Профіль

melancholy

melancholy

Україна, Вінниця

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Моя Європейська карта покриття


Нещодавно обзавелась, дякуючи одному знайомому, сервісом який створює персональну карту покриття в Европі.Хоча моя карта ще не велика, але можете глянути де я вже побувала. Краіни-транзит не відмічала, хоча бачила їх через вікна автобусу. Планую, звичайно, на цьому не обмежуватись, хоча це не завжди виходить . Але потрібно мріяти! Хороших вам мрій:)!

7%, 1 голос

14%, 2 голоси

7%, 1 голос

7%, 1 голос

64%, 9 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Сестрі

  • 16.08.07, 00:10
Привіт, це мала бути тобі смс, але писати в телефоні досить не зручно да і місця мало....
Не лякайся, що багато написано, це заняло не так багато часу, я тут освоїла 1/3 навчальної програмки набору всліпу ,10 пальцями. Приходиться постаратись,але результат дає про себе знати, навіть на 17 занятті зі 100. Але я почну...
Вибач, за те що в тебе майже завжди не має часу на нас, здебільшого на мене. Я навіть бачу, як ти дивишся на телефон коли там висвітлюється моє імя і, як ти "вздихаєш"  нахиляючи голову на бік. Не знаю навіть чому я тобі це все пишу, мабуть, перечитала Гавальди і Робськи. І думаю інколи не хочеш відповідати, думаючи ,що ж це мені від
тебе треба. І чи взагалі відповідати, коли в тебе є багато інших важливих справ, а коли все ж береш трубку, привітно (якщо пощастить) запитуєш, як справи і звично кажеш: " Люблю сестричку і цьомаю". Це радує, але тобі часто набагато простіше з кимось
іншим,наприклад твоїх друзів поспілкуватись чим зі мною, я це відчуваю.
Да все-таки цим іншим ти даєш набагато більше...Чи це мені просто  здається. Невже мені не має чим з тобою поділитись? Чи справді з мене вишла погана сестра... Чи я повиннарадіти, коли ти нарешті знизійдеш до спілкування зімною, і це буде не дзвінок - пошук нової блузки. Чи ти думаєш, що я не можу уловити політ твоєї тункої душі яка перебуває в стані захоплення, польоту чи ще чогость там в такому дусі... Та навіть не це головне, просто останнім часом ти стаєш якась зовсім чужа, і я не можу тебе наздогнати,я і не буду цього робити. Не можу, ні це інше, мабуть просто не хочу, не знаю... Я не збираюсь випрошувати в тебе щось з того, що по праву має  бути моїм.  Я знаю тобі зараз не легко, причин дійсно багато, але в деяких питаннях тебе це не оправдовує (це лише моя субєктивна думка) і не робить твоє життя легшим. Швидше за все, наше спілкування ніколи не буде таким, як колись, запізно, все-таки виросли ми обоє, хоча ти і не помічаєш ніяких позитивних змін з мого боку(чи просто робиш вигляд що не помічаєш), це я знаю теж. Найчастіше просто не говориш все що думаєш і втішаєш мене, що все буде добре, і я знову радію тому що це було. Знаєш, дорослішати дійсно не легко, як на мене я б взагалі цього не робила, але ніхто не питає.Жаль. Можливо мені часом так погано що я одна.  Я вже ніби і мислю позитивно, але щось не спрацьовує, в першу чергу думаю в мені, виходить я якась не правильна. За ці 10 днів , я таку купу інформації хапнула, книги, люди, програми, інтернет, день народження,весілля подруг, опля і ти дивишся на своє життя в іншому ракурсі і починаєш його покращувати (принаймі хочеш це зробити, що сама по собі не погано), а це не легко коли починаєш в першу чергу з себе. Здається, що на роботу я повернусь вже інша, хоча ні...я це знаю. Дописую ці стрічки і стало ніби трохи легше, не знаю чи я б це тобі все колись розповіла, перша причина звичайно в часі. Я звісно не стану тебе любити меньше, і не намагаюсь тебе образити, просто прочитавши цього листа, ти зможеш трохи краще розуміти мене (хоча ти і так думаєш що все знаєш), ти прочитала просто мене вислухала, і я не чекаю твоїх порад, вибачень чи ще чогось, мені просто легше що ти це все знаєш.Ще мене досі грезе совість за той лист ***, що я знайшла та не стримавшись тобі розповіла. Тоді ти навчила, що не можна щось важливе для рідної тобі людини використовувати не правильно. І ти навіть не уявляєш, що я тобі пережила, досі не памятаю коли мені в житті було так погано, тоді я дуже злякалась, до тошноти, що втратила тебе, твою довіру і наше спілкування. Це відчуття іноді не покидає мене і досі, чи це просто здається. Такі ось справи. Люблю сестричку.Цьом!

***

  • 05.06.07, 12:22

Ти задоволений, і що ж? Багато у житті змінилось? Чи може щось, як і колись, таким як було залишилось? Ти запитав мене: "Ти як?", і я сказала:"Не хвилюйся!". Листа у відповідь не буде,це крапка,так що не дивуйся.

Я знала,все скінчиться так, інакше бути,мабуть, не могло Життя твое, будуєш сам, мені тепер це все-одно. Здавило в грудях, це пусте! Раніше серце теж боліло! Лиш шкода, що у мене все,як з рук на землю полетіло.

На більше вже не буде сили,сказати тільки прощавай, Шляху на зад не мае більше, ось це важливо, памятай. Як і раніше посміхаюсь і буде блиск в моїх очах, Та поряд у житті моему, тебе не буде вже ніяк.

Новела

  • 03.06.07, 22:46

 
Новела  ( Лист до тебе – до самої себе)      Один за одним проходять похмурі осінні дні.  Час спливає, а ти не відчуваєш цього. Твоя душа переповнена емоціями, а в тебе в середині порожнеча.  Ти звикла до того, що завжди одна. Одна і по іншому бути просто не може.  Не може просто через те, що ти прагнеш протилежного.  Ти запитуєш себе в чому твоя провина, хоча знаєш, що відповідь одна. Ти не винна, але інші цього не розуміють. Ти знаходиш п’ятий кут і ховаєшся в ньому від всіх проблем.  Та чи надовго? Напевно що ні. Адже вони знайдуть тебе і там, і, тоді тебе вже ніщо не врятує.  А він – той хто не був з тобою, залишив тебе їм на поталу.  Та ти не боїшся, бо знаєш, що він не гідний тебе.  Коли він зрозуміє, що втратив тебе назавжди, буде пізно.  Пізно тому, що вони знайдуть тебе раніше за нього. Прощавай.                                 25.10.00. 

***

  • 03.06.07, 22:23


Я вже мовчу, немов німа,
І не дивлюсь, бо мов не бачу.
В цій тишині сиджу одна,
Не має сліз, тому не плачу.

Я би піднялась, та сиджу,
І не кляну, бо не прокляну.
Запитую себе: " Чому?"
Та ніби сніг останній тану.