хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Бензопила для дома. Китай vs Италия.

Тут такое дело, нужен совет знающих и разбирающихся в бензопилах.
Удалось мне приватизировать 6 соток земли давно заброшенного прежними хазяевами участка.  Ввиду того, что он безхозным был более 15 лет (именно столько я его наблюдаю) там уже все заросло кустами и деревьями. Кроме того торчат бревна бывшего деревянного дома. В общем работы для бензопилы имеется немало. В связи с чем я и решил приобрести себе такую помощницу.
Походы по магазинам - рынкам - сайтам для поделили для меня имеющиеся на рынке пилы на 3 категории:
1.Китайский Китай. Это такие, что которые взяв в руки хочется тут же поставить ее на место - хотя бы из-за некачественной пластмассы. Цены 1000-1500грн.
2.Китай с официальными представительствами. Инструмент, в принципе на первый взгляд вызывающий доверие, по словам продавцов (думаю надо делить все положительные хар-ки на 2) для дома вполне достойный вариант. Цены 1800-3000 грн.
3.Бренды: Хускварна, Штиль, Олео-Мак. При более тщательном изучении вопроса оказывается, что Хускварна как и Штиль уже также китайские, правда поддерживают качество. А вот Олео-Мак - Итальянская от производства  запчастей до сборки. Цены 4500 и до бесконечности.
Остановил свой выбор на Олео - Мак с 35й шиной и 2кВт мощности. Нашел такой вариант на Розетке. В магазинах, по которым я сегодня провел целый день такого варианта не оказалось. Стоимость 5000грн. 
Сейчас спокойно рассуждая думаю, а может мне взять за 2500 Китай с официальным представительством, Фореста, например. Там и шина 45ая и мощность 3кВт. 
В общем пока есть у меня еще несколько дней для раздумий прошу совета: для бытового использования лучше взять брендовою с меньшими мощностями модель, или китайскую с большими мощностями?
Спасибо, за Ваши комментарии!
ПС. и да, Прошу прощения!!
4

Коментарі

Гість: Ordinary

110.03.19, 19:21

Бери брендовую. Про разницу в цене забудешь быстро. С Китаем все наоборот.

    210.03.19, 19:29

    Штіл, далі Хускварна. В Карпатах інших практично і немає.

      310.03.19, 19:35

      Але для шести соток більше і не треба. Просто в процесі роботи зрозумієш що таке- необхідність робити перерви на двадцять хвилин щоб пила охолола і професійний трактор, який ріже годинами

        410.03.19, 19:39

        Ще момент- сухе довге дерево ріжеться набагато важче, якщо там якась халабуда. Можна затупити і перегріти і середньої потужності пилу. Раджу знайти когось з професійною, щоб сам і попиляв, дати якісь гроші.

          510.03.19, 20:28Відповідь на 4 від NoTaRь

          Ще момент- сухе довге дерево ріжеться набагато важче, якщо там якась халабуда. Можна затупити і перегріти і середньої потужності пилу. Раджу знайти когось з професійною, щоб сам і попиляв, дати якісь гроші.Що стосується допомоги - то може й так, а пилка в господарстві завжди знадобиться, тим більш у мене баня на дровяній пічці. Зрозумів, що Штіл та Хускварна - достойні, а про Олео Мак - щось можешь сказать. Чомусь саме до неї душа лежить у мене.

            610.03.19, 20:45Відповідь на 5 від RichLux

            Ну нехай, але 2 квт можна різати сушняк до 15 см і 22 свіжий. Відчуєш як вібрує пила, коли вона на межі можливого. В принципі, це для присадибних ділянок, деревця і кущі рубати , і розпилювати дрова. Той мусор забиває ланци так, що можна попсувати пилу і без навантаження. Якщо немає функції очистки ( по ціні, очевидно немає)
            За цих не скажу, аналогічні є Хускварни, непогані і витривалі, хороші ланци

              710.03.19, 20:51

              у мене Штіль, вже давненько, працює як годинник
              за Олео Мак не чув, але якщо сподобалась, треба брати

                810.03.19, 20:55Відповідь на 7 від кусючий бджіл

                у мене Штіль, вже давненько, працює як годинник
                за Олео Мак не чув, але якщо сподобалась, треба брати
                а чий Штіль у тебе Німмеччина, США? Яка потужність, яка шина?
                З тим, що треба брати коли сподобалось - згоден. У мене бензокоса ОлеоМаковська - задоволений, мабудь тому і на пилку цього бренду звернув увагу

                  910.03.19, 20:55

                  а може ту ділянку легше випалити?

                    1010.03.19, 20:58Відповідь на 8 від RichLux

                    у мене Штіль, вже давненько, працює як годинник
                    за Олео Мак не чув, але якщо сподобалась, треба брати
                    а чий Штіль у тебе Німмеччина, США? Яка потужність, яка шина?
                    З тим, що треба брати коли сподобалось - згоден. У мене бензокоса ОлеоМаковська - задоволений, мабудь тому і на пилку цього бренду звернув увагу
                    американського виробництва, MS 180/C

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна