Іспанцям привіт!

  • 14.06.19, 16:22
Чегеваре що ти хочеш?! Не маяч, а напиши або закачай вайбер...

Житіє моє в Чехії, або про любов

  • 13.06.19, 22:57
До всього, що літає і про знайомства... ...
Короче...
День мій почався звичайно. Підйом о 5-й,далі кава з сигаретою і перегляд пошти. Була нечувано вражена хамством одного товариша(не хочу показувати пальцем на його нік, так як впевнена що людина в нормальному стані таке написати не може). Цьому юзеру вдалося не на жарт мені зіпсувати настрій. Але благо не було часу про це думати,бо колектив на праці у нас веселийдружній і хороший. Але все рівно в проміжках на перекурах я включала мобільний інтернет і писала тому "дятлу"... Дятел певно зрозумів свою провину... Надіюся... Після роботи я вирішала трохи розвіятися. Пройтися мимо литовища із мрією побачити щось новеньке та заодно, як вдасться зробити декілька знімків(з мобілки)... І от дивіться по порядку... На жаль фото не вставляється, але кому цікаво може глянути в фотоальбом свіженькі...

Контракт підписаний до кінця ООС...

  • 12.06.19, 23:16
Я дуже рада...
МОЖЕ ХТОСЬ ПОКЛАДЕ ВЖЕ КІНЕЦЬ ЦІЙ ВІЙНІ!?

Як живуть і чого хочуть українські угорці Берегова.

  • 16.08.18, 13:50
Опубликовано: 10 апр. 2018 г.

За переписом населення України 2001 року населення в межах підпорядкування Берегівської міськради становило 26 554 людини, зокрема 26 050 міського — в місті Берегові і 504 сільських мешканців Затишного. В етнічному складі населення переважають угорці (48,1 %) та українці (38,9 %)

На виборах 8 квітня в парламент Угорщини правляча партія "Фідес" прем'єра Віктора Орбана поклала на лопатки своїх суперників. За іронією долі перемогу Орбану - одному з найбільш жорстких опонентів офіційного Києва - принесли "закордонні угорці", серед яких і громадяни України.

Як проходили ці вибори на Закарпатті, чому Київ втрачає свої позиції в цьому регіоні, кому симпатизує місцеве населення і чи можливий тут "донбаський" або "кримський" сценарій - в репортажі "Української правди" з прикордонного курортного містечка Берегове

Детальніше: https://www.pravda.com.ua/articles/20

WM Music Distribution (от лица компании "Fon Budai Zenehz")

Загадала бажаннячко......

  • 27.07.18, 11:10
Хочу привіт і пісню в подарунок через ефір.....
Яке радіо краще включити ?!girlkiss question

Життя як біг .....

......кому на довгу,



а кому й на коротку дистанцію....prostite


Головне правильно стартувати......umnik


Думи мої, думи мої лихо мені з вами.......chih

Новини від Дойчевелле.

  • 05.06.18, 22:15
ЄВРОПАКоментар: США сприяють розколу Євросоюзу

Новий посол США у Німеччині у незвично недипломатичному стилі втручається у справи Євросоюзу і цим провокує скандал. І все ж обурюватися було б поганою відповіддю, каже головна редакторка DW Інес Поль.

Посол США у Німеччині Річард Гренелл вже не вперше відзначився недипломатичними заявами

Німеччина обурена. Уже за кілька годин після публікації інтерв'ю посла США у ФРН Річарда Гренелла з'явились заклики вислати його з країни. Причина: у розмові з американською правопопулістською платформою Breitbart London представник Трампа заявив, що європейські еліти диктують виборцям свою волю, а тому він прагне посилювати консерваторів у ЄС, які виступають проти еліт. Пасажі інтерв'ю, в яких ідеться про "більшість, яка мовчить", де критикується чинна політика щодо біженців та взагалі відірваність еліт від реальності, він міг би повторити на заходах правоконсервативної "Альтернативи для Німеччини" - аплодисменти йому були б забезпечені. При цьому Гренелл уже не вперше відкритим текстом втручається у внутрішні справи Німеччини. Щойно вступивши на дипломатичну посаду, він закликав німецькі фірми відмовитись від бізнесу з Іраном. Його мотив - трансатлантична суперечка щодо ядерної угоди з Іраном.

Нечуваневтручання у внутрішні справи

Та й справді, раніше неможливо було собі уявити, щоб посол так відверто втручався в політику країни, в котру його направили. Досі завданням посла було радше пояснювати позицію власної країни, прокладати символічні мости та залагоджувати конфлікти. Але ті, хто зараз дратується та дивується, що посол США Гренелл геть по-іншому розуміє свої повноваження, і досі не збагнули, що з приходом у Білий дім такого президента, як нинішній, там все змінилося. Іншою стала й робота дипломатів.

Трамп є бізнесмен, котрий вийшов із шоу-бізнесу й саме тут пережив свій найбільший успіх. Його розуміння політики - не "мистецтво можливого", як колись висловився перший рейхсканцлер Отто фон Бісмарк. Як і для будь-якого популіста, для Трампа та його команди значення має лише якомога більший ефект. Тож коли посол США Гренелл говорить про ланцюгову міграцію у Німеччині та водночас вихваляє австрійського канцлера Себастіана Курца, який дотримується жорсткої лінії в цьому плані, то дипломат добре знає, що робить. Таким чином він хоче підбадьорити в Європі ті сили, котрі, так само як і Трамп, бажають кинути виклик наявному на сьогодні порядку. Це своє інтерв’ю він адресував право-націоналістичним главам держав та урядів, приміром, у Польщі та Угорщині. Тобто тим, хто сумнівається в Європі в її нинішній формі.

Ines Pohl Kommentarbild App (DW/P. Böll)

Інес Поль, головна редакторка DW

Робота на ослаблення солідарності ЄС

При цьому Гренелл - як і його шеф у власній країні - використовує в своїх цілях не лише страхи людей. Він також користується слабкими місцями у системі для того, щоб проповідувати новий порядок на старому континенті. Порядок, що має ослабити ЄС і допомогти в першу чергу Америці.
Цій стратегії ослаблення ЄС не допоможуть протидіяти ані різкі заяви, ані стурбованість, ані заклики до відставки. В цьому змаганні, хто гучніший, завжди перемагатиме Трамп. Німеччині з її європейськими партнерами не залишається нічого іншого, ніж визнати, що покладатися на Дональда Трампа вже не можна. Він не лише погрожує Європі торговою війною, а й навіть використовує свого європейського топ-дипломата, щоб прискорити розкол Євросоюзу.

Відповідь на цю нову форму трансатлантичної поведінки може бути лише одна - це чітка європейська угода про майбутнє. Угода, в якій би знайшлось місце не лише великими, а й маленьким країнам. Як це не гірко, але колишній союзник США перетворився на загрозу, що підживлює розкол. Після цього інтерв‘ю у цьому не залишилось жодних сумнівів.

DW.COM

Для Дніпропетровських.......

Хотілось би почути думки самих жителів....

17%, 2 голоси

75%, 9 голосів

8%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Шукачи деяку літературу попала на.....

  • 03.06.18, 18:02
......одну книжку.Називається "Тайни виртуальной жизни".

Описание
Паола жила очень замкнуто: она не любила общаться с людьми и старалась лишний раз не выходить из дома. В век современных технологий это не проблема: в интернете можно заказать любые вещи и продукты, найти работу, завести друзей и даже влюбиться. Паола боялась реального мира и выбралась из своей квартиры всего лишь на один вечер, но немедленно попала в круговорот событий, перевернувших ее жизнь с ног на голову. Реальная встреча виртуальных друзей с популярного форума окончилась допросом в полиции, ведь именно Паола обнаружила в гостиной тело неизвестного мужчины. Им оказался их общий знакомый, тоже завсегдатай форума, промышлявший сбором компромата и шантажом. Решив узнать, что и на кого тот успел накопать, Паола позаимствовала компьютер и флешку убитого, после чего охота началась за ней самой…

Не думайте,що я рекламу комусь роблю...Просто ми тут всі трохи віртуально живемо ,коли сідаємо за комп.
Може хто читав,або має бажання розповісти цікаву історію про знайомства через інтернет?! В мене теж є такі історії.......