Профіль

Oll@

Oll@

Україна, Тернопіль

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Свіжі шпалери



*-*-*

  • 05.05.12, 16:00

           Не шукай краще, а шукай своє, адже краще не завжди стане твоїм, зате своє - завжди краще!

**********

  • 30.04.12, 21:00

А ти десь там, за даллю вечоровою,
а ти десь там, за морем тишини,—
так владно, так повільно вичаровуєш
 мене із ночі, з тиші, з далини...


(с) Ліна Костенко

***

  • 24.04.12, 22:05

      Дивіться вперед з надією, назад — з вдячністю, вгору з — вірою, по сторонах — з любов'ю...    (с)

Життєві контрасти

  • 16.04.12, 14:27

       Парк. Повільним кроком по асфальтованій доріжці тримаючись, йде пара закоханих. Вони про щось спокійно розмовляють, час від часу жартують; дівчина, мабуть, гордо в руці несе букет пишних троянд. Попереду них йде інша пара закоханих молодих людей: хлопець тримає в руці цигарку, дівчина майже повну пляшку пива. Неподалік на лавці сиділо двоє літніх людей і з цікавістю спостерігали за цими молодими парами. Похилого віку дідусь хитро поправив свої сиві довгі вуса, і знову взявся читати газету; жінка надалі продовжувала годувати голубів, яких зібралось не мало, але її погляд знову і знову скеровувався до тієї чи іншої пари закоханих. Цікаво, про що думали люди похилого віку? Мабуть, сумували за молодими роками, а, можливо, їх зацікавили пари, які так суттєво відрізнялися одна від одної, за якими можна було спостерігати радісно і, водночас, сумно? А як здається Вам?

Рука надії

  • 08.04.12, 12:45

Це знімок ненародженого немовляти, його вік - 21 тиждень і його оперує хірург на ім'я Джозеф Брюнер. Немовляті був поставлений діагноз Spina bifida*, і він би не вижив, якби його витягнули з утроби матері. Тому хірург виймає матку за допомогою кесарева розтина і робить на ньому невеликий надріз, щоб прооперувати немовля, не виймаючи його з матки. Коли доктор Брюнер закінчив оперувати маленького Сэмюэля, малюк висунув свою крихітну, але повністю розвинену руку через надріз і міцно схопив хірурга за палець.
Доктор Брюнер говорить, що це був хвилюючий момент в його житті, у цей момент, посеред операційного процесу, він буквально закам'янів і не міг поворушитися. Видавці дали назву цьому знімку "Рука надії". Текст під фотографією свідчить: "Крихітна рука 21-тижневого зародка Сэмюэля Александера Армаса з'явилася з утроби матері, щоб схопити за палець доктора Джозефа Брюнера, як би для того, щоб подякувати лікарю за дар життя". Мама маленького Сэмюэля сказала, що вони "плакали декілька днів, коли побачили цю фотографію. Цей знімок нагадує нам, що моя вагітність це не хвороба або фізичний недолік, це маленький чоловічок". Сэмюэль народився повністю здоровим, операція пройшла з 100%% успіхом.


Вільний той, хто ризикує

  • 07.04.12, 23:40
Сміятися – значить ризикувати показати свою глупість,
Плакати – значить ризикувати показатись сентиментальним,
Прагнути до іншого – ризик показатись захопленим,
Проявити свої почуття – ризик показати своє справжнє я,
Хто виставляє свої думки і мрії на суд групи – ризикує їх втратити,
Хто любить – ризикує ніколи не отримати взаємної любові.

Життя несе з собою ризик смерті,
Надія – ризик розчарування.
Проте ми повинні йти на ризик, тому що найбільша небезпека – не ризикувати нічим.
Той, хто нічим не ризикує, не робить нічого, нічого не має і сам є ніхто.
Він може уникнути страждань і суму, але він не здатний навчатися, відчувати, змінюватися, рости, любити – він не може жити.
Закований ланцами своїх переконань, він раб, що залишений без свободи.
Вільний лише той, хто ризикує.

Про жінку

  • 07.04.12, 10:32

  ЖІНКА - це вогонь у багатті, це тепло в ліжку, це аромат на кухні, це сміх життя, це посмішка губ, блиск очей, мати дітей і СОЛОДКА КАЗКА В ЖИТТІ ЧОЛОВІКА!)))