Штрихи до політичного портрета "Блоку Юлії Тимошенко"...........

  • 28.02.14, 08:51
Дмитро Чобіт: Макуха або Штрихи до політичного портрета "Блоку Юлії Тимошенко"
Slaw | 3.06.2009 19:43

13
Рейтинг
13


Голосів "за"
18

Голосів "проти"
5

document.write('
');
flag258732 = 0; checkRating(258732); Постійні скандали і роздори у вищих ешелонах української влади деморалізують народ, ведуть до розколу країни, підривають авторитет України у світі. На прикладі аналізу гострого протистояння за період травня-червня 2008 р. автор приходить до висновку про деструктивну роль "Блоку Юлії Тимошенко".

У зв'язку із цим у книзі приділено значну увагу діяльності цієї політичної сили. Наводиться чимало маловідомих або і зовсім невідомих фактів щодо майже половини народних депутатів України від БЮТ та вождів цієї бізнес-політичної організації. Книга розрахована на всіх, кому не байдужа доля Батьківщини.

http://farysei.narod.ru/

http://zvukraine.lviv.mobi/wp-content/uploads/2008/10/4321.jpg

http://zvukraine.lviv.mobi/wp-content/uploads/2008/10/8653543.jpg

"Наступна частина містить чимало цікавого про родовід лідера блоку. Згідно з поданими письменником документами, діда за лінією батька Юлії Володимирівни звали... [b]Абрам Кельманович Капітельман[/b], батька ж відповідно – [b]Володимир Абрамович Григян[/b]. "Мене обурює не походження Прем'єрки, а те, що вона приховує правду, коли йдеться про національне походження. Інші, наприклад, той же Фельдман, ніколи не соромилися свого коріння, ба навіть всіляко демонструють і підкреслюють належність до єврейства. Навіщо відверто обманювати людей? До того ж вважаю, що керувати народом має людина, кровно з ним споріднена і віддана йому", – каже письменник."

Джерело: http://zvukraine.lviv.mobi/?p=2959

[b]Про пугало антисемітизму[/b]

У книзі "Макуха" називаються конкретні факти відверто шкідницької і деструктивної роботи бютівських верховодів та їхньої організації в цілому. При цьому зауважу, що про велику кількість негідних, фарисейських вчинків вождів БЮТ я навіть не писав, бо хоча й був упевнений у їхній достовірності, та не мав достатніх доказів. Але те, що написано, безперечно, свідчить про підступні, цинічні і нахабні методи політичної боротьби. І хто б їх не вчинив: – українець, росіянин чи єврей, – такі дії його не можуть прикрашати, бо вони негідні. Тому не вартує негідника виправдовувати лише тому, що він етнічний єврей, а його опонента обзивати антисемітом. Зрештою, невже серед українських євреїв бракує порядних людей?

Зауважу, що першу брутальну сіоністську провокацію проти мене вчинено не бютівцями, а їхніми ідейними попередниками – об'єднаними есдеками 20 січня 2000 р. прямо у сесійній залі Верховної Ради України під час блокування трибуни. Тоді, аби навмисно зірвати роботу парламенту, депутат Г. Суркіс, із яким я ніколи не мав нічого спільного, несподівано і абсолютно безпричинно, напав на мене прямо у головному проході сесійної зали. Зав'язалася бійка. Наступного дня друг Г. Суркіса В. Медведчук, відкриваючи засідання народних депутатів в "Українському домі", заявив, що серед надуманих причин, з яких вони мусили сюди перейти, було фізичне протистояння, яке вчора відбулося у сесійному залі. Тобто самі влаштували провокацію, самі ж і послалися на неї для об?рунтування своїх же явно протиправних дій!

================================================================================

[b]Таргани бояться світла?[/b]

Нещодавно сервер, на якому розміщено дзеркало сайту "Фарисеї" (kin.43i.net), став обєктом масованих FTP атак. Не можна стверджувати напевно, але, схоже, цього разу ціллю атак стала книга Дмитра Чобота "Макуха або Штрихи до політичного портрета Блоку Юлії Тимошенко". Текст книги було оприлюднено на цьому сайті десь в кінці жовтня, а вже в останні дні січня 2009 р. сервер упав. То тепер на черзі сайт "http://farysei.narod.ru"? (Для порівняння, книга С. Кузіна "Донєцкая мафія" без проблем доступна на кількох сайтах вже не один рік).

Наразі тексти книг Дмитра Чобота "Нарцис, "Монолітне болото", "Фарисеї", "Ананас", "Макуха" доступні також на сторінках:

http://farysei.webs.com

http://exlibris.org.ua/medv/

http://makuha.webng.com/

http://h1.ripway.com/aferysty/

http://j-tymoshenko.livejournal.com/

http://farysei.narod.ru

http://kapitelman.webs.com/

http://ixf.piccy.info.nyud.net/i3/fe/2f/5e654f4089d9ff7b075abcbbf013.jpeg

На відео показано як Свині (бидлоеліта) з депутатськими посвідченнями від БЮТ заважають народному волевиявленню, блокують дільницю і перегороджують шлях машині з бюлетенями:

http://www.youtube.com/watch?v=37gVWM-HV9M

Голос з ролику: "Депутати від Б'ЮТу, ідіть туди куди вас посилають!"

Ще остання інформація про дії Банди Юлії Тимошенко:

http://infocorn.org.ua/

ОЦЕ Я ПОНІМАЮ.......................!!!

  • 27.02.14, 19:44
cvetok Ровенский активист Саша Белый продолжает навещать с оружием органы власти
Олег Тышкевич 27 февраля | 18:54

Неуправляемые активисты Майдана продолжают «навещать» органы власти и правоохранителей. В Ровно снова отличился командующий силовым блоком местного отделения «Правого сектора» Александр Музычко по кличке Саша Белый, который недавно заявился на сессию облсовета с автоматом Калашникова. Теперь он посетил Ровенскую райпрокуратуру – с пистолетом.

Предыстория Киев и регионы наводнили неуправляемые активисты

Белый атаковал прокурора Андрея Таргония, требуя объяснений по расследованию резонансного убийства жительницы села Ставки. Музычко взял прокурора за галстук, толкнул, а затем ударил в лицо. После чего «секторянин» сказал, что закроет прокурора в подвале и «посадит на цепь, как собаку», если тот не начнет расследовать уголовное дело.

cvetok...................kiss

В какую мать бы их послать?!!

  • 27.02.14, 18:39
                     БЛОКИРУЮТ ГАНДОНЫ снова.......
                БЛЯ,МАЦКАЛІ 
                     ЄБОНІhuh

roflroflrofl..................dance dance dance girlkiss

Махачкалинские бродяги SHAPIRLITZ PART 4/4

  • 27.02.14, 18:01
hypnosishypnosishypnosis....................ахренетьangel prey

профессор Лебединский-Я УБЬЮ ТЕБЯ ЛОДОЧНИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 27.02.14, 16:41
http://blog.i.ua/user/3329857/1364924/ dada tost kill

екст песни-я убью тебя,лодочник

Дремлет притихший,северный город,
Большая граната и я еще молод,
Плывем через реку,дозорный не спит,
А слева уключина,громко скрипит,
И тогда я взял мужика за тлечо и тихонько сказал,

Я убью тебя лодочник,я убью тебя лодочник,
Я убью тебя лодочник,я убью тебя лодочник,

Что ж ты не смазал,уключину маслом,
А он все скрипел и вот так улыбался,
Вижу дозорный,нас с вышки засек,
Выслали катер и я тему просек,
И тогда я схватил мужика за грудки и закричал,

Я убью тебя лодочник,я убью тебя лодочник,
Я убью тебя лодочник,я убью тебя лодочник,

Синее небо,над головой,
Гранату отняли,послали домой,
Но все же я видел,как один генерал,
Проклятому гаду,семь рубликов дал,
И тогда я ему вслед заорал,

Я убью тебя лодочник,я убью тебя лодочник,
Я убью тебя лодочник,я убью тебя лодочник,

Выйду на крышу,смотрю на Аврору,
И вспоминаю,ту давнюю пору,
Когда еще молод,с гранатой в руке,
В предательской лодке,я плыл по реке,
И чисто по привычке я тогда кричу,

Я убью тебя лодочник,я убью тебя лодочник,
Я убью тебя лодочник,я убью тебя лодочник,
Я убью тебя лодочник,я убью тебя лодочник,
Я убью тебя лодочник,я убью тебя лодочник...

Шахтеры рулят.......................

  • 27.02.14, 12:16
В Луганске создали Теневую обладминистрацию   Теневая Луганская областная администрация создана 26 февраля в Луганске, на собрании представителей громад городов Луганска, Лисичанска, Краснодона, Свердловска, Первомайска, Алчевска. Об этом сообщает председатель Луганской теневой областной администрации Сергей Коваленко – лидер ГО «Луганцы».

Так, первоочередной задачей Теневой обладминистрации является мирная передача власти и ее перезагрузка, «без оглядки на политический окрас, борьба с коррупцией и контрабандой, незаконными копанками, погашение долгов по зарплате бьюджетникам и подготовка к посевной кампании». 

Копия обращения, принятого на собрании, будет направлена Председателю Верховной Рады и и.о. Президента Турчинову, Председателю Луганской ОГА Владимиру Пристюку.

В ближайшие выходные состоится заседание теневой Луганской ОГА Желающим принять участие в работе теневого правительства предлагается выслать резюме на электронную почту [email protected]. Или связаться с организаторами по телефону 050 608 18 54.

Присоединяйтесь к "ОстроВу" в Facebook, ВКонтакте, Twitter, чтобы быть в курсе последних новостей.

cvetokdancedancedancedancedancekiss