хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Поясніть, хто може

Ми , дівчатка, в політиці не дуже, 

і не можу зрозуміти, help help

Як в країні, де йде війна, може проводитись Євробачення? Якісь несумісні речі stop

Тут танки везуть залізницею  і солдат (душероздираюча картина), люди гинуть, а тут єврогості  і розваги - все для них... suicide не вкладається в голові. death вже не кажучи про фінансову сторону питання, країна тоне у війні, ллється кров, фінансово-економічна криза, а тут - Євробачення і кошти на нього є?... 
 (пир во время чумы?)

І ще: як країні, де йде війна, дали безвіз до Європи? Вони не бояться масового потоку біженців- "гостей"?

 А єврогостям не страшно їхати до країни, де йде війна? Чи вони не знають про це?(((

Нас вже не здивувати тим, що наші урядовці нічим не думають, але ж європейці, що приймали спільно такі рішення, як рішення таке може бути???? hypnosis



9

Коментарі

112.05.17, 09:01

вот такая богатая страна
есть деньги на войну и на концерты

    212.05.17, 09:07Відповідь на 1 від ranok_v_misti

    неможливо уявити

      312.05.17, 09:09Відповідь на 2 від Flow*

      неможливо уявитинема слів

        412.05.17, 09:16Відповідь на 3 від ranok_v_misti

        Навіть з економічних міркувань, думаю, витрати на проведення більші, ніж доходи від туристів (проживання в готелях та ін).
        Це хіба що за такою логікою: витрати ведуть з бюджетної кишені,а прибутки від туристів входять до власної бізнесової

          512.05.17, 09:19

          Я думаю так происходит потому, что "для внешнего и для внутреннего потребителя крутят совершенно разные картинки" - это аллегорически

            612.05.17, 09:22Відповідь на 5 від norma3

            Я думаю так происходит потому, что "для внешнего и для внутреннего потребителя крутят совершенно разные картинки" - это аллегорическице з розуму зійти можна від таких протирічь ...Зрозуміла зміст... а що ж там показують про нас зовнішньому споживачу ...цікаво...

              712.05.17, 09:36

              Тетяно, "пир во время чумы?" - ваша особиста емоціональна оцінка цих подій. У когось ця оцінка більш радикальна і негативістська, а хтось сприймає Євробачення як, в тому числі, і можливість розказати світу про нашу війну (Україна отримала Євробачення за пісню, що прямо вказує на способи і методи дії тієї "чуми", з якою наша країна веде бойові дії). Але у будь якому разі треба бути послідовним - якщо продовжити цю лінію: український народ взагалі повинен відмовитись від будь-яких розваг і перевести економіку на "воєнні рейки". Скільки раз особисто ВИ були у відпустці за останні 3 роки?

                812.05.17, 09:37

                Нагадаю, ця війна йде за від'єднання України від російського цивілізаційного проекту і долучення до так званої "західної цивілізації". Надання Україні везвізу - величезний психологічний удар по адептам "русского мира", і не менший мотиваційний фактор для прихильників цивілізованого світу. Свобода (в даному випадку, пересування) краще ніж несвобода. Безвіз показує, що зусилля не марні і не треба піддаватись на пропозицію агресора здатись (педеразізація, оппоблок, ОРДЛО у складі України).

                  912.05.17, 09:37

                  "Вони не бояться масового потоку біженців- "гостей"?" - нічим не підтверджені домисли, головне джерело яких російські СМІ.
                  "А єврогостям не страшно їхати до країни, де йде війна?" - вибач, але на Донбасі солдати як раз і вмирають за те, щоб на іншій території держави було безпечно.
                  "Нас вже не здивувати тим, що наші урядовці нічим не думають, але ж європейці, що приймали спільно такі рішення, як рішення таке може бути????" - європейці не те що можуть/не можуть прийняти такі рішення - вони зобов'язані це зробити, щоб показати солідарність з боротьбою українців за європейське майбутнє. Якщо подібні кроки не будуть робитись наша країна паде під натиском агресора.

                    1012.05.17, 09:41Відповідь на 9 від SergeyP

                    Дуже дякую, тепер зрозуміло!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      9
                      попередня
                      наступна