хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Наши матери, наши отцы...

  • 25.10.16, 19:20
Мені вата на різних сайтах не раз присилала відрізок з першої серії фільму "Наші матері, наші батьки" у якості доказу злочинів  бандерівців. Всякі вісмути і інші ватники на цьому сайті зможуть пояснити мені, чому їхні побратими присилають не реальні факти, а сумну картинку з художнього фільму. Хіба історія вчиться не по фактам, а по художнім фільмам? Ви ладні вбивати і поносити людей через показане в художньому фільмі?

P. S. Фільм раджу подивитись, з серветками


5

Коментарі

125.10.16, 19:44

Життя в свій час звело мене з одним стариганем(мені тоді було 25.а старому 80).Товариш був полковником НКВД на пенсії..Інодів п"яному угарі він розповідав про своє життя й подвиги...Деякі розповіді дійсно були про реальних ворогів,але інше мене вганяло в ступор.Людина впивалась розповідями про підстави,знущання над звичайними людьми.Багато було розповідей і про Західну Україну...Те,що там робили нквдисти.намагаючись знищити "бендеровцев".Правда,коли прийшлось помирати - боявся страшно.Навіть ікону віддав церковну,намагаючись відкупитись від гріхів.

    Гість: La шарік

    225.10.16, 19:49Відповідь на 1 від Je-demeure

    Життя в свій час звело мене з одним стариганем(мені тоді було 25.а старому 80).Товариш був полковником НКВД на пенсії..Інодів п"яному угарі він розповідав про своє життя й подвиги...Деякі розповіді дійсно були про реальних ворогів,але інше мене вганяло в ступор.Людина впивалась розповідями про підстави,знущання над звичайними людьми.Багато було розповідей і про Західну Україну...Те,що там робили нквдисти.намагаючись знищити "бендеровцев".Правда,коли прийшлось помирати - боявся страшно.Навіть ікону віддав церковну,намагаючись відкупитись від гріхів.такі випадки не поодинокі

      325.10.16, 20:59

      Не дивуйтеся панове. Вони живуть у світі брехні похабної і грандіозної. Бо без брехні немає РОСІЇ. Вся її історія - брехня, вся її героїка - брехня. Візміть хоч брехню про ГЕРОЇВ-Панфілівців. Хоча Росії на мапі еРеФії дійсно НЕМАЄ. Сам шукав і не знайшов.

        425.10.16, 21:36

        Та вертеп (перевдягання) чекісти влаштовували постійно. Докладніше в моїй замітці "Корюківська трагедія"

          525.10.16, 21:41Відповідь на 1 від Je-demeure

          И я знаю таких..