хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Діти "ворогів народу"

  • 08.05.20, 18:40
Для всих хто сумує за совком прошу закрити очі і уявити одну з стандартних картинок радянської буденності яка є ціною ковбаси по 50 копійок:

«Вашу 5 річну дитину, обніжену, свіже покупану, що пахне милом, молоком і медом в попрасованій свіжій піжамі, беруть за руку чужі люди від яких смердить потом і цигарками, відводять в холодне приміщення що тхне хлоркою , блювотинням, і гниючою мертвечиною- там вашу дитину бриють наголо, фотографують, виписують документ на інше ім‘я, глузують з того що дитинка розгублена і плаче бо він син куркуля, кулака, ворога народу. Потім довго везуть голодного й холодного в вантажівці чи вагоні в будинок схожий на сарай, де багато інших таких самих діток... потім фотографують, переодягають в щось на зразок тюремної роби з номером, що не відповідає розміру.
А тепер коли ви це уявили, не забудьте уявити що вашу дитину Ви ніколи не побачите і не найгірше що вас розстріляють без суду і слідства в сусідньому будинку сараї після короткого допиту, а те що ваша дитина в 50% помре від простуди в перший місяць , а те що під час переїзду такого сарая в інше місце буде прийнято рішення знищити вашу дитинку разом з іншими щоб не морочитися з переїздом.

Це сувора реальність окупації, наші предки це пережили.

Тепер цей вибір стоїть перед нами. Чи допустимо ми?

На фото: діти "ворогів народу"


Зі сторінки Сергій Власенко.
11

Коментарі

18.05.20, 19:07

    28.05.20, 19:29

      38.05.20, 19:36

      Було таке...

        Гість: _ _ vs __

        48.05.20, 20:20

        да когда это были, никто этот СССР , даже не знает
        и вообще, все дети СССР , были счастливы , ну за искл.тех, кто не любил кашу перловую))
        к примеру, я )

          58.05.20, 22:20

          А сейчас все враги для Украины внутри её