хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Молитви за воїнство українське

Господи Боже сил, Боже спасіння нашого, Ти Єдиний твориш чудеса. Поглянь в милості та милосерді на смирення рабів Твоїх і людинолюбно вислухай і помилуй нас: бо вороги наші зібралися на нас, щоб погубити нас і знищити державу нашу та святині наші. Допоможи нам Боже, Спасителю наш, і визволи нас, заради слави імені Твого, і нехай на нас справдяться слова, сказані Мойсеєм: будьте сміливими, стійте і побачите спасіння від Господа, бо Господь бореться за нас.
Так, Господи Боже, Спасителю наш, не пом’яни беззаконь і неправд людей Твоїх і не відвертайся від нас гнівом Своїм, але в милості та милосерді відвідай смиренних рабів Твоїх, що до Тебе припадають: стань на допомогу нам і подай воїнству нашому з Ім’ям Твоїм перемогти. Погуби наміри і неправедні насмілення тих, хто йде на нас війною.

Всесильний Господи, почуй молитви дітей Твоїх, споглянь в час важких випробувань на державу нашу – Україну. Благослови та зміцни воїнів наших, владу, уряд та весь народ наш, які протистоять підступному російському агресору на землі, на морі та в повітрі. Правдолюбивий Господи, не дай ворогам знищити державу, народ та святині наші.

Благаємо Тебе, даруй нам з іменем Твоїм перемогу і справедливий мир наблизь. Пошли грізного очільника небесного воїнства Твого – архістратига Михаїла, на допомогу мужнім захисникам нашим, щоб диявольські задуми агресора зруйнували вони та вберегли нашу Батьківщину-Україну.

Твоє бо є, щоб милувати і спасати нас, Боже наш, і Тобі славу возсилаємо, Отцю, і Сину, і Святому Духу, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.

Пресвятая Богородице, Матір Божа, накрий Своїм Покровом воїнство українське, що стало до бороні землі своєї святої, захисти його від кулі, вогню пекельного, підступу ворожого. Заради Господа Нашого, Ісуса Христа, зверни погляд Його для збереження життя народу українського і його захисників. Амінь.
6

Коментарі

18.04.22, 07:06

    28.04.22, 07:53

      38.04.22, 11:19

        48.04.22, 13:08

        Молитва- не стишок! и не заклинание! слова должны быть личные.

          58.04.22, 13:19Відповідь на 4 від Absender

          Молитва- не стишок! и не заклинание! слова должны быть личные.И где ты здесь рифму увидел) никто никому не должен) есть молитвы из 150 псалмов Давидовых, но можно, действительно, и от себя просить Господа. Последняя молитва здесь к Божьей Матери от меня. Главное, чтобы от души все шло.

            68.04.22, 13:23Відповідь на 4 від Absender

            Молитвы могут различаться по содержанию и быть хвалебными, благодарственными, просительными Кроме того, иногда отдельно выделяют такие виды молитв, как покаянные и ходатайственные. Плавали - знаем

              78.04.22, 14:31Відповідь на 5 від Полина_Я

              Молитва- не стишок! и не заклинание! слова должны быть личные.И где ты здесь рифму увидел) никто никому не должен) есть молитвы из 150 псалмов Давидовых, но можно, действительно, и от себя просить Господа. Последняя молитва здесь к Божьей Матери от меня. Главное, чтобы от души все шло.псалмы это песни -стишхи. самоутверждающие и хвалебные. Если общаясь с человеком ты будеш ему говорить какими то цитатами и чужими мыслями , поймет ли он тебя! или возможна ли близость? Мария -не Бог!!! обращаться к мёртвому человеку -это богохульство!

                88.04.22, 21:02Відповідь на 7 від Absender

                Молитва- не стишок! и не заклинание! слова должны быть личные.И где ты здесь рифму увидел) никто никому не должен) есть молитвы из 150 псалмов Давидовых, но можно, действительно, и от себя просить Господа. Последняя молитва здесь к Божьей Матери от меня. Главное, чтобы от души все шло.псалмы это песни -стишхи. самоутверждающие и хвалебные. Если общаясь с человеком ты будеш ему говорить какими то цитатами и чужими мыслями , поймет ли он тебя! или возможна ли близость? Мария -не Бог!!! обращаться к мёртвому человеку -это богохульство!не надо ереси, акстись)

                  98.04.22, 21:03Відповідь на 7 від Absender

                  продолжишь свою пургу нести - сразу забаню! больше предупреждений не будет!
                  дальше молись молча

                    108.04.22, 21:28Відповідь на 8 від Полина_Я

                    Молитва- не стишок! и не заклинание! слова должны быть личные.И где ты здесь рифму увидел) никто никому не должен) есть молитвы из 150 псалмов Давидовых, но можно, действительно, и от себя просить Господа. Последняя молитва здесь к Божьей Матери от меня. Главное, чтобы от души все шло.псалмы это песни -стишхи. самоутверждающие и хвалебные. Если общаясь с человеком ты будеш ему говорить какими то цитатами и чужими мыслями , поймет ли он тебя! или возможна ли близость? Мария -не Бог!!! обращаться к мёртвому человеку -это богохульство!не надо ереси, акстись)??? ты с якого дуба выпала!!??? Какая первая заповедь!?!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна