хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Неотправленный ответ ватным родственникам из Крыма,..

… так негодующе задававшим вопрос: «И за что вы, украинцы, так ненавидите Россию?» 

(См. пост http://blog.i.ua/user/3432805/2246547/#p0  ).

     Так вот! И за это в том числе! Котейку эту привезли в Одессу волонтёры. Из Донбасса. С передовой. Здесь «поставили на ноги». А сколько наших молодых ребят (вот такими!) периодически доставляют санитарными бортами в Одесский военный госпиталь (живу недалеко и знаю, о чём говорю).

     Конечно, я не послала это фото своим крымчанам (а хотелось бы!). Всё равно ведь не поймут. Чтобы понять, нужно, как минимум, хотеть понять. А для этого нужно хотя бы пытаться думать самостоятельно, а не так, как учит думать российский телевизор.

10

Коментарі

Гість: Ihtalla

14.10.18, 14:51

Українці багато чого ненавидять з того. що заслужили. Наприклад ми ненавидимо свою владу, котру самі ж і обрали, і котра являється нічим іншим, як відображенням нашої суті. Ми хворі певною ступіню дебілізму, чи кретинизму, інакше би замість ненависті та неприязні , у нас було би усвідомлення власної недолугості, котра призводить до відповідних наслідків..

    24.10.18, 15:09Відповідь на 1 від Гість: Ihtalla

    Українці багато чого ненавидять з того. що заслужили. Наприклад ми ненавидимо свою владу, котру самі ж і обрали, і котра являється нічим іншим, як відображенням нашої суті. Ми хворі певною ступіню дебілізму, чи кретинизму, інакше би замість ненависті та неприязні , у нас було би усвідомлення власної недолугості, котра призводить до відповідних наслідків..
    Не згодна! Нам треба усвідомлювати власну гiднiсть, а "усвідомлення власної недолугості" - це те, в чому століттями намагалась українців переконати Росiя.

      34.10.18, 17:39

      А хто любить Росію ?

        44.10.18, 17:54Відповідь на 3 від Дід Вовтузяка

        А хто любить Росію ?
        Відповідь однозначна - самовпевнені росіяни, які вважають Росію найскрепнішим місцем на землі.

          54.10.18, 18:18

          Какой-какой войны? Гражданской?

            64.10.18, 18:30

            А еще бредовей версии есть? Или ограничимся официальной российской?

              74.10.18, 19:27

              У нас в Украине картина мира, в целом, объективна и соответствует информации всех мировых СМИ, за исключением российских. У вас на России СМИ рисуют желаемую картинку грехопадения Украины без нежных колониальных объятий северного соседа. Вынужден огорчить. Говоря простым русским языком- "БАЛАЛАЙКУ по всей морде!"

                84.10.18, 20:24

                Браво, милейший ! Клиническая картина ясна, как Божий день! А ведь я еще и наличности не переходил.
                Дружить народами? Как? Кретина может понять только кретин. Вынужден еще раз огорчить, не там ищите. Поговорите с соседями, родней, близкими друзьями. Уверен, там найдете полное взаимопонимание, и, ради Аллаха, переживайте за Украину, Россия ведь в наших бедах не виновата и всегда готова помочь. Или я ошибаюсь? А со стихами завязывайте, это не Ваше, хреновый из Вас поэт, на редкость хреновый.

                  Гість: Ihtalla

                  94.10.18, 20:51Відповідь на 2 від е н г

                  Українці багато чого ненавидять з того. що заслужили. Наприклад ми ненавидимо свою владу, котру самі ж і обрали, і котра являється нічим іншим, як відображенням нашої суті. Ми хворі певною ступіню дебілізму, чи кретинизму, інакше би замість ненависті та неприязні , у нас було би усвідомлення власної недолугості, котра призводить до відповідних наслідків..Не згодна! Нам треба усвідомлювати власну гiднiсть, а "усвідомлення власної недолугості" - це те, в чому століттями намагалась українців переконати Росiя.не бажання бачити власны недоліки, притаманна недолугості риса. Кто стыдится признать недостатки свои, тот со временем будет бесстыдно оправдывать свое невежество, которое есть наибольший порок. Г.Сковорода

                    104.10.18, 21:56Відповідь на 9 від Гість: Ihtalla

                    ...... відображенням нашої суті. Ми хворі певною ступіню дебілізму, чи кретинизму, інакше би замість ненависті та неприязні , у нас було би усвідомлення власної недолугості, котра призводить до відповідних наслідків..Не згодна! Нам треба усвідомлювати власну гiднiсть, а "усвідомлення власної недолугості" - це те, в чому століттями намагалась українців переконати Росiя.не бажання бачити власны недоліки, притаманна недолугості риса. Кто стыдится признать недостатки свои, тот со временем будет бесстыдно оправдывать свое невежество, которое есть наибольший порок. Г.СковородаВам треба з`ясувати для себе у словнику значення слова "недолугiсть" та не пiдмiняти його "небажанням бачити власнi недоліки".

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна