хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Ранок нового дня! Володимир МАМАЛИГА

 

 Ранок нового дня!

Володимир МАМАЛИГА

 

Березневий ранок. Ранкова прогулянка з псом: яскраве сонце, свіже повітря черкаського соснового лісу.

Ранковий моціон: з крана біжить гаряча вода, теплом пашать радіатори централізованого опалення. Затишно…Лафа!

Запашна кава, перегляд електронної пошти: як правило, за ніч з’являється лише різноманітний спам, в т.ч. політичний. Чищу скриньку.

Новини ранкового інтернету навіюють набагато менше оптимізму, ніж пейзаж березневої Соснівки за вікном: парламентська криза, президентська придурь, прем’єрська тупість. Правда, ще є опозиційна послідовність: «Юлі – волю!», руки геть від опозиційних олігархів і олігархичків. Спробував видавити сльозу – не вийшло.

Місцеві новини лише учорашні: регіональна журналістика тотально стоїть га службі у «покращувачів» Це зараз мода така: не факт, що платять, але видимість цноти лишається. З репортажів дізнаюся, що наші дороги найкращі, реформи найглибші, а керівники – найгеніальніші. Згадую душевні личка керівників, обласних і міських: дійсно, щось геніальне проблискує. Десь в окулярах!

Поодинокі інтернет-новини опозиції: стабільний стиль, загартований комсомолом. Відчувається єдина керівна правиця та єдине джерело благодійних внесків: одні персонажі, одні фразеологічні кліше, одні прагнення. Скарги президенту на губернатора, губернатору на міського голову, міському голові на начальника міліції. Тихенько звучить 7.40…

Допиваю каву, виключаю комп’ютер. Дорога до зупинки вздовж соснового лісу: проріджений ліс пахне весною і цвірінчить пташками. Промінчики яскравого березневого сонця виблискують серед першої зеленої трави на випадкових скельцях. Пахне сосною, весною та радістю. Пролітаючи високо у небі, радісно кричать пташки. Звичайно, вони ж не читають інтернету. Щасливі!

07.03.2013

 

 

1

Коментарі