хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Derniere Danse

  • 15.10.16, 14:16
Колись я була маленька і мені здавалося, що вирости я мала неодмінно чарівницею, не меньше. І тому всі дорослі розмови про те, ким я хочу бути відскокували від мого чарівного маленького світу, як від іншого виміру, все було конкрено і зрозуміло, питання були недоречні і ні про що.
І ось тільки тепер в мене з'явилося усвідомлення, що я таки виросла,  проте чарівницею я ще тільки становлюся. І так, це не важко, це просто інший вимір.


Все просто простішого, треба лише йти і не зупинятися. Йти  і не обертатися. Йти і радіти тому, що ти бачиш, що він таки радісний, цей світ, який ти створюєш своєю присутністю, тим що ти є. І тим що є він, цей світ, що створює тебе.



І не важливо, як багато тих хто не хоче, чи не може зрозуміти. Вони теж десь існують в інших параллелях і в них свої щасття і задачі. 



Отже, всім добрим людям вистачить місця під Сонцем. Треба лише знайти себе. Інші ж тебе бачать? Значить ти десь стовідсотково мусиш віднайтись.


13

Останні статті

Коментарі

115.10.16, 14:41

шось аж підбухнуть захотілося.

    215.10.16, 14:44Відповідь на 1 від DimedrolЫЧ

    шось аж підбухнуть захотілося.запроси Галку в своє рибацьке бунгало на коффє-брейк і лусніть флєшку шмурдяку, ахулі

      315.10.16, 14:46

      Гарно

        Гість: Fairy-tale_

        415.10.16, 14:51

        Дуже сподобалося

          515.10.16, 14:51Відповідь на 2 від НеЖриМоэСало5

          шось аж підбухнуть захотілося.запроси Галку в своє рибацьке бунгало на коффє-брейк і лусніть флєшку шмурдяку, ахуліне можу. Вона цариця, а я распіздяй. Їй з мною буде не цікаво

            615.10.16, 14:53Відповідь на 5 від DimedrolЫЧ

            шось аж підбухнуть захотілося.запроси Галку в своє рибацьке бунгало на коффє-брейк і лусніть флєшку шмурдяку, ахуліне можу. Вона цариця, а я распіздяй. Їй з мною буде не цікавода ладно, фкроваті фсі рівні!!!

              715.10.16, 15:01Відповідь на 3 від ranok_v_misti

              Гарно

                815.10.16, 15:01Відповідь на 6 від НеЖриМоэСало5

                шось аж підбухнуть захотілося.запроси Галку в своє рибацьке бунгало на коффє-брейк і лусніть флєшку шмурдяку, ахуліне можу. Вона цариця, а я распіздяй. Їй з мною буде не цікавода ладно, фкроваті фсі рівні!!!вона не створена для кроваті. Вона створена для поєзїї, для малюнків гуашшю в осінньому парку. Ти бачив які в неї очі? Як каштани. А ти шмурдяк кровать.. неромантік ніхуя. Треба закохуватись в очі жінки а не в цицьки. Бо потім цицьки вянуть, а очі назавжди залишаються такими як раніше.

                  915.10.16, 15:02Відповідь на 4 від Гість: Fairy-tale_

                  Дуже сподобалосятож танцюймо всі, поки не зігріємося!

                    1015.10.16, 15:02Відповідь на 8 від DimedrolЫЧ

                    шось аж підбухнуть захотілося.запроси Галку в своє рибацьке бунгало на коффє-брейк і лусніть флєшку шмурдяку, ахуліне можу. Вона цариця, а я распіздяй. Їй з мною буде не цікавода ладно, фкроваті фсі рівні!!!вона не створена для кроваті. Вона створена для поєзїї, для малюнків гуашшю в осінньому парку. Ти бачив які в неї очі? Як каштани. А ти шмурдяк кровать.. неромантік ніхуя. Треба закохуватись в очі жінки а не в цицьки. Бо потім цицьки вянуть, а очі назавжди залишаються такими як раніше.інтіресная концепція*щось записує*

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна