хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Чарівність італійського фарфору.Porcellane Principe

Італія - це країна великихмайстрів у різних видах мистецтв. У тому числі, завжди славився італійськийфарфор і статуетки для прикраси будь-яких приміщень. Кожна композиція -статуетки, що виготовляються італійськими майстрами, несе в собі цілу гамупочуттів та емоцій. Італійський фарфор і статуетки наповнюються сюжетами, щовідображають нашу ніжність і турботу про дітей і тварин ..

Свою історіюфарфор почав в Китаї і довго ще залишався секретом майстрів Піднебесної. І лишена початку XVIII фарфор був заново відкритий в Європі, після чого почалася йогопереможна хода по нашому континенту. Не дивно, що саме італійський фарфор істатуетки з нього придбали таку популярність, адже їх батьківщина - країна, що даласвіту стількох витончених  майстрів.Італійські статуетки були і залишаються справжніми витворами мистецтва. І, хочазараз купити порцелянову статуетку просто, тоді вони були доступні лише обраним.

Порцелянову статуетку купити - це купити шматочок душі майстра, як кажуть в Італії.Компанія Principe є спадкоємицею школи з трьохсотрічною історією. Саме вонидовели італійські статуетки і фарфор до досконалості, якою ми можемонасолоджуватися сьогодні. Італійський фарфор і статуетки виробництва Principeявляють собою об'єднання неаполітанської  творчої уяви зі своєрідністю кольору і формВенето. Це найвища якість ручної роботи та відображення Італійської культури ітрадицій.

PorcellanePrincipe - це марка італійського порцеляни, яка виконана в традиційній техніціCapodimonte, що виникла в Неаполі в 1743г. Principe зміг об'єднати неаполітанськутворчу уяву зі своєрідністю форм і кольору Венето. Компанія Porcellane Principeоб'єднала майстерність трьох партнерів: скульптора Лучіано Каццола, творця формЛіно Гобі і художника Серджіо Трафоретті, які змогли висловити у своїх роботах,і подарувати народові, незабутню красу і неповторність порцелянових виробів!

Порцелянові статуетки втілюють у собі самі непередбачувані ідеї художників, щовідрізняються своєю оригінальністю та сміливими дизайнами.

 






























1

Коментарі

118.07.17, 22:46