хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Зеленський телепень чи довбень?

  • 29.11.21, 04:26
Звісно, я не володію повнотою інформації того, що коїться нагорі владного Олімпу, але кожному пересічному громадянину достатньо для таких суджень "картинки маслом" того, що повідомляють нам ЗМІ і оголошують на всю країну перші особи держави.
Зеленський заявив, що він мав особисту телефонну розмову з Лукашенком, після чого показали начебто арештованих з закрученими назад руками "вагнерівців". І після чого все відразу розладилось... Що це? Самовпевненість чи дурість? Всім відомо, що Білорусь йде в фарватері союзного договору з Росією і керівник сябрів кроку не ступить супроти свого союзника й не віддасть найманців представникам української Феміди. Тоді виходить, що з боку Президента це або політична недалекоглядність, або злочинна недбалість, яка звела нанівець роботу спецслужб. Зрозуміло, що помилитися може кожен. Але простому сірому українцю таке пробачать, та не державному діячу, який відповідає за долі мільйонів.
Час складний. Викликів багато. І зовнішніх, і всередині країни. Ще більшого ослаблення нашої країни чекають кремлівські шакали, щоб в черговий раз напасти, як в 2014-му, скориставшись хаосом у владі й дезорієнтацію в суспільстві. За "парєбріком" з нетерпінням очікують нового Майдану проти Зевлади, аби знову вдертися нас "рятувати", але ще далі до схилів Дніпра.
Відверто, Зеленський не "тягне" країну. А якщо й тягне, то на дно. Не виніс уроків з помилок дій попередньої влади, проти якої сам же й виступав.
Та моя мета не критикувати. А висловити думки про реальні можливі дії в умовах, коли загрожує реальна небезпека нашому життю й нашій державності.
Першій особі країни слід відкинути свої амбіції й усвідомити, які страшні наслідки може мати його недолуге керівництво для незалежності багатомільйонної країни в середині Європи. "Тяжєла ти шапка Мономаха...". Та не слід забувати, що в нашій державі є ще патріоти й досвідчені політики, які вже відкрито підставляють плече й пропонують безкорисливу допомогу молодому недосвідченому Президенту України. Хоча би і ті Порошенко та Тимошенко. Перший має неабиякі вміння й зв'язки в зовнішній політиці та авторитет в армії, а друга вміння розрулити ситуації всередині країни з наростаючим соціальним вибухом суспільства, якого не можна допустити, бо це прямий шлях російським танкам до Києва. А тоді все... P.S. Нажаль, нас нічому не навчили уроки сторічної давнини. Коли в нескінченних суперечках лідери УНР, Директорії вовтузилися між собою змаганнями програм, універсалів, бути чи не бути в Україні регулярній армії... як тим часом, скориставшись моментом, з півночі з'явилась російська орда і поклала край цим суперечкам до 1991-го року.
4

Коментарі

129.11.21, 09:30

Політика - брудна річ. Краще хай кожен займається своєю справою добре, і буде користь. Звичайний громадянин не має впливу на процеси, які відбуваються "там на горі".

    229.11.21, 09:32

    о богі, яке плече?

      329.11.21, 09:35Відповідь на 1 від Mann der Welt

      Політика - брудна річ. Краще хай кожен займається своєю справою добре, і буде користь. Звичайний громадянин не має впливу на процеси, які відбуваються "там на горі".Іншого шляху в демократії немає.

        429.11.21, 09:35Відповідь на 2 від Lulu

        о богі, яке плече?Досвідчене

          529.11.21, 09:42

          І до чого Зеленський.Рада та міністри довели за 30 років- ні армії,ні зброї.Кажуть готові.Цікаво до чого?

            629.11.21, 09:44Відповідь на 4 від Полина_Я

            Досвідчено Пе може тільки змішати Зе із лайном

              729.11.21, 09:49Відповідь на 5 від nebosklon

              І до чого Зеленський.Рада та міністри довели за 30 років- ні армії,ні зброї.Кажуть готові.Цікаво до чого?Я говорю що слід відкинути всі звинувачення й шукати вихід із ситуації.

                829.11.21, 09:50Відповідь на 6 від Lulu

                Досвідчено Пе може тільки змішати Зе із лайномА треба б було, в першу чергу, подумати про державу. Петро Порошенко відкрито про це говорив на одному з каналів.

                  929.11.21, 09:54Відповідь на 8 від Полина_Я

                  Яка різниця, про що він говорив? Про долар по 10 і про розставання з бізнесом під час президентства він теж говорив. Все це лайно, тільки різних сортів.

                    1029.11.21, 09:57Відповідь на 1 від Mann der Welt

                    Політика - брудна річ. Краще хай кожен займається своєю справою добре, і буде користь. Звичайний громадянин не має впливу на процеси, які відбуваються "там на горі".У нас є два варіанти реалізації прав, як джерела влади, тобто політики(управління) - шляхом делегування представнику(депутату) і пряме волевиявлення(референдум). Та от на даний момент страшно щоб останній не переріс в охлократію Майдану.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна