хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Казка про колорадського жука

  • 16.05.22, 10:54
  "Ось дім, який збудував Жук"
                                                                                                                                                Аліса в країні чудес
         Казка про колорадського жука, повністю вигадана мною і якщо десь з чимсь збігається, то це випадковість
Якось задумав Бог збудувати собі планету Земля  город, ну той, де ходить гарбуз по городу, та питається свого роду, ви мене розумієте про що я. Задумка була така гарна, що радість переповнювала Бога. Зробив він Землю город дуже гарним, там були і гори, і ліси, і моря з океанами, а які річки та рівнини, краєвиди так і радували очі. Засадив він Землю цей город різними рослинами, різноманітність була дуже багатою і корисною для Землі городу. Заселив він цей город всякими тваринами, все було продумано до дрібниць. Залишив він своє творіння на тварин та комах, а щоб вони існували на користь йому, він написав їм тест "Биття", де треба було думати, що добре, а що погано і не вподобатись поганому, та не вихваляти зло, наприклад того, що не мав хтось виконувати вбивство щось на приклад тому: "Я Бог і вбий свого сина, щоб показати свою віру в мене", бо перед цим, він же написав, що зло може прикинутись Богом і надурити, навіщо Богу доказувати любов і віру до нього, хіба він не бачить ваші душі? Чи ви думали що його можна надурити? Оце так ви зневажаєте Бога? І якщо ти розумний, то не зробиш поганого, навіть тоді, коли лисиця прикинеться лагідною кішкою. Ой, щось я відволіклась в не туди. Так ось, згідно цій книжці "Биття", він і бачив як хто вчиняє і бив їх за ці вчинки, тому й називається ця книжка "Биття". А ще, Бог написав додаток до цієї книжки, де пророчить, що може бути, коли на його Землі городі піде щось не так і назвав він цей додаток "Відверто", де він без всякого сорому розказав, як не буде миловати, а буде карати, якщо його Землю город занапастять. Бог одкровенно признався в цьому додатку до книжки, що вб'є всі тих, хто завдав шкоди його Землі городу. 
  
 І ось настав тей час, коли Бог прийшов збирати врожай і що він там бачить? Жах! Його Земля город був отруєний фосфатами, гербіцидами, формальдегідами і всякою такою отрутою, це все з дощем стікало в річку. А повітря, це жах, було забруднене, ні води попити, ні вдихнути, ні видихнути, а як їсти те що на Землі городі, воно ж ядовите. І тут він побачив тих, хто це все зробив, вони сиділи і доїдали бадилля картоплі, від її зелені нічогісінько не залишилось. Це були колорадські жуки. Гнів Бога не мав меж! Він почав вбивати колорадського жука, всіма доступними засобами. Взмолилися  колорадські жуки, протягли свої лапки до Бога і та жалібно: "Не вбивайте нас, у нас малі дітки, вони ж ні в чому не винні..." 
  Ви за те щоб вбивати колорадського жука і його діток на городі, чи дозволите їм занапастити ваш город, а самі зостаєтесь голодувати і пити забруднену ними воду з джерела, та дихати тою поганню, яку вони викидають в повітря? 
  Дуже, дуже прошу чесно перед Богом відповісти на це питання, так відповісти, щоб Бога не надурити, бо він карає жорстоко, час такий настав. Від вашої відповіді і буде залежати ваше життя. Якщо не відповісте, то в думках таки Бог прочитає, яку мораль ви для себе взяли з цієї казки, від ваших думок і буде залежати майбутнє ваше і ваших дітей! 
Р.S. Я допоможу вам відповісти на це питання. Можна найти "птиць" які винищать цього жука і в городі залишаться інші жуки, які не наносять шкоди городу, але з однією умовою, що Земля город більше не буде забруднюватись, а всі ті, хто населяє Землю город, поміняє свої цінності і пріоритети.
   Думайте! Гарно подумайте! Або ви, як і комахи на вашому городі і полі, назавжди будете стерті з Землі!
2

Останні статті

Коментарі

116.05.22, 11:38

Я так розумію, що це звернення до ЛНР, ДНР , ...

    216.05.22, 11:38

    Блаженны те, которые соблюдают заповеди Его, чтобы иметь им право на древо жизни и войти в город воротами

      316.05.22, 11:47Відповідь на 1 від Голубка

      Я так розумію, що це звернення до ЛНР, ДНР , ...Толку до них звертатися, то така погань, що людської мови не розуміє, окупанта треба вбивати без звернення. Ні, це звернення до людства на планеті, війна рано чи пізно закінчиться з перемогою українців, так нічого їх і не навчив, а потім прийдуть інші лиха, страшніші від цієї війни, щоб людство схаменулось, але людство вперте і ніякі біди й горе не може їх навчити вибирати для себе цінності і ось тоді, впаде комета... і не буде в Бога на городі=Землі "колорадського жука", який занапастив його город, отруїв землю, воду і повітря. Ми ж на горді вбиваємо шкідників і Бог уб'є шкідників