хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Урочисте відкриття громадського музею (дот № 186)

02 листопада 2012 року з нагоди 69-ї річниці звільнення  Києва від німецько-фашистських загарбників Міжнародною асоціацією дослідників фортифікації “ЦИТАДЕЛЬ та Чабанівською селищною радою буде проведено урочисте відкриття музею «Дот № 186 Київського укріпленого району». Це третій дот-музей, який буде відкрито силами МАДФ «Цитадель» та селищними громадами Київщини починаючи з 2010 року. Ми будуємо Пояс бойової слави по рубежах Київського укріпленого району (КиУР) разом з тими, хто не байдужий до нашої історії.

Запрошуємо Вас відвідати це свято та побачити відродження пам’ятки на власні очі. З метою патріотичного виховання і популяризації вітчизняної історії вже сьогодні на базі відновлених споруд КиУРу проводяться безкоштовні екскурсії для школярів і студентів. Після відкриття музею в цьому доті буде проведена театралізована військова реконструкція подій серпня-вересня 1941-го року.  Вона  базуватиметься на реальній історії доту №186. В її проведенні нам допоможуть наші друзі з воєнно-історичного клубу «Червона Зірка», Калинівського гвардійського військово-історичного клубу та професійної школи - студії Алли Чюрі.

 Дот, забутий повоєнними поколіннями, знов вигукне кулеметним вогнем зі своїх темних амбразур. 

6 листопада 1943 року могутнім ударом Червоної Армії було звільнено місто-герой Київ. Цього ж дня були очищені від окупантів села Чабани і Новосілки. Великою ціною оплатив наш народ цю перемогу.

 

 Пам'яті тих, хто в 1941-му році до останнього тримав оборону на цих рубежах, і героїв - визволителів  1943-го присвячується

Прийди та віддай шану їх мужності.

 

Місце проведення: Київська область, село Чабани, вулиця Кірова, 3а, дот 186. Заїзд з перехрестя Хотів – Чабани - Новосілки.

 

План подій:

Початок відкриття                                                                       об 10 год. 02 листопада 2012р.
Початок реконструкції                                                                об 10.30 год.
Фотографування з учасниками реконструкції                          об 11.30 год.

Відвідування доту - музея та виставки воєнних трофеїв, знайдених під час пошукових робіт.

Детальна  інформація - WWW.RELICFINDER.IO.UA

Контактна особа: Павло Нетьосов 067-503-32-52.

 

2

Коментарі

125.10.12, 19:39