хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

жОпозиція

  • 12.11.22, 10:50
Я зла, аж корч бере



Твіт від 12.11о 00:11
3

Коментарі

анонім

112.11.22, 13:42

Народу нужен мир, и не важно какого цвета тряпка будет трепыхаться на администрации. Кто мир принесет, тот спасителем и будет. А в Херсоне, к сожалению, скоро будет жарко

    212.11.22, 14:13Відповідь на 1 від анонім

    Народу нужен мир, и не важно какого цвета тряпка будет трепыхаться на администрации. Кто мир принесет, тот спасителем и будет. А в Херсоне, к сожалению, скоро будет жаркоТут прапором діло не закінчиться, при росії будуть тортури та переслідування як при совку, знищення культурного фонду, як от музеї чи унікальні заповідники. Росіяни не зупиняться навіть якщо українці погодяться визнати все, що ті хочуть. Вони мучать і своїх в росії, а тут будуть навіть сильніше

      312.11.22, 19:11Відповідь на 1 від анонім

      Брешешь

        анонім

        412.11.22, 19:27Відповідь на 3 від Манго

        БрешешьЯ не брешу, я не брешу! я вам чесно говорю від щирого серця!

          512.11.22, 19:37Відповідь на 4 від анонім

          В Херсоне было жарко, когда вывовизили всю медтехнику и разворовывали все что не украдено в феврале. Теперь за Херсон забудь обсасывай свой Донецк и Луганск

            612.11.22, 20:55

            У ВВХ 87 відсотків - справжні ( були).

              713.11.22, 09:52Відповідь на 1 від анонім

              Народу нужен мир, и не важно какого цвета тряпка будет трепыхаться на администрации. Кто мир принесет, тот спасителем и будет. А в Херсоне, к сожалению, скоро будет жаркоЗа змістом блогу і риторикою коментарів вкрадається підозра, що ніякий Ви не містер, а скорше гаспадін. Вам треба "мір", і не важливий колір прапора? Вам ще не підказували напрям до "спасітєлєй", де можна знайти омріяний Вами мір?

                анонім

                813.11.22, 12:49Відповідь на 7 від Lulu

                Народу нужен мир, и не важно какого цвета тряпка будет трепыхаться на администрации. Кто мир принесет, тот спасителем и будет. А в Херсоне, к сожалению, скоро будет жаркоЗа змістом блогу і риторикою коментарів вкрадається підозра, що ніякий Ви не містер, а скорше гаспадін. Вам треба "мір", і не важливий колір прапора? Вам ще не підказували напрям до "спасітєлєй", де можна знайти омріяний Вами мір?Та ви, "свідомі", тільки і вмієте, що підказувати напрями та колаборантами усіх називати, кто каже такі речі, що розбігаються з вашим світосприйняттям. А те, що я люблю свою країну та ненавиджу владу, яка її руйнує - це вам не дотямити. І той факт, що війни закінчуються перемовинами та миром, це вам також напевно складно зрозуміти.

                  анонім

                  913.11.22, 13:08Відповідь на 7 від Lulu

                  не важливий колір прапора?Треба тільки просідити місяць під постійними бомбьожками у підвалі в Ізюмі, щоб зрозумити неважливість кольору прапора. Коли усе закінчується, важлива лише тиша і те, що ти та твої рідні мають змогу дихати. А кияни та іже з ними виїхали зі столиці чи Львову до області, оформили довідки ВПО та строчать у коментах, якою мовою іншим треба спілкуватися та як правильно боротися з вітряками. Довго я мовчав, дивлячись на це, але дуже огидно на душі від розуміння того свовілля, що учинила преступна влада.
                  Як написав один американский блогер, як зробити так, щоб розумна людина почувала себе тупою: візьми сотню ботів, щоб вони писали повсюду однакову дичину, вигідну владі чи тим, хто за нею стоїть та розумна людина таки відчує себе не такою.

                    1013.11.22, 22:28Відповідь на 8 від анонім

                    Уууу А підступному ґуґл-перекладачу не довіряєте вже? Боїтеся, що десь вискочить якесь "електрохарчування" чи "підлога країни"?
                    А що, наявність у людини свідомості Ви все ще вважаєте дивом, чи гріхом? Схоже, що у вас там не було апдейту методичок десь так року з 2013... Звідки ж Ви, такий релікт, взялися у цих краях? Чи, може, це була обмовка, і Ви хотіли сказати: "ви, українські фашисти"?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна