Фейк про Зеленського

  • 03.01.24, 12:50
Чи доводилось вам зустрічати в мережі відео як Зеленський виконує танець живота?
Насправді це аргентинський танцівник Пабло Акоста. Вони і так схожі, а ще відео виглядають наче Пабло трохи підфотошопили щоб виглядав точно як президент.

Питаннячко

  • 21.12.23, 15:35
Любити себе перш за все, це сатанізм? Ясно, так і запишемо



"Сатана нашіптує "Вір в себе, а не "Вір в мене""
Метью Шметхерст, пастор баптиської церкви в Річмонді

Хоча у тих же лавеїстів девіз "Believe in yourself"("Вір в себе"). От тільки що в цьому поганого?

Хайп скінчився?

  • 01.12.23, 04:33
Було багато вереску, що "жіночі вагони" принижують чоловіків, а як з'явилась петиція про "чоловічі вагони", то всім чхати, її з 26 жовтня підписало менше сотні народу, зате під відео про це в ТікТоці суперечки й досі, і там ображених чоловіків більше ніж тих, які підписали цю кумедію. Хайпувати ділом не так цікаво? Чи тут головна мета жінок хаяти?

А якщо прикольнутись і просунути цю петицію? А на закиди хайпожерів розказувати, що більшість підписантів жінки?

Як люди ганьбляться

  • 29.11.23, 17:47
В англійській мові існує термін electromagnetic radiation (EMR) це електромагнітні випромінювання, якесь недолуге, видно, не так переклало і почало верещати, шо це радіація, що телефони, 4G-5G та мікрохвильовки "облучають", прямо як в Чорнобилі. Електромагнітні хвилі включають в себе і Іонізуючу радіацію (Ionizing radiation) але не тільки її, цих електромагнітних хвиль 7 видів. 
То ж перестаньте нити, що вишки, телефони та мікрохвильовки "облучають", типу міні версії Чорнобилів, там радіохвилі, вони відносяться до неіонізуючих і значно слабші за інші, не здатні пошкодити ДНК

І найбільший вереск, що в мене сусідка доктор наук, біолог, онколог розказує про радіацію в телефонах. Чого я можу посидіти в Гуглі та Вікі і знайти це все, а вона ні?

Матеріали 
https://ekspertiza.com.ua/uk/tse-korisno-znati/361-korotka-kharakteristika-vidiv-elektromagnitnogo-viprominyuvannya

UPD
Порадьте книгу по цій тематиці, для більш детального вивчення, бажано українською чи англійською

"Какаяразніца"

  • 21.11.23, 08:00
Оце росіяни міняють табличку з назвою міста. Новини за Травень 2022


А цією фурою, з портретами Пушкіна, Лєрмонтова, вони возять свої книги на окуповані території. Новини за Жовтень 2023




[ Подробиці... ]

Про особисті дані та Фаріон

  • 13.11.23, 18:08
Не моє але згодна.

"Зараз мережа дуже чутливо реагує на те, чи викрила пані Фаріон студента, що має проукраїнські погляди в анексованому росією Криму, чи це іпсо або ж вистава фсб. 
Я хочу сказати, що за будь-яких умов, за будь-якого сценарію заради того, щоб продовжувати мережеві бої і захист своєї правоти, через марнославство, зверхність, тяжіння до правди тощо в жодному разі не можна у якості доказу оприлюднювати документи, де є персональні, приватні дані людини, котра знаходиться на тимчасово окупованій території. 
Постанова, підстава це чи реальність: не можна так чинити, це щонайменше безвідповідальний вчинок. 
Треба зрозуміти просте правило: якщо людина, що звертається до вас, перебуває у вразливому стані, перебуває на території, де панує насилля, а це і є тимчасова окупація, навіть коли вона просить оприлюднити її приватні дані, ви повинні зробити все, щоб захистити її чи його."

ФБ Лариса Денисенко

Про ШІ

  • 09.11.23, 18:40
Заяви, що ШІ забере роботу у митців аналогічні тим, що чат GPT, чи аналог, заберете роботу в IT сфери. Ви шо, гоните?
Так, ШІ може виконувати певні завдання, але від інтелекту там тільки назва, він занадто тупий, щоб самому щось зробити, це інструмент.
Та і люди все одно будуть використовувати для фігні, малювати милих котиків, безтолкові відео з жуючими людьми, а згодом і ворожити, точно як і з інтернетом зараз.
А ще я не люблю нав'язування, типу якщо вам не подобається ШІ, то його не мають права інші використовувати