хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Є 3 речі в світі на які можна дивитись нескінченно...

1. Як біжить вода.
2. Як горить вогонь.
3. Як російські окупанти стають органічними добривами...
8

Коментарі

14.04.22, 22:31

Чаруючі своєю красою видовища...

    24.04.22, 22:42

    від тої нечисті живої чи мертвої просто нудить. От що би дійсно тішило, то, якби їх не було взагалі або хоча б сиділи ці недонароди московити, буряти і інші рагулі в себе і влаштовували своє нікчемне життя, а не пхалися сюди й не показувалися нам на очі, щоб не переповняти нас відчуттям огиди.

      34.04.22, 22:53Відповідь на 2 від _R

      від тої нечисті живої чи мертвої просто нудить. От що би дійсно тішило, то, якби їх не було взагалі або хоча б сиділи ці недонароди московити, буряти і інші рагулі в себе і влаштовували своє нікчемне життя, а не пхалися сюди й не показувалися нам на очі, щоб не переповняти нас відчуттям огиди.Схоже, що ми один з богообраних народів, з допомогою якого Господь вирішив утилізувати зайвий генетичний непотріб на Землі. В від цього нікуди не дінешся... на жаль

        44.04.22, 22:56Відповідь на 2 від _R

        Я переконана, що за всі наші страждання на своїй землі і поневіряння на чужині Месія віддячить нам сторицею, як іудеям. Все буде добре.

          54.04.22, 22:57Відповідь на 3 від Полина_Я

          Я б більше тішився, якби Господь їх без нас утилізовував. Ми б чимось іншим займалися

            64.04.22, 23:01Відповідь на 5 від _R

            Я б більше тішився, якби Господь їх без нас утилізовував. Ми б чимось іншим займалисяМи, схоже, за Святим Писанням, і є тим Воїнством Христовим, яке навколо себе збере Світло і подолає Пітьму на чолі з Антихристом. Така наша доля...

              74.04.22, 23:02Відповідь на 4 від Полина_Я

              Я переконана, що за всі наші страждання на своїй землі і поневіряння на чужині Месія віддячить нам сторицею, як іудеям. Все буде добре.Не знаю чи буде добре. Юдеї 2000 років не мали своєї держави.

                84.04.22, 23:07Відповідь на 6 від Полина_Я

                Не знаю. Думаю, що не через світлість душі в нас така доля. Якби ми менше крали, брехали, займались корупцією і більше жили згідно закону, платили податки і думали на виборах, то в нас були б більші шанси вижити.

                  94.04.22, 23:09Відповідь на 7 від _R

                  Я переконана, що за всі наші страждання на своїй землі і поневіряння на чужині Месія віддячить нам сторицею, як іудеям. Все буде добре.Не знаю чи буде добре. Юдеї 2000 років не мали своєї держави.Ми пройшли не менш тернистий шлях бездержавності. Суверенітет визнають, а незалежність завойовують.

                    104.04.22, 23:13Відповідь на 8 від _R

                    Не знаю. Думаю, що не через світлість душі в нас така доля. Якби ми менше крали, брехали, займались корупцією і більше жили згідно закону, платили податки і думали на виборах, то в нас були б більші шанси вижити.Окрім внутрішніх викликів існують ще й зовнішніх, які постійно завадять катарсису. А тому, за волею Божою, українському народу судилося пройти самоочищення через такі нелюдські випробування, згуртуватися й перетворитись на "спецназ" Христовий.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      16
                      попередня
                      наступна