Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Ггггггггг

  • 14.09.11, 11:31

У вчительки першого класу виникли труднощі з одним з учнів . Вона  запитала:  

«Що з тобою, хлопчик?»

Хлопчик відповів:

"Я дуже розумний для першого класу. Моя сестра в третьому, а я розумніший за неї! Думаю, я теж повинен вчитися в третьому !»

Для вчительки це було вже занадто . Вона повела хлопчика до директора і пояснила всю ситуацію . Директор подумав і сказав хлопчикові:

«Я проведу тест, і якщо ти не зможе  відповісти на одне з питань, то повернешся назад в перший клас , і поводитимешся добре».

Хлопчик погодився.

- Скільки буде 3 x 3?» - 9 - Скільки буде 6 x 6? - 36 І так було з кожним питанням, на яке, на думку директора, третьокласник повинен знати відповідь . Тоді директор обернувся до вчительки і сказав : «Думаю, хлопчик може  піти в третій клас».

Тоді викладачка відповіла,

"У мене теж є свої питання:

- Що є у корови в кількості 4, а  у мене лише 2? Хлопчик, після паузи відповів: - Ноги - А що є такого в твоїх брюках,чого немає в моїх? - Кишені - Що тверде і рожеве - коли входить, і м'яке і липке - коли виходить? Директор остовпів з розкритими очима , і не встиг випередити відповідь. - Жуйка! - Що робить чоловік - стоячи, жінка - сидячи, а пес - на трьох лапах? Тепер очі директора насправді витріщилися широко , але перш ніж він встиг, щось сказати, хлопчик відповів: - Подає руку - Тепер я поставлю 7 питань з розряду ХТО Я? Ти вставляєш в мене свій кол. І я стаю мокрою раніше тебе: - Намет - В мене входить палець. Кращий чоловік отримує мене першим ? - Обручка - В мене тугий стержень. Мій кінець встромлюється. В русі я тремчу? - Стріла - Яке слово в англійській мові починається з F і закінчується на K і означає багато жару і хвилювань? - Firetruck» (Пожарка) - Яке слово починається з F і закінчується на K? Якщо цього немає, тобі доводиться працювати руками? -Fork (Вилка) -Це є у всіх чоловіків, у когось це довше, у когось коротше. Чоловік дає це своїй дружині, після весілля? - Прізвище - В якого органу немає кісток, є м'язи і багато вен. Він пульсує і відповідає за заняття  коханням ? - Серце Директор з полегшенням видихнув і сказав вчительці: - Відправте його прямо в університет !!! На останніх 7 питань я сам відповів неправильно !!!)))
5

Коментарі

114.09.11, 11:58

Вчителько ще то блядко...

    Гість: Лёlick

    214.09.11, 12:26

      314.09.11, 12:47

        414.09.11, 13:01

        надобно запомнить вопросы, и главное ответы