хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Потрібно їх поставити на місце!

В справі зброяра-реконструктора Дениса Дубровського міліція перейшла до репресій.
Не маючи юридичних аргументів в публічних судах, Чернігівські поліцейські вирішили застосувати примус і залякування. 
Так, сьогодні слідча на виконання рішення суду повернула частину вилученої в Дениса зброї. Попередньо суд двічі відмовив слідчому і прокурору в накладенні арешту на зброю. Оскільки останні не змогли довести, що зброя - це річ вилучена ЗАКОНОМ з обігу. Фактично сьогодні вперше в історії України слідча передала підозрюваному зброю "без передбаченого законом дозволу". 
Здається такого приниження місцеві очільники поліції сприйняти не змогли і замість того, щоб написати рапорти на вище керівництво щодо необхідності ухвалення відповідного ЗАКОНУ, почалися репресії на Дениса і його родину.
Так, вже декілька годин як Денис з батьком і дівчиною був незаконно знятий з потяга і протиправно утримується на якійсь станції в перегоні Чернігів-Ніжин.
Утримують 8 осіб в цивільному з автоматами. Не представляються, кажуть з міліції. 
Ми дуже переймаємося, що міліція, будучи юридично безсилою, перейде до класичних методів підкидання "речовин в пакетах".
Враховуючи, що справа Дениса Дубровського - це пік боротьби за закон про цивільну зброю і боєприпаси, прошу кожного з Українська Асоціація Власників Зброї підтримати репостом вимогу про звільнення керівника ГУ НП в Чернігівській області.

Більше про справу Дениса Дубровського (Den Ragnar) за цим посиланням 


https://www.facebook.com/vitaliy.kolomiets/posts/1475228902506530
4

Коментарі