Профіль

Полина_Я

Полина_Я

Україна, Ясинувата

Рейтинг в розділі:

Важливі замітки

Поглянемо на себе з боку, українці?

  • 31.10.22, 21:29
Ми стаємо легкою здобиччю для сусідньої росії, поки не зрозуміємо, що таке влада і якою повинна бути влада в Україні. Ніхто крім нас, Громадян України, не змінить перебіг подій в Нашій Українській Країні. Отже - дивимось!
https://youtu.be/vaaAaN-ckQE P.S. В 1991-му році мій голос було віддано за В'ячеслава Чорновола. І, хто зна, як би розвивалась Україна, якби він переміг. Думаю, що ми б обійшли всі країни Європи на той час, з тим потенціалом, який був у нас на той момент. Після його гибелі лідера Народного Руху прийшлось голосувати за Кучму, аби далі не пройшов комуняка Симоненко. Прикро...але це реалії!

Калмикія проголосила про незалежність від росії!

  • 29.10.22, 14:14
Ну що, москалики, дзвіночок продзвенів!
https://glavcom.ua/world/world-politics/odin-iz-subjektiv-rf-zajaviv-pro-nezalezhnist-885345.html P.S. А ось що писав Пушкін про калмиків та інші народи, що населяли імперію зла. https://lit.wikireading.ru/42628

Затемнення

  • 25.10.22, 11:59
Десь о 12:20 у нас почнеться затемнення і кажуть його можна буде спостерігати 2,5 години. Наступне таке у 2040 році. Правда, хмарно і сонце рідко виринає. Печалька...

Не тішимо себе ілюзіями...

  • 22.10.22, 22:12
Те, що наші воїни ЗСУ роблять на фронті, це неймовірно! Ми молимося на наших хлопців, чоловіків, братів, синів більше чим на Бога.
Але існують й інші реалії, зовнішні і незалежні від нас та решти світу, яка підтримує Україну.
В 70-х роках минулого століття моя прабабуся неодноразово повторювала фразу, яка була дивною на той момент. "Як повстане китаЄць - буде світу кінець!" Адже Китай на той час був надзвичайно слабкою бідною країною, що погрузнув в великих комуністичних експериментах, експортованих із Радянського Союзу, що змагався із США, як друга наддержава світу. А от тепер такою другою наддержавою світу, яка кинула виклик американцям, стає Піднебесна імперія з Азії.
https://espreso.tv/si-tszinpin-vimagae-vid-putina-priskoriti-kapitulyatsiyu-ukraini-portnikov

Санкції? Смерть росії!!!

  • 12.10.22, 21:01
Що росія це імперія зла і вона має бути знищена - однозначно! Але, чи можна знищити санкціями те, що не існує? І чи варто на це розраховувати?
Що таке російська промисловість? Це видобувні нафто-газо промисли, які наповнюють бюджет мордору, що потім витрачається, переважно, на озброєння.
Частка цих грошей падає населенню цих територій, щоб вони не захляли з голоду. В дєрьовнях менше, в гарадах больше, бо вони являються "центрамі прінятія рєшеній", не нагодуєш - будуть бунтувать...отак вони і жили три десятиліття після розвалу союзу.
Всесвітня революція 1917-го, не відбулась, та Росія не заспокоїлась. Натомість прийшла ідеологія ворожого оточення і сталінська росія, провівши індустріалізацію, за рахунок виморених голодом українців, наштампувавши танків і літаків, пішла на Європу під час Другої світової.... Далі вже радянський союз продовжив ці потуги, аж до свого розпаду, поширюючи по світу ідею "соціальної рівності" та інтернаціоналізму, а, насправді, латентний російський нацизм!
Підірвавши свій пупок у змаганні з провідними економіками світу СРСР почив у бозі... та, видно, спадкоємиця, цього аморфного утопічного утворення, - Росія, не заспокоїлась! Вона продовжує поширювати свій стиль життя, не зрозуміло вже який, по решті світу... Правильно про це сказав Президент Ічкерії Джохар Дудаєв -" мета Росії, сидячи в гімні - затягнути туди інші народи".
Санкції... складно знищити цивілізованоми методами те, що не існує - промисловість РФ.
Колись почула вислів - в ядерній війні виживуть таракани і росіяни, тобто найпримітивніші форми життя...важко не погодитись! Людей, яких привчили 73 роки виживати по мінімуму при радянському союзі, важко знищити. Але знищити їх треба! Інакше вони знищать весь світ! Заради примарної ідеї справедливості, яку вклали більшовики російському народу, що вони несуть людству ідеальний світовий устрій.
Неонацизм зараз не етнічний, він державно-імперський, і центр його у Москві! Чим небезпечний російський нацизм? На пожертву примарній ідеї "соціальної справедливості", правонаступницею якої залишилась росія, носії цього квазіутворення можуть самознищитись ядерною зброєю і потягнути в це пекельне вогнище решту світу! Не дамо цього зробити! Смерть Росії!!!

Украинцы ничего не могут

  • 16.09.22, 20:28
путин встречается с шойгу для отчёта:
- Так что там произошло на Харьковском направлении? Ты ж говорил, что хохлы ничего не могут?
- Да, не могут нас догнать!
- А как же блестящая операция?
- Ну, это мы совершили отвлекающий маневр и тысячами сверкающих пяток ослепили ВСУ!

Для Lzarichna і іже с німі...

  • 03.09.22, 23:24
Якщо ви до сих пір не знаєте - то в Україні зараз триває війна! Так, війна, коли гинуть люди! На нас напали...сусіди, які до сих пір стверджують, що вони братський народ і рятують нас...правда невідомо від кого...
Мета російських окупантів не тільки знищити український народ, а, насамперед, завалити його владу в особі Зеленського(Президента, якого обрала більшість українського народу в демократичний спосіб). Головна мета Росії - знищити Україну як державу! Натомість поставити колаборантів шарікових тіпа царьова, януковоча і т.д. Тому бажаю успіху в знищенні України всім порохоботам, які невблаганно намагаються зараз прибрати з кресла президента Зеленського. Путін тільки й чекає цього! Слава Путіну і порохоботам?!! Та йдіть ви подалі - порошенківці!!!!!!!"псевдопатріоти"!!!
Слава Україні! Слава ЗСУ!!! P.S. Власне, з чого почалась ця замітка. Вона почалась з іншої у блозі Lzarichna "Хай буде мир", де користувач Крилами віри стверджує, що ЗСУ і Україну славити не треба, а необхідно співати славу тільки Богу, який заслужено карає українців щоб вони змінилися. Це мене обурило і прийшлось йому палко відповісти. Ймовірно, за це власниця блогу мене заблокувала у коментарях. Хоча особисто проти неї нічого не маю і за саму замітку закликала ставити плюсики. https://hromadske.radio/podcasts/myslennia-bazova-funktsiia/informatsiyna-viyna-pryvablyva-tym-shcho-nevelykymy-resursamy-mozhna-dosiahty-velykykh-politychnykh-tsiley-balaban/

Гордон - Штирлиц или дон-дон?

  • 18.08.22, 01:57
Этот персонаж жёлтой бульварной прессы давно пытается себя преподнести как Рихард Зорге, спасающий Родину. Он берет свое "интервью" у одиозных личностей, ну, типа Гиркин(Стрелков)или крымской Няши псевдопрокурорши Поклонской, утверждая, что это материал для будущей Гааги.
19 марта 2021-го года он называет Арестовича аферистом и вступает с ним в полемику на ТВ
https://youtu.be/AKmD0Alo-tE
А потом, через год прогуливается улочками, освобождённого от рашистов Киева, и общается с ним, как ни в чем не бывало.
https://youtu.be/dtAbQYffGhg
И эти люди мне говорят, что плохо в носу ковыряться пальцем?!! К чему это я? Эти люди в украинском медиапространстве формируют картинку про войну у рядовых серых украинцев. К тому же, Арестович гонит на Подоляка, который с ним в одной должности, т.е. советник главы Офиса Президента. Сравнить обоих - один пижон, который рисуется с Фейгиным перед бабами, а второй всемогущественнее своего начальника Ермака вместе с Зеленским разом взятым... Пойду смотреть Жданова, в крайнем случае Ягуна, ну или экспертов Хланя или Кривоноса. Последний - мужик, за базар точно отвечает!

Я спонсор рашистських мук

Отримую неабияку насолоду
Коли можу гривні лити, як воду,
Для ЗСУ, що палять нещадно сук.
Я спонсор рашистських мук! https://youtu.be/hdLeJIuauTk Слава ЗСУ і животворящим Хаймарсам!

За Україну!

Щоб усім кацапам Ногу свело!
https://youtu.be/nSfWKA0qrok https://youtu.be/_HNyl-Thqik https://youtu.be/_HNyl-Thqik