хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Що це було?.. Гібридна хода чи розвідка боєм?..

      Хресний хід, який організував московський патріархат (МП). Що за цим стоїть? Ніхто ж з нас не сумнівається, що Хресний хід УЦ МП був потрібен Росії? Але ж для чого?

     Думаю, що це не було перевіркою наших правоохоронних органів. З ними і так все ясно – "бледная немочь и организационное бессилие".

     Насправді, я думаю, це була "перевірка боєм". Завдання було, найімовірніше, – чи зможуть згуртувати навколо себе вірян УПЦ КП, Католицька церква та інші численні в Україні релігійні структури, чи піде народ до них за порадою в разі незрозумілої загрозливої ситуації, чи зможуть вони оперативно і дієво відреагувати на агресивні та незрозумілі дії "конкурентів" (вибачте на слові).

     Не змогли. І це підтвердило для ФСБ РФ, що вони мають силу в Україні через УЦ МП. Що СБУ України не відслідковує ці процеси, не виділяє загрозливу складову в діяльності церкви з Москви. Що нікому протидіяти цьому елементу гібридної війни в Україні. Ви ж не заперечите, що в РФ все підкорено і контролюється владою та спецслужбами – і церква, і злочинність, і преса.

     Ми розуміємо, що зараз в Україні створюється атмосфера страху та невпевненості у майбутньому? Це і незакінчена війна на Сході, яка вже не так цікава Путіну; І розгул криміналу та контроль кримінальних авторитетів з Луб’янки. Це і цинічне підвищення вартості життя українця; І невіра в можливість держави захистити звичайну людину; І багато чого іншого…

     Куди піде людина, якій нема більше куди йти? Я думаю, що найбільш ймовірно вона буде шукати розради в церкві. А там її чекає вірний служитель московського патріархату, який підкаже їй, кого проклинати, а кого восхваляти.

     Я рік тому подорожував Західною Україною, та був вражений, скільки церков цієї конфесії там. Більшість тих, хто не є католиком, ходить до церков, які належать московському патріархату. А що вже говорити про Схід та Південь… І я думаю, якщо там буде проголошено, що треба йти не у Хресний хід, а у "хрестовий похід на Київ" - багато хто піде. І їх вже буде не зупинити муляжами бомб з музею МВС.

     Впевнений, що саме СБУ повинна була володіти цією інформацією на упередження і спрацювати на нейтралізацію провокації, а не кидати туди поліцію, яка сама не знає на якому вона світі. Добре, що обійшлося без кровопролиття.

     Закликаю СБУ зробити серйозні висновки з цієї історії. Щоб ця розвідка боєм не стала ще однією зброєю в гібридній війні з Україною.

     P.S. Прошу вибачити мене, якщо я образив чиїсь релігійні почуття – це не зі зла. Я вірю в Бога, але не дуже розділяю, коли Його ім’я починає слугувати політикам.

(Сергій Старенький, екс-Голова Державної Пенітенціарної служби України)

4

Коментарі

Гість: сонный

130.07.16, 21:21

Бред

    Гість: kija

    230.07.16, 21:28

    Народ, подскажите - как перевести с русского на дипломатический следующее выражение? "Россию абсолютно не ебёт как мнение украины по поводу принадлежности Крыма, так и мнение украины по любому другому поводу. ИДИТЕ НА ХУЙ".
    Причём последнее предложение - обязательно заглавными. Чтобы лучше поняли

      Гість: Цімбор

      330.07.16, 21:53

      Швидше за все це був моніторинг настрою. Ну і кинули камінчик в стоячу воду, аби не рослаблялися

        Гість: kija

        430.07.16, 21:55

        ну не скажи, вот анекдот: Шойгу спрашивает Лаврова: почему Рада круглая? Лавров:"А где ты видел квадратный цирк?"

          530.07.16, 21:58

          <font><font>Впервые читаю умные мысли! </font><font>Полностью поддерживаю! </font><font>Уверен вместе с автором, что единственный способ спасти Украину от провокаций и окончательного разрушения - это силовые акции СБУ (вплоть до расстрела) всех православных, поддерживают УЦ МП. </font></font><font><font>
          С нами Бог! </font></font><font><font>
          Украина превыше всего!</font></font>
          Сразу видно " умнейшего" человека.

            630.07.16, 21:58Відповідь на 2 від Гість: kija

            <font><font> Народ, подскажите - как перевести с русского на Дипломатический следующее выражение? </font><font>"Россию совершенно не ебёт как мнение украины по поводу принадлежности Крыма, так и мнение украины по любому втором поводу. Идите НА ХУЙ". </font></font><font><font>
            Причём последнее предложение - обязательно заглавным. </font><font>Чтобы лучше поняли</font></font>

              Гість: kija

              730.07.16, 22:02Відповідь на 6 від Самбреро

                830.07.16, 22:05Відповідь на 7 від Гість: kija

                  Гість: kija

                  930.07.16, 22:07Відповідь на 8 від Самбреро

                    Гість: Crim

                    1030.07.16, 22:08

                    Я другой "аноним" - нас тут сатрапы хунты сносят одного за другим.
                    И вот что я тебе скажу: Нас не с чем поздравлять - мы потеряли, видимо навсегда, очень родных людей, с которыми 300 лет вместе "горе хапали", вы дали нам пинка и убежали как подлые шавки под крыло и защиту более сильных, как вы ошибочно думали. Но предателей нигде не уважают и вас предали там - из вас сделали обычное и дешёвое пушечное мясо для борьбы с Россией, предварительно наобещав "кружевных трусов", на что вы и купились.
                    Нам обидно за вас, ведь часть из вас так оскотинилась в русофобии, что потеряла человеческий облик и хвастает убийствами детей и женщин. Значит эту часть надо уничтожить, ради выздоровления остальных, что мы и делаем на Донбассе при молчаливом согласии ваших крышевателей.
                    Так вот пока......

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна