Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Життєві помилки

  • 21.05.12, 00:53
Кожен з нас робить помилки. Є несуттєві, є суттєві, а є непоправні. Звикнути до останніх непросто. Це ж як треба накрутити, щоб сталось непоправне, щоб не було іншого виходу. Мат.  І при цьому не відчуваєш нічого. Пустота. Нема руху. Нема думок. Секундна стрілка стоїть. Ступор. Назад дороги нема. Розворот заборонено. Рух-тільки вперед, після деякої зупинки, оговтавшись і зціпивши зуби. Із засівшою думкою в голові, про яку не можна  навіть нікому обмовитись і словом. З часом вона припаде пилом і тирсою, які заповнюють постір черепної коробки. Єдиний плюс що винесеш із ситуації, це те що тепер точняк можна битись у стіну головою без страху струснути в ній щось. Подібні речі є частиною нашого життя, ба, більше-це його віхи. Кілометрові стовпи, перехрестя і поворотні точки, а також всякий там рядовий пікетаж, що невпинно наближає нас до КТ-кінця траси. Всі ці повороти відхиляють і віддаляють лінію нашого життя від істинної мети. Робити помилки-розкіш.
5

Коментарі

Гість: lemka

121.05.12, 02:17

Ну, я теж у цій ситуації. А ще зізнаюся чесно, одного разу в мене тут був нік Qwert... Нічого не могла придумати, набрала перші літери. Довго був, а ще аватара була котяча.

Не мучайся. Стань фаталістом... Тоді легше живеться.

    221.05.12, 07:14

      Гість: Nika Tiger

      321.05.12, 10:07

      Все делают ошибки, даже не сомневайся Не переживай ты так На ошибках люди учатся

        421.05.12, 12:30Відповідь на 1 від Гість: lemka

        фаталістом не обіцяю, але пох..стом вже майже став

          521.05.12, 12:43Відповідь на 3 від Гість: Nika Tiger

          Це точно, вчаться і часом дорого за те платять. І як говорить теорія помилок, помилки завжди з нами-випадкові, систематичні, грубі. найбільшої шкоди спричиняють випадкові, а так як вони вже перетворилися в систематичні, я вважаю потрібне перезавантаження, зміна обстановки, і усьо буде файно

            Гість: Nika Tiger

            621.05.12, 15:18Відповідь на 5 від DoubleTriple

            Правильно говоришь - смена обстановки Наша жизнь в наших руках