Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

І ще раз про "водіїв"

  • 02.06.13, 21:24

 

 Дуже непріємно писате таке про Львів, але, як кажуть "в семье не без урода". Об 11.40 спостерігаю картину: на куті вул.Підвальна та Руська, якась дуже "шановна" жіночка вирішила зупинитись просто на трамвайній колії. І приблизно хвилин 40 (зі слів пасажирів трамваю) її нема. На спробу увімкнути сігналізацію, ну тіпа по колесу вдарити, хтось(!) дистанційно відключив датчик удару. І все рівно нікого нема! Відштовхнути машину не вдалося, бо важка, як лихо та й не було куди. Викликаний евакуатор та ДАЇ їхати напевно і не збиралися (проте в 100 м на пл.Міцкевича стояли дві машини ДАЇ, ну там "хлібне" місце") Ще через 20 хвилин, УВАГА, З ЦЕРКВИ виходить та сама жіночка, швидким кроком підходить до своєї автівки,і на всі зауваження ( чесно кажучі були і доволі відверті) щіро обурюється:"Як ви зі мною розмовляєте, хто вам дав право таке говорити!", сідає в машину, і спокійно відїзджає. Дуже соромно було перед хлопцями з Росії, яки чекали трамвай на вокзал, і зі сміхом питались "И что, часто у вас такое" 

Я не знаю, хто водій цього VW TIGUAN BC 7705 CK, але дуже хотів би, щоб ця так звана "пані" просто почула відгуки про себе. Можливо наступний раз вона прийде до церкви і попросить пробачення, якщо не не перед людьми, то хоча б перед своєю совістью. Тому прошу перепост.

P.s. Я по природі не "стукач", і можу в чомусь зрозуміти. Але не виношу хамство і зневагу до інших. Тому заяву про порушення ПДР з фотофіксацією я всеж таки подав.

8

Коментарі

12.06.13, 22:49

причому тут "стукач"? так взагалі будь який вияв справедливості можна вважати доносом. і за що її розуміти? вона сліпа чи глуха? чому нема фото "героїні"? і чому повний трамвай людей повинен бути гіршим одного бидла?

    22.06.13, 22:50

    так набридли машини різних пані і золотої молоді на газонах і посеред вулиць. до нас по під"їзду годі пройти, про те що з дитячим візочком по тротуару не пройти вже мовчу. а ще їде по тротуару і сигналить - відійди....

      анонім

      32.06.13, 22:58

      Круто...за подібне необхідно ввести великий штраф+позбавлення водійських прав.
      На знаки не дивляться...Правила ДР зневажають... Та про що мова, таке ж відношення і до Закону...на всіх рівнях.
      Україна сучасна...

        42.06.13, 23:03Відповідь на 1 від Пробіотик

        Фото нема, бо вона дуже поспішала, я навіть не встиг відео зробити. (((

          52.06.13, 23:04Відповідь на 2 від Про100-Я

          Погоджуюсь, але таке нахабство я бачив перший раз! Тому і перейнявся!

            62.06.13, 23:07Відповідь на 3 від анонім

            Принамні, один чолов’яга взяв і ключем по машині через дві дверки пройшовся!

              72.06.13, 23:10Відповідь на 1 від Пробіотик

              А на рахунок "зрозуміти", так і сам не без гріха - десь під знак, десь швидкість. Але це не повинно перешкоджати іншим. Як кажуть "твоя свобода має закінчуватися там, де починається свобода іншого"

                82.06.13, 23:11Відповідь на 4 від lvovos

                Фото нема, бо вона дуже поспішала, я навіть не встиг відео зробити. (((та мені її фото триста років не потрібно це скоріше для неї антиреклама, якщо частка совісті десь дрімає.

                  92.06.13, 23:12Відповідь на 7 від lvovos

                  А на рахунок "зрозуміти", так і сам не без гріха - десь під знак, десь швидкість. Але це не повинно перешкоджати іншим. Як кажуть "твоя свобода має закінчуватися там, де починається свобода іншого"ми всі грішні. всі робимо не так як треба. але людина може розуміти свої вчинки і ні, тобто вважати, що так і треба.

                    102.06.13, 23:19Відповідь на 8 від Пробіотик

                    Фото нема, бо вона дуже поспішала, я навіть не встиг відео зробити. (((та мені її фото триста років не потрібно це скоріше для неї антиреклама, якщо частка совісті десь дрімає.Та яка там на хєр совість!!!! Вона ще всіх звинуватила за "некультурне" до неї ставлення.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна