Профіль

Полина_Я

Полина_Я

Україна, Ясинувата

Рейтинг в розділі:

Важливі замітки

Ну точно орки...

  • 12.01.23, 19:39
Наші бійці, що знаходяться під Бахмутом розповідають, яка тактика у російських окупантів в наступі. Група рашистів з 8-10 пригожинських собак йдуть до наших позицій, прихопивши якомога більше БК, гранатометів тощо...у багатьох з них немає навіть автоматів... нещодавно наші воїни взяли в полон чмобіка з пакетом...повним гранат, які він майже допер до наших окопів, іншої зброї у нього не було. За цими смертниками відразу накочується інша хвиля, знову і знову...що підхоплює цей боєкомплект. От такий логістичний ланцюжок постачання, українські поля всіяні трупами рашистів й залізяччям - органічні добрива і металобрухт!
Орки з "Володарів перснів" нервово курять в стороні, виглядаючи в порівнянні з суїцидною руснею, як жалюгідні невдахи.

Популярні вислови, символи і меми російсько-української війни

Добрий вечір, ми з України!
https://youtu.be/S6pNOnjnQSg
І добавляйте, друзі, все що тут могло бути пропущене, або те, що ще відбудеться чи буде створено українцями. Посміятися над москалями - то святе!
Ще від мене вам пропозиція. Введіть в пошук на ютубі Акордич і реготайте, як наш акордеоніст Коля своїм інструментом палить дупи тупим п'яним кацапам)))
Все буде Україна!!!

100 років потому...Зеленський=Петлюра?

Минули страшні бої... придушені багатотисячні повстання...Україна стекла кров'ю...вороги захопили наші землі і встановили своє право, якому повинні були підкорюватися всі українці...
Це стало згодом історією...читаємо
https://osvita.ua/vnz/reports/history/4677/
Пробачте, друзі...в мене не вистачає сили, енергії завершити думку, але вистачить можливості ще викласти одне посилання... Викладаю... Щедрик проти "руського міра" https://youtu.be/OjQr-IP3Qsk І допоможіть мені знищити "русскій мір"!

Донбас ніколи не був "новоросією", "малоросією" або "росією"

Прочитай далі і вбий в собі рештки москаля!
https://www.istpravda.com.ua/articles/2022/12/27/162220/
В моєму паспорті записане місце народження - Ясинувата, Донецька область, Україна(це за 30 км від Донецька, хто не знає). Це моя українська земля і ми туди повернемося!
Слава Україні!

Чому Бахмут(Артемівськ) важливіше Донецька(Юзівки)

Російські недолюдки багато чого зробили щоб стерти українську історичну пам'ять на нашому українському Донбасі. Зокрема, перейменування наших споконвічних етнонімів. Так Бахмут став Артемівськом, в честь російського більшовика Сєргєєва(псевдо "Артьом", начальнік "Донєцко-Кріворожской рєспублікі"). Для радянських людей ця назва далі асоціюється з шипучим вином "Артьомовскоє ігрістоє". А Юзівка, заснована британським підприємцем Джоном Юзом, потім двічі міняла свою назву. Спочатку - Сталіно, а після розвінчання культу Сталіна при Хрущові - Донецьк.
Кацапи, ідіть нахуй за своїм воєнним карабльом! Українці самі знають в честь кого назвати свої міста і вулиці!
Смерть "рускаму міру" в Україні! В любих проявах...Слава Україні і українцям! Вічна слава ЗСУ, українській мові і українським назвам! Ні мові російських окупантів і їх назвам! А отут в посиланні, власне, відповідь - чому! https://www.istpravda.com.ua/articles/2022/12/27/162220/ P.S. В Кривому Розі була площа Артема...була... місцева влада там спорудила величезний пам'ятник Володимиру Великому...і також там перейменувала вулицю, названу в честь ще одного кацапобільшовика Мєлєшкіна, яка асоціювалась з тріпдачею, тобто кожвендиспансером. Яка країна - такі і герої! Геть з України, москаль некрасівий!

Зірки кремля зроблені на Донбасі, ми йдемо за своїм!

  • 02.01.23, 13:03
росію створила Україна! Вона її й похоронить!
https://thestrip.ru/uk/holiday/rubinovye-zvezdy-kremlya-sekrety-varki-rubinovyh-zvezd-kak/ https://thestrip.ru/uk/materialy/kak-na-bashnyah-kremlya-poyavilis-rubinovye-zv-zdy/

Українці, з Новим роком!

Україна - поле бою
За життя, за мир, за волю,
Де не буде місця злому,
А загибель роковому.
Ця земля лише для цвіту,
Де народжуються діти,
Діти миру і свободи,
Чим пишаються народи.
Українці - люди світу,
Що завжди не терплять гніту,
Захищають честь і гідність,
Віру у Господню міцність.
Всім бажаю в руки силу -
Класти ворогів в могилу,
І в приціли - зіркість ока,
Українці, з Новим роком!

Кого Ви вважаєте "Людиною року"?

  • 28.12.22, 20:37
Критерій для обрання лауреатів був один - харизма. Звісно, перелік для номінації міг бути і більшим, але обмежимося топ-5.

56%, 20 голосів

36%, 13 голосів

0%, 0 голосів

6%, 2 голоси

3%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Доживёт ли путлер до Гаагского суда?

Так хотелось бы чтобы это сучество посадили в клетку и возили по всему свету и каждый мог плюнуть ему в харю.
Делаем прогнозы

7%, 1 голос

86%, 12 голосів

0%, 0 голосів

7%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Україна - сучасна Спарта

Звісно, не в усіх моментах, але у відношенні стійкості її воїнів, незламності народу, перед переважаючим у кількості й озброєнні ворогом. А саме головне - це сила духу українців!
Про що йдеться мова. Коли перси прийшли до Давньої Греції, то греки перекрили їм шлях у Фермопільській ущелині, а спартанський цар Леонід, на пропозицію персів скласти зброю, відповів лаконічно - "прийди й візьми!". Далі, на погрозу, що «Наші стріли та списи закриють вам сонце!», він посміхнувся й сказав - "ну що ж, тоді ми будемо битись в темряві!"
https://nachasi.com/society/2022/03/09/this-is-ukraine/
Українці сильна й горда нація, яка ніколи не ставала перед ворогом на коліна, скільки її не наважувались поневолити сусідні держави. Ми бились, б'ємось, і будем далі битись в пітьмі, в яку нас хочуть запхати російські загарбники. Світло нашої віри в тисячі разів яскравіше за світло свічок, пауербанків, ліхтариків, якими рашисти змушують нас запасатися зараз своїми ракетними обстрілами , в разі відключення електроенергії по всій Україні. І в мільйони разів сильніше полум'я сердець мільйонів українців в любові до своєї неньки України, сильніше за любі орківські гради, іскандери, кинджали...
Ми переможемо! Нас не здолати! Слава Україні!*ua_flag**flag_ua*