хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Виконавче провадження в Україні.

  • 22.08.17, 14:46

Ст.28Закону України Про виконавче провадження 

Надсилання документів виконавчого провадження.

1. Копії постанов виконавця та інші документи виконавчого провадження (далі — документи виконавчого провадження) доводяться виконавцем до відома сторін та інших учасників виконавчого провадження, надсилаються адресатам простою кореспонденцією або доставляються кур’єром, крім постанов про відкриття виконавчого провадження, про повернення виконавчого документа стягувачу, повідомлення стягувачу про повернення виконавчого документа без прийняття до виконання, які надсилаються рекомендованим листом з повідомленням про вручення. Боржник вважається повідомленим про початок примусового виконання рішень, якщо йому надіслано постанову про відкриття виконавчого провадження за адресою, зазначеною у виконавчому документі.

Документи виконавчого провадження надсилаються стягувачу та боржнику за їхніми адресами, зазначеними у виконавчому документі. У разі зміни стороною місця проживання чи перебування або місцезнаходження документи виконавчого провадження надсилаються за адресою, зазначеною у відповідній заяві сторони виконавчого провадження.

Документи виконавчого провадження доводяться до відома або надсилаються адресатам не пізніше наступного робочого дня з дня їх винесення.

2. Документи виконавчого провадження державним органам, органам місцевого самоврядування, банкам, іншим фінансовим установам, підприємствам, установам, організаціям, посадовим чи службовим особам можуть надсилатися у формі електронних документів.

https://ukrogis.com/statti-zakonu-ukra

Ст.74.З.У.Про виконавче провадження.

1. Рішення, дії чи бездіяльність виконавця та посадових осіб органів державної виконавчої служби щодо виконання судового рішення можуть бути оскаржені сторонами, іншими учасниками та особами до суду, який видав виконавчий документ, у порядку, передбаченому законом.

2. Рішення, дії чи бездіяльність виконавця та посадових осіб органів державної виконавчої служби щодо виконання рішень інших органів (посадових осіб), у тому числі постанов державного виконавця про стягнення виконавчого збору, постанов приватного виконавця про стягнення основної винагороди, витрат виконавчого провадження та штрафів, можуть бути оскаржені сторонами, іншими учасниками та особами до відповідного адміністративного суду в порядку, передбаченому законом.

...........

2

Коментарі

122.08.17, 19:09

Ст.74.З.У.О исполнительном производствеЩе не розібралася капец,як вони мене дістали....

    223.08.17, 11:01Відповідь на 1 від БілаКоролева

    Ст.74.З.У.О исполнительном производствеЩе не розібралася капец,як вони мене дістали....шо, вища освіта на шесті не дає зрозуміти, через багаторазові падіння з шеста? смотришь в книгу и видищь Фиговое дерево?)))
    закінчуй показувать тіпа діяльність. іллюзіоністка

      323.08.17, 11:03Відповідь на 1 від БілаКоролева

      Ст.74.З.У.О исполнительном производствеЩе не розібралася капец,як вони мене дістали....знову себе дашь їм? для тобе це звичайна справа.

        428.08.17, 23:43Відповідь на 3 від GeorgD

        Ст.74.З.У.О исполнительном производствеЩе не розібралася капец,як вони мене дістали....знову себе дашь їм? для тобе це звичайна справа.Ти навіть не уявляєш як я ДАЮ...............

          531.08.17, 08:03Відповідь на 2 від GeorgD

          Ст.74.З.У.О исполнительном производствеЩе не розібралася капец,як вони мене дістали....шо, вища освіта на шесті не дає зрозуміти, через багаторазові падіння з шеста? смотришь в книгу и видищь Фиговое дерево?)))
          закінчуй показувать тіпа діяльність. іллюзіоністка

          Усракався гандончику.............