хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Мишебратська любов...

  • 14.02.20, 10:00

По катеру "Бердянськ" був випущений бронебійний снаряд під час захоплення українських суден у 2018 році.

експертиза встановила, як був обстріляний катер "Бердянськ" у Керчі в 2018 році© Афіша bigmir)net

Український катер "Бердянськ", захоплений ФСБ Росії біля берегів анексованого Криму в 2018 році, був пробитий бронебійним снарядом, випущеним із російського вертольота Ка-52. Про це свідчать дані балістичної експертизи, повідомив заступник постійного представника України при міжнародних організаціях у Відні Ігор Лоссовський під час засідання форуму ОБСЄ.

"Ми хотіли б звернути увагу делегацій на результати балістичної експертизи ушкоджень, завданих під час атаки на три українських кораблі та їхні екіпажі з боку Російської Федерації 25 листопада 2018. Ці кораблі були повернуті Росією в Україну в листопаді минулого року у відповідності з обов'язковим наказом Міжнародного трибуналу з морського права. Пробоїна в катері "Бердянськ" виникла в результаті прямого попадання бронебійним снарядом, випущеними з ударного вертольота Ка-52 ВМФ Росії", - цитує слова представника України "Укрінформ".

Лоссовський також зазначив, що ці докази "чітко підтверджують агресивний і незаконний характер дій, які Росія здійснила в Чорному морі в листопаді 2018".

8

Коментарі

114.02.20, 10:05

В дупу таких родичів

    214.02.20, 10:06

    Етаніми. Ета мошкара.

      314.02.20, 10:26

      Етаніми. Ета мошкара.Мокши это мордва с иранскими корнями. Запомнила, тупица? Тебе просто слово понравилось?)))МоШКара

        414.02.20, 11:33

        а раньше это было тайной?спасибо им что не потопили и не угробили два десятка парней, хотя я думаю что порох когда их посылал на прорыв надеялся на худший вариант, тогда бы все у него срослось и с военным положением и с выборами президента

          514.02.20, 13:24

          Тільки дурень не може зрозуміти стратегії Порошенко. Він, пославши(беззбройні! Там не було боєкомплектів) катери, посадив Путіна в зловонну калошу і той тепер смердить на весь світ. І довго ще не вивоняється, адже еРеФія показала себе на міжнародній арені як терористична клоака, а не правова держава, бо розстріляла і захопила українські катери у нейтральний водах !

            614.02.20, 13:26

            Правильно ви просто МОСКАЛІ, а не мордва. Мій друг Мордвин - прекрасна людина.

              714.02.20, 16:56Відповідь на 5 від Nikolka

              Петрушка не Путина.. а наших хлопцев подставил.. А Хуйлу до лампочки все эти так званные трибуналы..

                814.02.20, 21:02Відповідь на 7 від Хармс

                Ну так посадити Путіна в купу гною - це талановито! Молодець Порох. А солдат для того і солдат щоб іти в атаку. Офіцери і матроси зробили велику справу що виконали наказ! Якби балу соплі не пускав, та створив умови щоб еРеФія припізнилася на тиждень з видачею кораблів і героїв матросів то Морський Трибунал ще не так би Путіну матку вивернув. Жодна Країна Світу не посміла ще не виконати Постанову Морського Трибуналу! Всі морські перевезення еРеФії були б заблоковані, жоден порт Світу не пустив би їх(крім Північної Кореї). Жаль багато хто( в тому числі і Президент "ЗЕ" цього не розуміє.

                  914.02.20, 21:15Відповідь на 8 від Nikolka

                  Там другое.. Петруха хотел выборы оттянуть в связи со сценарируемым военным положением.. поэтому и послал корабли и подставил матросов.. Морской трибунал не посмел бы блокировать морские перевозки.. что сулило бы многомиллиардными исками.. так как есть гос. контракты и контракты частных компаний со странами получателями и отправителями.. А с Хуйла бы как с гуся вода.. Вон целый Крым анексировал.. и что?.. Хоть одна санкция повлияла на него? Или он уже вывел войска с Донбасса?.. Так что все это была сфабрикованная провокация Петрухи.. Ведь знал что задержат.. Ожидал что еще и потопят.. То есть посылал хлопцев на верную смерть..