хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Київ, 04.02.2018 р, вул. Хрещатик. парк Шевченко...

Як водиться, у неділю 4 лютого поїхав до центру Києва на фото- та відеополювання. І вдалося зняти на відео - фото цього разу не знімав - вельми важливий момент: ЯК ТРЕБА ДОСЯГАТИ ПОРОЗУМІННЯ між різними політичними силами.
Але все по порядку.
Вийшов на з метро на станції  “Майдан Незалежності”. Весь Майдан Незалежності заставлений повністю металевими конструкціями. До речі, це я це я бачив вже у відео мого друга з Facebook та YouTube - https://youtu.be/DyK2hzCJpuo - навіть не знаю, що більше мені нагадують ті конструкцію - чи ту саму “йолку” 2013 року, чи щось інше. Може пізніше у перерві завітаю туди з фотоапаратом - познімаю детальніше. Теж зняв їх відеокамерою - початок відео - https://youtu.be/RawpD2-LCRI - і звернув увагу, що окрім металевих конструкцій весь Майдан Незалежності і далі вулиця Хрещатик заставлена автомобілями з прапорами “Автоєвросили” - до речі, мітинги “Автоєвросили” - принаймні, біля Верховної Ради - я теж одного разу навіть транслював через програму Periscope - наприклад ось - https://www.periscope.tv/OleksandrDavydov/1BRJjyeLyVWGw;- але перша думка: спеціально заблокували вул. Хрещатик. Оскільки запас у часі був, то вирішив зняти, що ж це таке -дивіться подальше відео - https://www.youtube.com/watch?v=RawpD2-LCRI - і десь з цієї хвилини -  - вдалося зняти важливий момент: як треба досягати порузуміння - це дійсно, як на мене, була дуже приємна несподіванка. Потім вже, коли знімав репортаж про марш, бачив, що люди від “Автоєвросили” приєдналися до “Маршу за Майбутнє” - 
 , а також приєдналися до “Автомайдану”, коли ті поїхали до Петра Порошенка.
Також дивіться на https://yes1111.dreamwidth.org/1513276.html


1

Коментарі

126.02.18, 20:59

Політика, брудна справа

    226.02.18, 21:02Відповідь на 1 від Голубка

    Політика, брудна справаТак.. І утилізація сміття, і сантехніка, і багато чого іще... Але комусь треба займатися цим.

      317.05.18, 21:52Відповідь на 1 від Голубка

      Політика, брудна справаНадарма у античній Греції тих, хто займається суспільним життям - "політикус", а тих, хто не займається - "ідіотикус".