І знов фанатики пхають свою ідеологію в школи

  • 30.11.22, 15:30
Коли розгорівся скандал щодо запровадження "Основ сім'ї" Адріана Буковинського, вирішила не читати статті і відгуки, а взяти книги і почитати самостійно, щоб скласти власне враження.
Хотіла написати розгорнутий аналіз, але тут сьогодні прилетіло звинувачення що начеб-то я і журналісти вводимо в оману людей своїми феміністичними постами. Тому вирішила викласти фото сторінок робочих зошитів за цим курсом, щоб кожна людина зробила висновки самостійно і не можна вже було прикриватися красивими картинками з програми "Як це корисно" не показуючи суті.
Моє враження: у книзі справді виправили багато скандальних ілюстрацій, і є частина добрих розділів, наприклад, про відповідальне батьківство. Але цей курс - ортодоксальна церковна книга пастора, яка нічого спільного з сучасним світським вихованням дітей немає. Крім того, багато розділів починаються з оціночних суджень і підсумовуються маніпулятивно. Статистика приведена в тексті - бомба-ракета (то з 1980, то з 1992, то спокон віків так було)
Ну і рубрика витяги з книги (все є в скрінах, як доказ):
- "Рішення жінки не вважається достатньою моральною підставою для аборту".
- Контрацепція будь-яка, крім циклу, - дітовбивство;
- "Можливість вільно обирати цінності, ідеологію, спосіб життя - провокує біль, страждання, депресії, руйнує сімї, чи не завелика ціна?"
- людина, яка розлучається скоріш за все стане алкоголіком, наркоманом, схопить ВІЛ;
- хто каже, що розлучення це не гріх і любов не вічна - це неправда і обман (це дослівно);
- "Найбільшу загрозу для суспільства становлять родини в яких діти виховуються без рідного батька..."
Більш не буду спойлерить, читайте самі.
Просто коли батькам у школі запропонують на узгодження курс, навряд хто наперед вивчатиме книги, глянуть на назву, ну добрий же курс, най буде. А тут ось це.
Моє бачення: читайте цей курс у себе в протестантській церкві, або назвати його "Основи християнства", тоді батьки і діти свідомо зможуть обирати його.
І навіть не буду починати тему, що можна подивитися історичні факти, як змінюється рівень підліткової злочинності, при забороні абортів і т.д.
Джерело ФБ Юлії Городчаніної. Більше фото цієї макулатури теж тут














Маск знов обсирається

  • 23.11.22, 02:40
Вже рік чіпляється до нашого підприємця через компанію ТОВ Старлінк через назву, яка набагато старша за його Starlink, тепер судиться, пишуть, що перше засідання відбудеться 8 грудня

жОпозиція

  • 12.11.22, 10:50
Я зла, аж корч бере



Твіт від 12.11о 00:11

Бооооооже, яке кончене!

  • 10.11.22, 09:40

І з коментарів


Розстріляне відродження або як я офігіваю

  • 05.11.22, 08:11
Олександр Зінченко на днях виклав важливий історичний пост у своєму ФБ, і в коментарях відео про Розстріляне відродження. При перегляді відео я почула ім'я Міхаіл Матвєєв, це кат, який розстрілював культурних діячів різних народів в урочищі Сандармох в 1937 році, сотнями за день


От що про Матвєєва пише Вікіпедія:
"Серед жертв масових страт, виконаних в урочищі Сандармох: українські письменники Микола Зеров, Микола Куліш, Мирослав Ірчан, Олекса Слісаренко, Валер'ян Поліщук, Павло Филипович, Валер'ян Підмогильний, Микола Вороний, театральний режисер Лесь Курбас, вчений Степан Рудницький, творець Гідрометеослужби СРСР Олексій Вангенгейм, кримськотатарський громадський діяч Ісмаїл Фірдевс (загалом понад 280 осіб, чиї долі пов'язані з Україною). Також у тому місці розстріляні російський адвокат А. Бобрищев-Пушкін (захисник Менахема Менделя Бейліса й Володимира Пурішкевича), засновник удмуртської літератури Кузебай Герд, білоруський міністр Ф. Волинець, голова московського циганського табору Г. Станеско, грузинські князі Н. Ерістов та Я. Андронников, католицький адміністратор Грузії Ш. Батмалашвілі, черкеський письменник Х. Абуков, корейський діяч Тай До, православні єпископи Алексій, Даміан (Воскресенський), Микола і Петро, лідер баптистів СССР В. Колесніков, академік-історик Микола Дурново"

При нашій капітуляції чи поступках таких матвєєвих буде безліч, тож в мене з'явилась думка спробувати донести цю інформацію про Матвєєва та інших подібних катів до інших, на іноземних мовах, з посиланнями на просту Вікіпедію, з хештегами, я вже твітнула, зараз і в ФБ щось додам.

І ніколи не прощу свою ватну бабцю яка не давала іншій вчити мене історії, "Вона вчить Діну читати про нацистів!", хоча то насправді читалось про УПА

Відео додаю, воно цікаве


Думається

  • 03.11.22, 07:25
В світі так заведено, що регулювання популяцій здійснюється за допомогою харчового ланцюга, травоїдні їдять рослини і великі популяції можуть завдати значної шкоди флорі якщо їх не будуть їсти хижаки, але і самі хижаки гинуть коли мало їжі, так контролюється баланс. Як приклад парк Єллоустоун, де дуже давно винищили вовків, а олені, яких вовки їли, розплодились так, що виїдали рослинність, популяцію вовків довелось відновлювати, їх завезли з іншого місця.
 Якщо це чийсь проект, то розробник дуже жорстокий