Монтаж для начинающих. Бесплатный экспресс-курс!


Всем привет! Я работаю режиссером видео-монтажа уже более пяти лет, и теперь хочу поделиться своими знаниями с вами!

Поездка на машине в Карпаты: Черновцы, Синевир, Шипот





50%, 1 голос

50%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Фаер шоу




У нашому місті проводився оупен-ейр. Один з номерів - екстремальне фаер-шоу (вогняне шоу). Я, звісно, засняв це на відео) Може вам також сподобається!

100%, 3 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Димні поля (гарне відео)





З другом виїхали за місто, щоб насолодитися чудовим сонячним днем))

50%, 1 голос

50%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Розборки на дорозі

з таким таксистом сперечатися не дуже хочеться - біта в багажнику та два бички у салоні. а автор відео взагалі, з томагавком вийшов)))

Місячна хода Майкла Джексона!

Дуже крутий чувак виконав дуже круту місячну ходу легендарного Майкла Джексона. Хоча, я думюа в нього на підошві якісь ролики або купа масла... Хоча, відео всеодно круте!!!

Заброшенная больница видео

З друзями вирішили залізти у недобудовану покинуту лікарню. Взагалі, прикро шо пілся розпаду СССР багато проектів провалилися, і ми навіть не можемо зберегти те шо залишилось. Скільком людям могла б вона допомогти...

Rainy Darkness

Україна, Прилуки.Люблю я з друзями полазити десь у цікавих та занедпаних будівлях...) Деколи беру з собою камеру, та вдаються такі відео..))

Проблема житла у Луцьку....

Коли був з друзями у Луцьку, ми знайшли досить цікаве видовище: занедбані квартири, але з євро-ремонтом! Такого ще не бачив - шоб отак покинули майже побудовані квартири та житло!!! Хто знає історію цих забудов? Просто стало цікаво... може хто з Луцьку...?
Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
17
попередня
наступна