хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

casper2009

попередня
наступна

...

  • 22.10.10, 10:41
-Що б купити? - замислювався Він, стоячи перед поличкою в супермаркеті. Побачивши коробки з розрекламованими цукерками, Він узяв одну і пішов до каси. Реклама саме цих цукерок була неймовірно, на Його погляд, романтична, і Він сподівався, що симпатична Касирша оцінить їх - адже Він вже не перший раз купував щось Касирші.
__________________________
Молода Дівчина узяла в руки найпопулярніший жіночий журнал Києва та упаковку жуйки - тієї самої, реклама якої цілодобово крутилася по усіх каналах та навіть перед одним з її улюблених серіалів. Вийшовши через службовий вихід, як і всі її колеги, що завершили зміну, вона почимчикувала до зупинки трамваю, що менше тижня тому нарешті пустили після довгого ремонту колій.
___________________________
Його сподівання не справдились - замість Касирши сьогодні сиділа її Помічниця - кремезна тітка, що чомусь дуже не долюблювала Його. Пробивши коробку цукерок, вона гаркнула:
-Дякую за покупку, заходьте ще! - після чого прийнялася за наступного клієнта.
Зітхнувши, Він пішов до трамвайної зупинки. Його Касирша завжди могла уділити Йому декілька хвилин, щоб пофліртувати.
_____________________________
Дівчина саме рилася у своїй сумці, тихенько підспівуючи у такт своєму плеєру, коли на неё хтось налетів. Миттєво її сумка опинилася на тротуарі, як і коробка цукерок Молодого Чоловіка. Він галантно подав їй сумку, а вона посміхнулася, впізнавши Покупця, що часто фліртував з нею та робив їй подарунки.
-Це вам, - видохнув Він та простягнув їй коробку цукерок, що трохи пом*ялася. Утім, Касиршу це не збентежило - щастя в очах Покупця могло замінити їй будь-які солодощі.
-Я сьогодні чекала Вас, - лагідно посміхнулась вона, беручи Покупця під руку.
-Пробачте, я затримався на роботі.
-Якщо вже нам не вийшло поспілкуватись там, - вона кивнула у сторону супермаркету, - може, поспілкуємось у мене вдома? Чай у мене є, а солодощі щойно подарували мені Ви.
-Звичайно, - Покупець посміхнувся і Вони разом рушили до трамваю.
__________________________
-Мамо, мамо, а як ви з татом познайомились?
Дівчинка сіла Мамі на коліна та обвила її руками за шию, приготувавшись слухати історію. Її Мама лагідно посміхнулась, погладивши дитину по голівці. Тато заключив в обійми обох своїх коханих жінок, і Мама почала розповідати історію - таку недовгу, і таку просту...
1

Останні статті

Коментарі

122.10.10, 21:37