З Днем Незалежності, Україно!

  • 24.08.12, 11:31
Привітання на російськомовному жіночому форумі.

Любі Українці!

Цьогоріч Україна святкує 21 річницю своєї Незалежності.

Цей день - особливий у календарі святкових дат держави, адже він втілив одвічну мрію нашого народу про власну державу і долю, яку нам пощастило будувати власноруч.

21 рік постійного руху. Не завжди вгору, проте увесь час вперед.
21 рік становлення власної правової та громадянської свідомості.
Щодня ми з Вами спільно закладаємо чергову цеглинку у добробут держави, у те, щоб Україна ставала сильнішою, впевненішою, досконалішою.

Це всього лише 21 років. Проте наше з Вами життя та наша повсякденна діяльність – це неоціненні інвестиції у добробут Нації.

21 рік - це рік повноліття. Це вік повноцінного і остаточного входу в доросле життя із його правами та обов"язками.

Наші дітки - то маленькі українці і українки, і від того, як ми їх виховаємо, що вкладемо їм у серця, залежить їхнє майбутне. То ж нехай це радісне свято надихає Вас на виховання із своїх діток не лише гарних людей, а справжніх патріотів своєї Батьківщини. Пам\'ятайте - Від вашого вибору сьогодні залежить життя Ваших дітей завтра.

З Святом Незалежності України!

Бажаемо Вам щасливої родини і щасливої країни!


http://mamaclub.ua/pozdravlyaem/material/z-dnem-nezalezhnosti-ukrayino-3433.html

Я не хочу такого майбутнього!

  • 12.11.11, 20:08
Можливо уже було...

http://www.youtube.com/watch?v=qzn7zj50LPc&feature=player_embedded#!

не можу встравити відео, чомусь...

Смерть українцям в Дніпропетровську - просто хуліганство?

  • 13.10.11, 20:54
"Заместитель начальника милиции общественной безопасности ГУ МВД Украины в Днепропетровской области Владимир Седлецкий в ходе пресс-конференции заявил, что анти украинские надписи «Смерть украинцам!»первоначально могут расцениваться правоохранительными органами, как нарушение благоустройства города. Об этом журналисту ИА «МОСТ-ДНЕПР» стало известно на месте события.Владимир Сидлецкий сообщил, что подобные деяния пресекаются действием Административного кодекса Украины до момента сбора доказательной базы,демонстрирующей розжиг межнациональной розни. «Мы реагируем на все заявления о появлении надписей подобного характера. В настоящее время для поимки исполнителей задействованы наряды патрульной службы, «Беркута», Муниципальной гвардии и ГАИ. В случае задержания человека, выполняющего эти надписи, ему инкриминируется статья 152 Административного кодекса Украины «Нарушение благоустройства города». Согласно этой статье предусмотрено наказание в виде штрафа в размере до 1,7 тыс. грн. В том случае, если у задержанного будет обнаружена антинациональная литература, символика, другая пропаганда или подтвердится его участие в нацистских и им подобных группировках, то в этом случае выполнение надписей может быть пресечено действием Уголовного Кодекса Украины, а именно статьей о разжигании межнациональной розни», - сказал он. Владимир Седлецкий также отметил, что для предварительного доказательства антинационального умысла в выполненных надписях необходимо дополнительное заключение экспертов, которое подтвердит состав преступления по содержанию текста надписи. Напомним, что ранее в СМИ Днепропетровска появилась информация о том,что неизвестные пишут на ограждениях города надписи антиукраинскогосодержания." http://most-dnepr.info/news/society/46530.htm

Ну як покращення????? А скоро амністія..... Антисемітизмом та українофобством навіть близько не чути, чи не так? Ну що - ДЯКУЄМ жителям Донбасу!!! Чекаємо поки нас убивати почнуть у наших же хатах????

Вірші, що блукають мережею, про жителів Донбасу

  • 21.09.11, 17:41
Спасибо жителям Донбасса за йолку, двери и венок,
За украинского поэта и за «роздягнених жінок».
За кровосиси и капусту с китайской гречневой крупой…
Спасибо жителям Донбасса за управление страной.




Когда шагаешь по проспекту, вздымая сине-жёлтый флаг,
Смотри, за каждым перекрёстком тебя встречает автозак.
Накроет кодекс пенсионный, задушит кодекс трудовой…
Спасибо жителям Донбасса за управление страной.


А если ты срифмуешь слово созвучно с именем Донбасс,
То городам отключат воду, то городам отключат газ.
[censored] брутальный наступает своей безжалостной ногой
Спасибо жителям Донбасса за управление страной.

Один із варіантів майбутнього

  • 03.09.11, 22:15
Шел пятый год президенства Януковича…

Весна… Начали питаться голубями. Они вкусные и полезные.

Кора деревьев пригодна в качестве приправы и заваривания чая.

Давно хожу пешком,

узнал очень много нового и интересного о своём городе и его архитектуре.

На день рождения

закололи дворняжку. На балконе вяляются вверх тормашками засоленные воробьи. Сам себе шью одежду. Узнал как плести лапти.

Моюсь раз в месяц,

разжигаем костер во дворе и греем в ведрах воду. Газ давно не по-карману и

газовую трубу давно вырезали. Пару раз удалось поймать рыбу. Варю бражку и

ставлю квас. Чайный гриб - тоже хорошо. Думаем с женой взять кредит на двоих и

купить велосипед. Воздух в городе становится чище, редкие машины удивляют

детвору. Город пустеет. Вчера видел, как мимо проезжал президент на своей

карете.

Собираемся натаскать

с женой земли в квартиру и посадить картохи. Очень хочется картохи... Давно не

ел этого изысканного блюда – картоха…. Вареной картохи… жареной… печёной...

Говорят президент ест картоху каждый день, но мы с женой не верим, уж больно

сказочно это звучит: картоха каждый день.

С нетерпением ждем

лета… Тараканов дома нет... Последнего съели еще в сентябре 2013 года... Комары

к нам залетать боятся, наши вены всасывают их через их же хоботок! Перелётные

птицы пролетают над моим городом только на высоте 12 000 метров, ниже

боятся... народ допрыгивает! Жабы весной квакают только сидя глубоко под водой!

Крысы ушли из города навсегда!

Сегодня первый раз

отварил шнурки, если как следуют посолить - похожи на спагетти (хотя, что такое

спагетти не помнят даже старики...)

Что это я разнылся… Ничего, еще потерпим. Главное русский

мир и второй государственный – русский. Главное, чтобы не было войны и русский

флот не ушел из Севастополя. Продержимся… Может наши придут. Сразу все

поправится. Накормят; да-да, у них там знаете сколько нефти и газа? На всех

хватит. Может и медаль дадут – «За героизм и стойкость, проявленную на временно

оккупированной врагом территории» и прибавку к пенсии. Продержимся…

Главное не дать захватить власть

этим нацистам из «Свободы».

Скоро выборы… Мы с женой решили снова голосовать за Виктора

Федоровича Януковича.

Автор : http://vkontakte.ru/id7321405

Спасибо жителям Донбаса ))))

  • 02.09.11, 09:37
Група геїв відмовилася вступати в "Партію Регіонів", сказавши, що не настільки вже вони і підараси.©

Львів - мої враження

  • 30.08.11, 09:37
  • й
Почну із подяки усім, хто допоміг ознайомитись із містом заздалегідь. Особливо відзначу bestiaya - ваші коментарі я навіть роздрукувала і відзначала, де ми уже були, а що ще варто було б подивитись.

У Львові перший раз я була з мамою, коли мені було усього 12 років - тобто не була ніколи ))) Тому що, з тієї поїздки я не пам"ятаю майже нічого, окрім Аптеки-музею, де ми придбали мумійо і вокзалу, який чомусь запам"ятався мені із фонтаном.

Але то було давно. Цього разу їхати було трішки страшнувато, адже не маючи ні найменшого уявлення, що робити вийшовши з вокзалу, везти із собою дітей... Але де наше не пропадало?!

Одразу по прибутті передзвонили у хостел, де бронювали кімнату, гостинна господиня підказала як добратись до хостелу, потім уже детально розповіла і дала пам"ятку туристу, куди йти, що варто подивитись )))

Ми одразу поїхали до центру, на пл Ринок. Там насправді усе настільки близенько!!! Обходили все вуличками, коли підійшли до Опери - побачили карети ))) Ну мої дівчата були б не мої дівчата, якби не захотіли прокататись на кониках ))) Проїхались і оглянули коло.

Потім відвідали цукерню, відпочили, пройшлися знову, знову посиділи в кав"ярні, знову пройшлися ))) Дуже находились, отримали море вражень і надзвичайно втомились.

Найбільше моїм дітям сподобався музей пива (як не дивно нам теж), Львівська майстерня шоколаду та Криївка ))) Ну і коники були поза конкуренцією ))))

У Майстерні шоколаду очі розбігались і ніяк не могли вирішити - щож то придбати, що спробувати.... В кінці кінців узяли всього потрошку, а на наступний день приїхали знову туди і набрали різноманітних шоколадних фігурок на сувеніри. Ну і, звичайно, знову наїлись шоколаду )))

В Київку ми прийшли уже на вечерю (до речі, дуже вчасно прийшли, адже через кілька годин, коли ми уже виходили, під дверима стояла черга). Спочатку досить довго шукали її, потім передздвонили і у дівчини адміністратора уточнили, куди нам іти )) Ми були у вишиванках, у моїх дівчат було чільце, ми гарно дружно сказали гасло, уточнили, що москалів немає і дорослих почастували медовухою. Меню та страви нас ні на краплю не розчарували ))) Заклад чудовий, усе витримано в одному стилі - вражень море.

Музей пива ми відвідали зранку наступного дня. Вражені були тим, що за невелику ціну вхідного квитка ми не тільки могли роздивитись експонати, переглянути невеличкий фільм про виробництво львівського пива, але й скуштувати по два келихи свіжого пива!!!

Запам"яталось, що цілий день на вулицях міста стояли, ходили живі статуї. Дуже багато туристів, в основному чути було польську мову.

Не зважаючи на те, що у Львові дуже багато туристів - місто тихе і спокійне, ніхто нікуди не спішить, скрізь багато зелені. Водії маршрутниїх таксі без проблем підкажуть дорогу!

Ще вразило, що скрізь бруківка... Це не звично, але набагато приемніше за асфальт. Не можу пояснити чому... Також дуже багато невеличких статуй Божої Матері в нішах просто в дворах житлових будинків. Саме головне, що статуї доглянуті і з живими квітами! В жодному іншому місті я такого не бачила...

На Вернісажі придбали старшій дочці сорочку - вишиванку, молодшій вишиту футболку, собі я також придбала вишиту футболку, ще своїм дівчатам купила кожній чільце....

Загалом, враження просто надзвичайні. Двох днів дуже мало, щоб подивитись усе, враховуючи те, що діти швидко втомлюються, перенасичуються враженнями та починають скиглити ))) Ми встигли обійти та подивитись лиш невеличку частину того, що можна і що дуже хотілося б... Дуже багато соборів і церков, на багатьох написи польською (я так думаю), тому важко було зрозуміти, що це за собор.

Ось пишу і згадую ще ))) З"їзд байкерів ))) Перед будинком Міської ради ))) Величезна кількість байкерів, які спокійно стояли і спілкувались, а наступного ранку з іншої сторони вулиці, ця ж кількість слухала церковну службу з гучномовців - ось це вражае!!!

Сподіваюсь, приїду до Львова ще не раз, і уже бажано без дітей ))) Хоча, хай знайомляться з містами нашої Неньки - України поки я маю можливість... Бо хто його зна, які часи настануть...

Трішки фотографій у альбомі Львів )))

Львів - допоможіть скласти маршрут!!!

  • 26.08.11, 13:58
Любі друзі! Я їду до Львова на цих вихідних, і дуже хочу побачити як найбільше цікавих місцин, тим паче, що їду з дітьми. Підкажіть цікаві місцини, маршрути... Що подивитись обов"язково?
Сторінки:
1
2
4
попередня
наступна