Весна прийшла=)

Прийшла весна, розтанув снігІ висохли шляхи,Своїм теплом зігріла всіх,Розвіяла страхи, Що скоро венеться зима Настануть холоди.Радіють всі-прийшла весна,Пора для молодих.Знов чути пісню солов'я,Вона як світ стара.Бо, все ж таки, прийшла весна-Закоханих пора:) 2001

сік у високій склянці смачніший?

А як ви думаєте? Сьогодні у столовій був свідком мало не захисту дисертації на цю тему. Доповідач- блондиниста секретарка.

З ДНЕМ ЗЕМЛЕВПОРЯДНИКА!

  • 09.03.12, 23:52
В автокад закинем растр, Затовчем у грязь триноги- Сiтка ниток i кадастр Нам дають в життя дороги. I поля i камералка Нам змiцнять iмунiтет, Спроектуем новий квартал I стобальний бонiтет! Зшиєм за год сотні папок, Наклепаєм тищi справ- Камуфляж затрем до латок, Зносим берцiв сотнi пар. Насшибаєм "многа дєнєг" I надрочим всiм у рот, А на біди та проблеми Покладем станОвий БОЛТ! ВIТАЮ З ПРОФЕСIЙНИМ СВЯТОМ!

Крутий спуск!

  • 08.03.12, 13:37
Не зміг скачати це відео, але рекомендую до перегляду. Я теж так хочу! http://video.online.ua/271954/krutoy-spusk/

8.03.12

  • 08.03.12, 01:55
"Восьмое марта-праздник мам, тук-тук стучится в двери, а мы накатим по сто грам чтоб было веселее!":) Коротше, зi святом вас, любi дами !

Ні, я не сказився

Прокинувся сьгодні в херовому настрої. Хочеться всіх покусати. Цікаво, що ті "всі" на те цілком заслуговують. І сьогодні прийшов день розплати. Ну стережітся, шпана, п"яниці, тунеядці, любі мої вороги та інші, що заважають мені жити. Сьодні вам буде піздєц.

На роботу!

  • 05.02.12, 12:03
Дзвонить 10 хвилин тому підлеглий. Я ще зранку знаю, що він вчора добряче пофестивалив і на роботу не прийде. Думаю, ладно. Нехай спить. Ага, дзвонить і каже:--Мммм.... Ссслуххай, я короче, на роботу опаздаю..--:)))))))))))))))!--я, тут короче, після обіду буду, точно, бля буду.. вчора(блаблаблаблаблаблаблаблб). Я тіки не знаю де я.-- От, заїбісь,- говорю. Не знаю де я, але після обіду буду))))))))))))))))))))))! Розслабся, сьогодні вихідний дали:)))

Маіl.ru

  • 29.01.12, 23:44
Чому пошук мейл.ру виправляє українські букви, перекручує слова, що містять укр-? Бридкі шовіністи.

Стоять на посту

Стоять на посту два ДАІшника, нікого нема,і раптом бачать – віз запряжений їде.Вирішили прикольнутися, зупиняють:- Пред’явіть ваше посвідчення.Дід, піднімаючи хвіст коня:- Подивіться у бардачку ….

"И не то, чтобы да, и не то, чтобы нет"

Як можна двічі так відмовити у зустрічі, що спочатку й не образишся. І при цьому надавати надію. Блєать.Мабуть, досвід велика штука. Не олігарх, не принц, не Аполон, Без білого коня і навіть без узди, Я добровільно здався в твій полон, Але тобі напевно до пизди. Скажи хоч щось-чи так, чи ні, Чи буду із тобою, або сам, Або впусти нарешті до обійм, А якщо ні, то прожени к хуям. (с) Гнат Перець