінуси, я ніскільки не ображаюся. Я здобув хист до загального прощення. Не хочу аби хто-небудь був сповнениј ворожнечі до мене. Все, що я писав, було не заради особистої вигоди, а на користь Україні. Принајмні я так вважав. Я абсолютно ні на кого не серджусь, якщо хтось мене «слухав» та «не чув». Іноді гадаєш, що все робиш правильно. А насправді ускладнюєш життя іншим. І все-таки я змушениј відмовитися від тих справ, на яких я навряд чи здатен досягнути успіхів. Я засвоїв одну істину: коли не бажаєш бути ошуканим — не звіряјся ні на кого! До тогож я вичерпав увесь свіј лексикон. Ліпше буде зајнятися реальними корисними для України справами на кшталт українізації листівок, постерів, звукових доріжок та субтитрів до фільмів.
    Бувають відчуття такі яскраві та солодкі, що час ледь може послабити спогади про них, але ніколи їх не винищить. Хчу щоби Святиј Миколај приніс вам багато дарунків на свята. Позаяк подарунки приносять радість і прощення. А ці святково новорічні веб-вузли хај додадуть панству святкового настрою:

All Things Christmas For those who share the spirit of Xmas throughout the year.: http://allthingschristmas.com/;
Christmas Traditions Around the World at Santa's Net.: http://www.santas.net/aroundtheworld.htm;
Christmas: http://theholidayspot.com/christmas/;
Joulupukin Kammari - Santa Claus Office - Joulupukki, Lapland, Finland, Rovaniemi: http://www.santaclauslive.com/;
LAPLANDIA.INFO | Лист від Діда Мороза: http://www.laplandia.info/ua;
Santa Claus and Christmas at the Northpole: http://www.northpole.com/;
Santa Claus Greeting Letter - Joulupukki pajakylдssддn: http://www.santagreeting.net/;
Santa Claus Online! Your Santa Claus Connection.. One of The Happiest Christmas Sites on the Web!: http://santaclausonline.com/;
Св. Миколај _ Ласкаво просимо!: http://sv-mykolaj.org/index.php?newlang=ua;
Santa Television: Santa Claus' Internet TV, Lapland Finland Rovaniemi: http://www.santatelevision.com/.

    Хај в пријдешньому році нарешті помиряться українські захід і схід, північ і південь. Вірю і знаю, що українське громадство об'єднає українська мова, ну, і єдина помісна УПЦ. Але українська мова не тільки об'єдна Україну, але ј зробе її непідлеглою, могутньою і заможньою. Вона зігра роль об'єднавчих процесів. Вже настав час миритися Львову з Юзівкою (Донецьком), Києву з Неаполем (Симферополем). Не потрібно ворогувати, якщо хчемо, щоби Вкраїна увіјшла до «Великої Сімки». В єдності наша сила! І, повірте, жодні зовнішні загрози не будуть страшні Україні, коли українці діятимуть «в унісон»!
    Слава Україні! Слава кожному з вас! Веселих свят! elka

    Від кого панство хтіло б отримати Різдвяно-новорічні дарунки? (Ще треба було б у відповідях зазначити: «Киш Бабај (Татарстан)», «Пај Натал (Португалія)» та, як зазвичај, не вистачило місця.)

0%, 0 голосів

8%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

92%, 11 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
4

Коментарі

анонім

15.01.12, 12:13

Різдо є Різдво! Син Божий народився,хіба це не є подарунок???

    анонім

    25.01.12, 12:18

    В Іспанії є свято Трьох королів,вони і роздають подарунки 5січня -сьогодні ввечері

      35.01.12, 13:08

      Санта Клаус це той же Миколай. Санта - Ніколас - Миокола - Миколай. Тільки в нього трохи інші традції.

        45.01.12, 13:10Відповідь на 1 від анонім

        Логічно! Ваші слушні аргументи витримають любу критику…

          55.01.12, 13:20Відповідь на 2 від анонім

          Невже? Дякую вам, що ввели мене в курс справи! На підставі всього «почутого» мною, я можу зробити один висновок: хчу до Іспанії, сьогодні ж!

            65.01.12, 13:30Відповідь на 3 від Райден

            Спасибі! По-вашому виходе, Св. Микола їден, тільки кожен нарід назива јого на свіј лад і вдягається він по-різному, в залежності від місцевих звичаїв і обрядів.

              Гість: ТарасЧупринка

              75.01.12, 13:41

              Проголосував. Звісно, що свій до свого по своє.

                85.01.12, 13:50Відповідь на 6 від нік повинен

                Звичайно. Зокрема Росії, напевне.

                  95.01.12, 15:40Відповідь на 7 від Гість: ТарасЧупринка

                  Здоровенькі були! Спасибі!