хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Не об"їдайте свиней, ведіть себе достойно!

Як казав Задорнов, ми після "совка" лишили все найгірше та ще і з заходу взяли все найгірше.
Абсолютно дурна звичка товстих і тупих американських підлітків жерти попкорн в кінотеатрі стала модною фішкою і наших мавп! Хочеш їсти - сходи в МакДональдс чи купи Снікерса, якщо вже непритомнієш з голоду... Навіщо ж шарудіти цим попкорном у людних місцях? Та ще і воняти ароматами з тими гидкими ароматизаторами???? huh Чого досі не випускають попкорн і чіпси зі смаком цианістого калію? Було б дуже доречно! Вже до кінця титрів в залі була б "мертва" тиша і лишилися б тільки ті, хто прийшов не жерти, шарудіти і воняти, а дивитися фільм. Як би може пафосно це не звучало (особливо до деяких шедеврів кінематографу), але кіно це теж мистецтво! Ми ж не ходимо в театр чи музей з цією свинячею їжею? (Чи це тільки питання часу?)
До речі, дуже дивно, що "істинно української" гречки вже в Україні нема три місяці, а кукурудзи ще хоч завалися, але знову ж парадокс - українських свиней кормити немає чим! Пропоную акцію - врятуй свою культуру і українських свиней - не купуй попкорн перед входом до кінотеатру!!!! stop

79%, 15 голосів

11%, 2 голоси

11%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
16

Коментарі

113.03.11, 23:18

Підтримую!

    Гість: ХУДОЖНИК+

    213.03.11, 23:23

    все так просто, "тупі американські підлітки" жеруть попкорн..це ж питання смаку..для когось ці підлітки діти і онуки, а для когось вони тупі..так само як і наші..хтось з батьків благословить їх на похід в кіно і рубь дає...пропоную вашу пропозицію вдосконалити_вирощувати власну сортову кукурудзу для попкорну і кормити наших підлітків нею, не тупих, а наших, "мудрих і працьовитих" ; )

      313.03.11, 23:27Відповідь на 2 від Гість: ХУДОЖНИК+

      все так просто, "тупі американські підлітки" жеруть попкорн..це ж питання смаку..для когось ці підлітки діти і онуки, а для когось вони тупі..так само як і наші..хтось з батьків благословить їх на похід в кіно і рубь дає...пропоную вашу пропозицію вдосконалити_вирощувати власну сортову кукурудзу для попкорну і кормити наших підлітків нею, не тупих, а наших, "мудрих і працьовитих" ; )Це образно, в стилі Задорнова, про якого в першому абзаці. Краще вже гречку нашу, а не китайську їсти!

        414.03.11, 00:20

        що ж Вам свині поганого зробили,що Ви пропонуєте іх цією гидотою-попкорном годувати??? Ще передохнуть!

          514.03.11, 01:40

          не, ну зачем так жёстко? я водил малого на мультик, не успели поесть, так совместили. жевать и бренчать посудой неудобно там, где актёры вживую выступают. а если это масс-индустрия, то и комплексность услуг только приветствуется. на премьерные показы высокохудожественных фильмов ходи с такими гаслами

            614.03.11, 09:05

            Согласна, что это свинская привычка жрать и вонять в кино.
            А ты на какой фильм сходил?

              714.03.11, 12:21Відповідь на 5 від Yarius

              А чого ти думаєш, що шорохом і бренчанням ти заважаєш тільки людям на сцені? А чим сусіди по кріслу завиили перед тобою? Як альтрнативу можна розглядати зали для людей з попкорном і без, по принципу залів у кафе для курців і ні. А комплексність послуг я сам люблю, для цього є столики у фойе і м'які дивани.

                814.03.11, 12:23Відповідь на 4 від АллАскА

                що ж Вам свині поганого зробили,що Ви пропонуєте іх цією гидотою-попкорном годувати??? Ще передохнуть!Не передохнуть, перевірено на людях!

                  914.03.11, 12:31Відповідь на 6 від Катеррина

                  Согласна, что это свинская привычка жрать и вонять в кино.
                  А ты на какой фильм сходил?
                  На "Міяючи реальність". http://kino.i.ua/film/1125/#tab=reviews

                    1014.03.11, 16:37Відповідь на 8 від Соняшний

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна