Приймаю вітання

  • 07.12.22, 15:15
Сьогодні день любителів поспати.
 Приймаю вітання


Про Пташку та інших захисників

  • 04.12.22, 23:56
Писати захисникам, які пройшли через полон, щось типу "краще би там і залишилась", це свинство і неподобство і пофіг за кого ви би проголосували, Порошенка, Зеленского чи Діда Мороза, ваші кумири тільки ваша справа, можете їх портрети поряд з Ісусом вішати на стінку, тільки до інших не лізьте, ОСОБЛИВО ЗАХИСНИКІВ

Людей просто стравили, ІПСО працює, наголосили на недоведених злочинах Порошенка та "клоунаді" Зеленского, а дурні і раді, можна ж повимахуватись "Я нетакая...!". 

Нашо чмирити один одного, якщо для цього є скажений сусід?!

Дань пам'яті Володимиру Вакуленку

  • 01.12.22, 06:00
Щоб віддати дань пам'яті Володимиру Вакуленку, дитячому письменнику, якого вбили росіяни, та допомогти його родині коштами, видавництво ВСЛ перевидає його "Татусева книга"


Картинка взята з статті, яка за посиланням вище


Шикарне відео про нашу автентичну культуру

В підписі на Ютубі до нього є корисні посилання

І знов фанатики пхають свою ідеологію в школи

  • 30.11.22, 15:30
Коли розгорівся скандал щодо запровадження "Основ сім'ї" Адріана Буковинського, вирішила не читати статті і відгуки, а взяти книги і почитати самостійно, щоб скласти власне враження.
Хотіла написати розгорнутий аналіз, але тут сьогодні прилетіло звинувачення що начеб-то я і журналісти вводимо в оману людей своїми феміністичними постами. Тому вирішила викласти фото сторінок робочих зошитів за цим курсом, щоб кожна людина зробила висновки самостійно і не можна вже було прикриватися красивими картинками з програми "Як це корисно" не показуючи суті.
Моє враження: у книзі справді виправили багато скандальних ілюстрацій, і є частина добрих розділів, наприклад, про відповідальне батьківство. Але цей курс - ортодоксальна церковна книга пастора, яка нічого спільного з сучасним світським вихованням дітей немає. Крім того, багато розділів починаються з оціночних суджень і підсумовуються маніпулятивно. Статистика приведена в тексті - бомба-ракета (то з 1980, то з 1992, то спокон віків так було)
Ну і рубрика витяги з книги (все є в скрінах, як доказ):
- "Рішення жінки не вважається достатньою моральною підставою для аборту".
- Контрацепція будь-яка, крім циклу, - дітовбивство;
- "Можливість вільно обирати цінності, ідеологію, спосіб життя - провокує біль, страждання, депресії, руйнує сімї, чи не завелика ціна?"
- людина, яка розлучається скоріш за все стане алкоголіком, наркоманом, схопить ВІЛ;
- хто каже, що розлучення це не гріх і любов не вічна - це неправда і обман (це дослівно);
- "Найбільшу загрозу для суспільства становлять родини в яких діти виховуються без рідного батька..."
Більш не буду спойлерить, читайте самі.
Просто коли батькам у школі запропонують на узгодження курс, навряд хто наперед вивчатиме книги, глянуть на назву, ну добрий же курс, най буде. А тут ось це.
Моє бачення: читайте цей курс у себе в протестантській церкві, або назвати його "Основи християнства", тоді батьки і діти свідомо зможуть обирати його.
І навіть не буду починати тему, що можна подивитися історичні факти, як змінюється рівень підліткової злочинності, при забороні абортів і т.д.
Джерело ФБ Юлії Городчаніної. Більше фото цієї макулатури теж тут