хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

religion

попередня
наступна

Тед Вільсон обраний єпископом Церкви Адвентистів Сьомого Дня

Тед Вільсон, помічник єпископа Всесвітньої Церкви Адвентистів Сьомого Дня 25 червня 2010 року обраний на служіння єпископа Всесвітньої Церкви АСД, яка налічує 16,3 мільйона членів (разом з дітьми близько 30 мільйонів).
http://img.narodna.pravda.com.ua/images/doc/b/b/bb885-wilson.jpg
Тед Вільсон був запропонований 246 членами Виборчого Комітету і затверджений голосуванням 2410 делегатами сесії Генеральної Конференції 25 червня 2010 року. Він замінив Яна Полсена, який був єпископом Церкви з 1999 року.

"Ми є не просто організацією, не просто ще однією деномінацією, але Божої Церквою Залишку", – наголосив єпископ Вільсон у короткій промові після свого обрання.

"Я не можу знати всього і буду шукати мудрість разом з моїми співробітниками через вивчення Біблії і Духа Пророцтва" – зазначив він. "Дух Пророцтва є найбільшим даром Бога Церкви Адвентистів Сьомого Дня. Це відноситься як до минулого, так і до майбутнього. І ми йдемо додому!"

Вільсон закликав членів церкви "молитися про те, щоб Дух Святий дарував нам відродження та реформу".

Тед Вільсон почав своє служіння єпископа в 1974 в Нью-Йоркській конференції. Він був помічником директора, а потім директором служіння "Metropolitan Ministries" з 1976 по 1981 роки. Він продовжив служіння в Афро-Індоокеанском Дивізіоні, офіс якого розташований в Абіджані (Кот-д'Івуар) до 1990 року. А також здійснював служіння як керівник відділу, а потім як секретар Афро-Індоокеанского Дивізіону.

Після цього він здійснював служіння в офісі Церкви в Сілвер-Спрінг в якості помічника секретаря Генеральної Конференції на протязі двох років. З 1992 по 1996 роки він був єпископом Євро-Азіатського Дивізіону в Москві. Потім Вільсон повернувся до США в якості керуючого "Review and Herald Publishing Association". І був на цьому служінні до того, як його обрали помічником єпископа Генеральної Конференції в 2000 році.

Тед Вільсон має докторську ступінь у галузі релігійної освіти, отриману в Нью-Йоркському університеті, ступінь магістра богослов'я університету Андрюса і ступінь магістра в галузі громадської охорони здоров'я університету Лома Лінда.

Тед Вільсон одружений на Ненсі Волмер Луїз Вільсон, яка є фізіотерапевтом. У них троє доньок.

P.S. Адвентисти сьомого дня – всесвітня протестантська Церква, яка проповідує спасіння по Божій благодаті в Ісусі Христі та визнає всі без винятку заповіді Десятислів’я включно з четвертою про святість суботи, що повністю узгоджується зі Святим Письмом, яке наголошує, що не всі, хто вважає себе християнами, а тільки ті з них, що дотримують заповіді Божі, є Божим народом, а отже і Божою Церквою на землі. "І змій розлютувався на жінку, і пішов воювати з останком насіння її, що бережуть заповіді Божі та мають свідоцтво Ісусове" (Одкр. 12:17).

0

Коментарі