хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Катюзі по заслузі!

  • 07.07.22, 04:16
В 80-х роках у СРСР був журналіст, який лінчував бандерівців. Його звали Віталій Коротич. Саме страшне, що воно лунало рідною українською мовою. Ця фраза емігрувала в видання публіцистики, навіть в гумористичний журнал "Перець", де "буржуазні українські націоналісти" зображувались з тризубом на есесівському військовому кашкеті, які були злісними шкідниками проти радянського "справедливого" устрою диктатури трудящих світового пролетаріату, а остальное село ішло собі лісом... І такі собі бризки з рота на фоні радіостанцій "Голос Америки" і "Радіо Свобода". Вони, борці за незалежну власну свою Україну, стали ворогами тодішнього суспільства. А скоріше їх такими зробили імперці з Москви, бо треба було посварити між собою Схід і Захід України, які говорили однією мовою. Це головний імперський принцип - "розподіляй і володарюй".
Голодомор, репресії, згортання НЕПу з політикою коренізації(українізації) у 1928-му, прихована русифікація і подальші геноцидні кроки, стосовно Українського народу, надовго вибили нас із колії. Хто про це знав і підіймав свій голос - тих фізично винищували. А хто лишився живим боявся і мовчав щоби вижити.
Тоді засоби масової інформації були державними і обмеженими, лише газети і радіо, що слугувало імперцям. Пізніше з'явилось телебачення, в роки якого пропагандував Коротич. Хоча до нас на Схід України звідти пробивались етнічні колорити з Західної України, часів Другої світової й повоєнного життя. Та мій екскурс не в історію.
У слов'янській мові є таке слово "вор", а похідне від нього "ворог". Що воно значить, сподіваюсь, вам не треба пояснювати. Наприкінці 80-х, і на зорі нашої Незалежності українське суспільство почало задумуватись хто ж винен, насправді, у поганому нашому житті, хоча у нас, начебто, все є для процвітання - і надра з природними корисними копалинами і працелюбний хазяйновитий народ. Хто ворог? Ворогами в 30-х виявились самі господарі землі і їх "розкуркулювали". Спочатку багатіїв, потім заможних, а згодом і "незаможників". Вони стали ворогами устрою, який нам нав'язували з імперського центру - Москви!
Так хто кому був ворог, вор? Кого хто обдурив і захотів відібрати й зворувати, украсти? Землю, майно, їжу, культуру, мову, навіть саму назву...І, навіть, саме право на життя і фізичне існування!
Нас обворовували, вбивали, катували. Але настав час відплати і він повинен відбутися в трикратному розмірі! Кат це той, хто отримує насолоду від страти. Ні, ми не будемо отримувати насолоди від страждань росіян, але вони повинні за все заплатити, весь їхній народ, вся держава, яку вони створили й її підтримують. Зараз весь світ побачив, що росіяни вороги і кати українського народу!
А катюзі по заслузі! Смерть російським окупантам, гвалтівникам і грабіжникам! Ні - існуванню Росії і державності народу виродків всього людства!
8

Коментарі

17.07.22, 08:45

    27.07.22, 09:29

    В нас таких було чимало. Потім Коротич став видатним лібералом.

      37.07.22, 16:21Відповідь на 1 від ikrol

        47.07.22, 16:25Відповідь на 2 від GalinaKiev

        В нас таких було чимало. Потім Коротич став видатним лібералом.До шестидесятників примазався, втерся в довіру до рухівців, і, врешті, здриснув у Московії, заявивши, що в нього немає українського паспорта. Ярий супротивник Майданів і кацапський пріхлєбатєль, манкурт і ренегат.

          58.07.22, 10:51

          оркостан до кобзона

            615.07.22, 00:07Відповідь на 5 від Ivan_Tom

            оркостан до кобзона
            або до Жиріка

              715.07.22, 00:11Відповідь на 6 від Вурдалак

              Вони там дуетом голосять, а ансамбль Алєксандрова на ложках та балалайках лабає