Профіль

Гала

Гала

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Останні статті

альтер его

  • 18.07.17, 19:16
Це мейкап? Мені здалося, план евакуації.В мене є межі лісу, в тебе безмежність провокації.Може я хижа і дика, але мттєва і незахищена.Може ти і королева, та тільки брехні, а не істини.Є різні координати, різні площини і виміри,Та немає потреби відповідати, на те що кажу собі, чи начебто ти мені.

Жадан

  • 12.07.17, 12:35
Так легко тремтять небесні перекриття.Тиша середини року лишається головною.Якщо ти справді плануєш моє наступне життя,я би радив тобі порадитися зі мною.Хотілося б знову бачити, як ліхтарі світять з терас,висвітлюючи, ніби душі, чужі кімнати.В наступному житті зведи мене з нею ще раз –я хочу знову мучитись і помирати.Я хочу знову відчути, як відігріваються й болятьберезневі ріки під крижаною обновою.Навіть якщо голос її складатиметься з проклять,хай ці прокляття звучать моєю мовою.Хотілося б...

Читати далі...

Ворон

  • 11.07.17, 20:10
Ви здивуєтесь скільки розходиться з діломТе, що думаєм ми про себе, -Сивий птах прохрипів у прозореє небо,Долунало, як частка тебе.Відіграли нагальність, побавились совістю,На коханні зірвали струну,Сивий птах забентежив марудною повістю,Провесніло завбачив війну.

в світі парядашнасті

  • 24.06.17, 10:08
іноді так задовбує нескіненно пояснювати очевидні речі людям які користуються тобою. і да, ніякі пояснення не змінять цього факту. а ти, наївний довбешся і довбешся, бо більше не можеш вигадати ніяких контраверсій. [Приєднана картинка]і потім, коли трохи зміниться реальність, ти сам не помічаєш, що перейняв цю модель поведінки і плавно рухаєшся у цьому броуні за тими самими принципами.[Приєднана картинка]

***

  • 20.06.17, 21:03
Дивні сни - оберемки реальності,Чи до сказу, до прощі, чи в вир?Сиві смаком ознаки безжальності,Як тверезо підписаний мир.Залишаю собі на озброєння На твоєму рахунку своїОбіцянки, наразі нескоєні,І щасливі замріяні дні.І в конторі працюючи піфієйЗа нарядом чергую і сплю,Досконало керуючи міфамиІ тебе не за правду люблю.

***

  • 18.06.17, 19:19
Коли навчишся відпускати у світ, у люди, у буття,Коли навчишся не чекати ні похвали, ні каяття,То вже напевно зрозумієш, яку ти відстань подолав,Від: ти є те, що мати мрієш, до: ти є те, чого не мав.Один мольфар сказав в ютубі:"Хто словом володіє - міць!Не скаже зайвого, бо люди нарізно розуміють скрізь."Але в любові поєднають слова, що справами стають,Бо вже змовчати не зумієш, бо вільно дихать не дають.Тож вчусь на серці не тримати, птахами вільними в життяСлова і справи відпускати, ...

Читати далі...

розум

  • 28.05.17, 19:11
Той хто просить не судити,Буде це робити сам, -Просто знаю. ОповитеСерце піснею віддамПершій квітці при дорозі,Шепочущому дощу.Вимагати я не в змозі,І як дощик шепочу,Що вдихаю ясне світло,Видихаю щастя квіт.Неосудні божі діти,Їхня правда як граніт,Як червоні піраміди,Як бездоказність буття,Що лише відбиток сліду,Помилки і каяття.

кавасутра

  • 27.05.17, 09:08
Поза "улиточка" - защищает вас от жизни. Для особо работящих: а ты свернись калачиком и попробуй что то сделать. И это еще не считая естественной сутулости.