патєрялася...

  • 10.05.11, 22:04

у вас ніколи не бувало такого, щоб річ, яка вам зараз не потрібна ви гарно упакували і поклали , поклали так, що знаєте де вона лежить і якщо що то візьмете і застосуєте в разі потреби, а потім БАХ і нема... нема ніде, перериваєте все і не знаходите ?????? :) день, другий, намагаєтесь згадати де востаннє бачили той прикол....fuck і так і не згадуєте але продовжуєте шукати в приблизній зоні його перебуванняfuck

ДЕ ще шукати ? suicide death

триндєц короче, без двох маленьких залізяк вєлік не можу закінчити... fuck

popa

накрило

  • 13.04.11, 22:40

от ходиш-ходиш, ніби все добре, і стає краще ніж було раніше

вже якось відпускає від всієї херні, мозок вичищається від непотребу

дійшов до того що витрачаю гроші виключно на себе, воно і добре. є наразі дві серйозних статті витрат. одна - самовдосконалення і здобуття нової "професії", інша - велосипед (уже купу бабок втулив туди за моїми мірками і ще стільки ж доведеться вкласти) але то не погано бо нарешті після зимової сплячки знову почалися роз"їзди містом і зустрічі з незнайомими людьми :)

але сьогодні щось трапилося, нехороше :( мало того що весь день пекельно тріщить голова... на роботі губило не міг зосередитись на тому що роблю, а під кінець дня ще й нормальний настрій утік від мене на інший континент

хочу забухати круто! drunk

гуугль, абощо

  • 11.04.11, 23:26

пошуковиками в інтернеті кожен стикається досить часто, сьогодні коли додому повернувся з чергового забігу "у справах" в голові промайнуло "круто було б мати пошук речей в кімнаті" типу сидиш за компом, прописуєш в полі для пошуку "паспорт" а воно тобі пише де його шукати треба :)

а власне зараз і піду шукати паспорт... десь посіяв, сподіваюсь, що вдома death

:) :Р

  • 06.04.11, 00:28

We had two bags of grass, seventy-five pellets of mescaline, five sheets of high-powered blotter acid, a saltshaker half-full of cocaine, and a whole galaxy of multi-colored uppers, downers, screamers, laughers... Also, a quart of tequila, a quart of rum, a case of beer, a pint of raw ether, and two dozen amyls. Not that we needed all that for the trip, but once you get into locked a serious drug collection, the tendency is to push it as far as you can. The only thing that really worried me was the ether. There is nothing in the world more helpless and irresponsible and depraved than a man in the depths of an ether binge, and I knew we'd get into that rotten stuff pretty soon.

хто ще не бачив раджу подивитися! :)

два пальці в очі, спокійної ночі! :)

  • 24.03.11, 21:37

сиджу от залипаю :) липну і клеюсь :)

вставати з крісла не хочеться, до біди вже майже сплюfuck

настрій такий не весняний трохи... а взагалі треба починати займатись собою, на пляжик скоро тре йти... а "всьо што бьіло нажито нєпосільньім трудом" пішло з мене за зиму а може і не треба, може я і такий як є прикольнийquestion smutili

о, так, добраніч :)

СНІГ, йопта!

  • 19.03.11, 16:08

у мене падає за вікном :)

але це не смертельно :) :)

я не читаю книжок

  • 10.03.11, 23:20

не читаю, не люблю читати те що не цікаво а цікаво дуже мало тому...

а душу можна продати ? prostiteякби можна було то я б свою продав, але за дуже багато грошей unsmile

от чогось воно все от так як є...

ото таке

  • 28.02.11, 21:52

дурка бере уже конкретно. зима виявилася на диво затяжною чогось, тепла уже давно хочетьсяале, а коли воно буде - не відомо. і от в моменти коли голова думає адекватно і не забита робото займаю себе улюбленою справою... складаю помало вєлік, поки що не собі. бо два уже є. паскудно розподіляти гроші яких у тепе ще немає :) надімаєш все прикинеш, а потім "оп і нема!", в такі моменти хочеться натерти об асфальт мордяки тих хто закони у нас пише і придумує трудові договори і подібну пургу... та нічо тож проходить....... я от уже знову собі трохи розподілив гроші яких ще не маю :) :)

ну і в паузах зимовими вечорами мене неодноразово відвідувала думка-питання "на скільки реально в моєму віці заробляти, нехай навіть малесенькі але все таки гроші продаючи своє тіло іншим?"  тоніше не саме тіло а його зображення, потипу щоб за фотосесії гроші трошки якісь давали.

ну якщо це прочитає хтось у кого є знайомі фотографи то був би радий їхній оцінці свого "маразму" :)

завтра веснаfingal

:D dance!

  • 27.02.11, 11:52
Dance dance wherever you may bedance

нічого вписати в назву замітки

  • 24.02.11, 18:43

а що ж ще як не музика :)

скоро вихідні :)