хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Сколько нас? Это неважно без нормальной экономики

  • 19.10.18, 16:54
"Добре відомо, що кількість населення України є державною таємницею. Дані попереднього перепису також не гарантують точності, бо базуються ще на рядянській статистиці. 

Отже, один з найважливіших економічних показників залишається невідомим. Відповідно і всі інші статистичні розрахунки - від ВВП на душу населення, до кількості пенсіонерів і державних службовців - є фейком. В той же час, в країні де не залишилося ЗМІ, які б не вели журналістських розслідувань, ніхто не взявся за виявлення більш-менш реальної оцінки розміру населення. В світі існують різноманітні методи непрямих розрахунків таких показників, а, отже, тут не потрібні великі витрати часу і сил. Необхідно бажання і зацікавленість в результаті. 

І ось тут ми і розуміємо, чому в Україні ніхто не знає скільки нас. Це нікому не потрібно. Державу влаштовують фіктивні цифри. А справжньої економіки в Україні просто немає. Ті ринки, які ще існують, дуже обмежені за розміром, а тому їм не цікаві загальнонаціональні показники. Більше того, в країні просто не залишилося бізнесів, які використовують довготермінове стратегічне планування в масштабах країни. Всі розуміють, що завтра можна не встигнути повернути навіть вкладені кошти, а тому все планування - короткотермінове: купили дешевше - продали дорожче. Економічні ланцюжки скорочено до мінімуму. В таких умовах немає жодного сенсу у достовірності масштабних показників, зокрема кількості населення.

До чого тут медіа? Згадаємо висвітлення всіх аспектів ухвалення нового бюджету. Немає більш умовного і абсурдного за змістом кошторису, що базується на взятих зі стелі показниках. Саме слово бюджет взято із паралельної ринкової реальності, яка немає нічого спільного з конфіскаційним характером діяльності уряду. Навіть депутати вже відверто визнають, що голосують за бюджет не знаючи взагалі про що там йдеться.  І тільки українські ЗМІ регулярно заливають інформаційний простір державним спамом про бюджетній процес."

 Телега: Сергія Рачинського rachinsky
2

Коментарі

119.10.18, 17:55

А действительно, сколько нас?

    219.10.18, 19:46Відповідь на 1 від RomahaN

    Надо найти методы косвенного подсчета. Сделать подсчеты и потом их сравнить и аппроксимировать.
    Задача емкая.

      319.10.18, 20:04Відповідь на 2 від DoctorX

      Надо найти методы косвенного подсчета. Сделать подсчеты и потом их сравнить и аппроксимировать.
      Задача емкая.
      Что считать из общедоступного?
      Карточки? декларации на медобслуживание? телефонных абонентов? потребление хлеба? воды? количество лицевых счетов? потребителей электричества, газа?
      Какая база для подсчета у тебя на руках для аппроксимации?!

        419.10.18, 20:16

        инд (налоговый) код. все

          519.10.18, 21:15

            620.10.18, 00:01Відповідь на 4 від Хозяин- С

            кстати да